Zamówienie 20.05.2015, przewidywana produkcja 22.06.2015, przewidywany odbiór 7.07.2015, wersja RS + kilka dodatków.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Guzik dadza. Nie chce, nie musisz kupowac (klient). Zaliczke zwroca, albo w momencie rezygnacji, albo w momencie sprzedazy samochodu, generalnie w umowach jest zapis o zwrocie po sprzedaniu takiego auta.
A prawda jest taka, ze jak nie ma daty produkcji to zrobia zmiane wyposazenia pod nowego klienta i tyle. Dla salonu to nie jest strata.
Komentarz
-
-
Zależy jaki rabat wynegocjowałeś... jak ich dobrze skroiłeś to nie będą się naginać i nic extra nie dorzucą, bo na gotowe auto szybko znajdą nowego klienta który dostanie je z mniejszym rabatem. Jak podpisałeś umowę z niewielkim rabatem to mogą mieć gest i coś małego dorzucić. Ogólnie zaliczkę zwrócą, zapewne w umowie masz zapis do jakiego dnia powinni się uwinąć z dostarczeniem auta, a po jego przekroczeniu spokojnie bez konsekwencji możesz zrezygnować z zakupu.
Komentarz
-
-
Jednak czasem salon coś dorzucał, dbając o wizerunek (ktoś np. dostał zastępczaka do dyspozycji do czasu odebrania zamówionego auta), czasem dorzucała też coś sama skoda - jakieś vouchery - z tego samego powodu.
Aż się cieszę, że u mnie wszystko przebiegło błyskawicznie i bezproblemowo - bo np. w ogóle nie miałem umowy, tylko zamówienie, a tam nie było słowa o trybie zwrotu zaliczki."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Ktoś odebrał już MY 2016?
Z tego co widzę Plichta ma już u siebie na salonie furmanki z >>> Radio Bolero MIB II Generacja << i byłem ciekaw jak toto wygląda na żywo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinKtoś odebrał już MY 2016?
Z tego co widzę Plichta ma już u siebie na salonie furmanki z >>> Radio Bolero MIB II Generacja << i byłem ciekaw jak toto wygląda na żywoO3 STYLE+AMAZING
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez mieszkaniecZamówiona na koniec kwietnia,
produkcja 10.06.2015
Odebrana wczoraj. Ambition, liftback 1.2 TSK 110KM.
Nie bardzo jest tam miejsce, żeby zrobić dobre zdjęcie, ale mam nadzieję, że to pomoże:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mieszkaniecZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez mieszkaniecZamówiona na koniec kwietnia,
produkcja 10.06.2015
Odebrana wczoraj. Ambition, liftback 1.2 TSK 110KM.
Nie bardzo jest tam miejsce, żeby zrobić dobre zdjęcie, ale mam nadzieję, że to pomoże:
http://1drv.ms/1K9YbYOJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez antypaterZamieszczone przez p.marczakZamówienie – 15 kwietnie
Wyprodukowane – 20 maja
W kraju (magazyn centralny) – 22 maja
U dealera – 29 maja, odbiór także 29 maja
Octavia Combi 2.0 TDI 150 KM z DSG, wersja ELEGANCE + AMAZING + AMUNDSEN
Też zamawiałem 15-IV tylko 1,8 tsi dsg Elegance + amundsen i produkcja wg salonu w przyszłym tygodniu (mam nadzieje odebrać 19 - urodziny :szeroki_usmiech )
Komentarz
-
Komentarz