Zamieszczone przez Enriquez
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Może jakaś fotka? Chetnie zobaczę.
-
nawet nie denerwuj :roll:Zamieszczone przez EnriquezTrzeba przyznać, że czas realizacji był experesowy ... od zamówienia do odbioru 34 dni.
poza tym gratki :diabelski_usmiech
Komentarz
-
grzegorz_, jest w showroomie, ba nawet obecnie pierwszy watek od gory http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86341
Komentarz
-
Moja Octavia właśnie dotarła od salonu. Jutro jadę po papiery.
Zamówiona 19.01.2015r.
Moja juz w poniedziałek będzie gotowa do odbioru tj.16.03.2015r.
Komentarz
-
Gratulacje! Jaka wersja jeśli można wiedzieć?Zamieszczone przez grzegorz_Moja Octavia właśnie dotarła od salonu. Jutro jadę po papiery.
Zamówiona 19.01.2015r.
Komentarz
-
Panowie/Panie zamawiał ktoś teraz w marcu Octavię? Jeśli tak to na który tydzień wpada produkcja?
Komentarz
-
Zamieszczone przez ruwadopochwalisz się mam nadzieję :PZamieszczone przez skipper.ua moje Citigo już jest w Poznaniu
zamówione 19 grudnia,
odbiór po weekendzie...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86573
Komentarz
-
Skoda Octavia 3 1,4 TSI 6-biegowa skrzynia, AmbitionZamieszczone przez antekGratulacje! Jaka wersja jeśli można wiedzieć?Zamieszczone przez grzegorz_Moja Octavia właśnie dotarła od salonu. Jutro jadę po papiery.
Zamówiona 19.01.2015r.
Widzialem już ją w salonie. Teraz rejestracja i w poniedzialek lub wtorek odbiór.
Komentarz
-
-
Z ciekawości - gdzie jest ten słynny plac gdzie przyjeżdżają pociągiem z czech?Zamieszczone przez Michał04Moja jest w Poznaniu i czeka na transport do Szczecina .
Komentarz
-
Komentarz
-
Ano.
Byłem tam kiedyś - robi wrażenie.
A jaką frajdę muszą mieć Ci, którzy tymi wszystkimi autami zjeżdżają z pociągów, ustawiają, itd... A widziałem tam raz Mercedesy AMG.
Komentarz
-
byłem tam dwa lata temu ... służbowo ale nie wiedziałem że to jest to
ops:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
kamsz produkcja w tym tyg. dostałem info z salonu ze termin odbioru 26 marca 'powinien' zostać dotrzymany
Komentarz
-
jak to mizliwe ze przywiozą do pl potem do salonu i na koniec papiery ktore przyjdą po aucie i rejestracja w ciagu 13dni?Zamieszczone przez macqkamsz produkcja w tym tyg. dostałem info z salonu ze termin odbioru 26 marca 'powinien' zostać dotrzymany
Komentarz
-
U mnie trwało to 14 dni, ale tylko dlatego, że bank się opieprzał z tymi swoimi procedurami. Auto było w salonie po 10 dniach.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
No to pozostaje tylko czekać, ja dostałem info, że auto produkowane było wczorajZamieszczone przez macqkamsz produkcja w tym tyg. dostałem info z salonu ze termin odbioru 26 marca 'powinien' zostać dotrzymany
Liczę po cichu, że w ostatnim tygodniu marca będzie do odbioru.
Komentarz
-
-
ja to taki pesymista jestem jesli chodzi o moje zakupy. mam zawsze pecha. pewnie nie zalapie sie na pociag ktory wyjedzie do pl z seria aut i bedzie 2 tyg czekania na kolejny. potem salon bedzie sie sral z dostawa z placu a na koniec utkne w papierach. byle byl tylko na majowke. chyba w miesiac od produkcji sie wyrobią?
Komentarz
-
rolek1984, luz - ja na swoją O I czekałem od zamówienia 1 1/2 miesiąca. Tak samo na O III.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
ruwado, no ja swoja zamówilem 28 października czyli 5 miesiecy czekania na samą produkcje.
Komentarz
Komentarz