Zamieszczone przez Enriquez
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Podobno dzisiaj moja była na produkcji. Czyli zgodnie z rozpiską.
[ Dodano: Czw 12 Lut, 15 18:17 ]
Zamieszczone przez antekZamieszczone przez pewuxwycofali wycofali ... zapytaj o dopłatę przy zamianie z 4-60 na 4-120 ... może warto :?:pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pewuxZamieszczone przez kamszEdit: U mnie też produkcja 11 tydzień i odbiór do końca marcaLift 1.4 140KM DSG Elegance. Przy zamówieniu miałem koniec kwietnia, a teraz nieskodzianka :wink:
Pozostaje tylko czekać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pewuxZamieszczone przez antekKurde, jak to możliwe że odbierzecie przedemną skoro zamawiałem w grudniu :roll: chyba ta moja coś ściemniona jest i spadła z lawety, a teraz po cichaczu lakierują :lol:
chomiczasty, kamsz a jak u Was ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chomiczastyteż lift
O3 Elegance 1,4 TSI Błękit Race + amazing + dynamic + sport look + 18" Turini + Sun Set + Drive Set UpOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
W ogóle w takiej konfiguracji idealnie wyglądają 3 kolory: biały, błękit race i czerwony jak ma maro rs :twisted:Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
Komentarz