Gdy składałem zamówienie, to cieszyłem się, że na Święta (Wielkanocne - żeby nie było) pojadę nowym skodilakiem do domu. Ale po ok. tygodniu od zamówienia, gdy emocje już opadły, to uzmysłowiłem sobie, że po raz drugi pewnie zostałem zmanipulowany przez dilera skody. Poprzednim razem (na koniec 2010r. kiedy można było odliczyć po raz ostatni pełny VAT bez żadnych udziwnień) samochód odebrałem ostatniego dnia roku - 31.12.2010. Ale pamiętam, że diler stawał na rzęsach żeby samochód wreszcie przyjechał.
Wszystko trwało wtedy 3,5 miesiąca.
Teraz zakładam powtórkę z rozrywki, ale już bez żadnej napinki :roll:
Trasat23 a kiedy zamawiales? Rownież liczę na termin przedświąteczny ale na zamówieniu mam doprecyzowana datę realizacji do 18.4
Moje zamówienie z końca stycznia
Trasat23 a kiedy zamawiales? Rownież liczę na termin przedświąteczny ale na zamówieniu mam doprecyzowana datę realizacji do 18.4
Moje zamówienie z końca stycznia
Zadzwonił do mnie dzisiaj człowiek odpowiedzialny za sieć dealerską w Polsce. Poinformował mnie że moja sytuacja jest wyjątkowa ,nastąpiło jakieś dziwne niedopatrzenie ,auto już zostało wpisane na krótką listę oczekiwania i w ciągu 2 MIESIĘCY !!! powinienem poznać przybliżoną datę produkcji.
P.S.
To był chyba mój ostatni wpis na tym forum
zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Zadzwonił do mnie dzisiaj człowiek odpowiedzialny za sieć dealerską w Polsce. Poinformował mnie że moja sytuacja jest wyjątkowa ,nastąpiło jakieś dziwne niedopatrzenie ,auto już zostało wpisane na krótką listę oczekiwania i w ciągu 2 MIESIĘCY !!! powinienem poznać przybliżoną datę produkcji.
P.S.
To był chyba mój ostatni wpis na tym forum
to chyba jakiś żart z ich strony? Dobrze że nie miałem zamiaru brać RSa bo bym się tylko wk...
odebrałam po 92 dniach czekania...
tak się zakręciłam, że zostawiłam klucze do mieszkania w samochodzie, a do garażu podziemnego drzwi są zamknięte... a bramy nie otworzę bo pilot przy kluczach... dobrze, że są dobrzy sąsiedzi
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
tak się zakręciłam, że zostawiłam klucze do mieszkania w samochodzie, a do garażu podziemnego drzwi są zamknięte... a bramy nie otworzę bo pilot przy kluczach... dobrze, że są dobrzy sąsiedzi
tez dziś odebrałem - ale za to 45 min przed Toba :P ! gratulacje fajnego autka;
Gosi@czek Napisz, czy udało ci się wynegocjować jakieś gratisy.
Wszystko jest kwestią gustu, ale do kombi z chromami dorzuć srebrne relingi.
Ja wziąłem czarne kombi bez chromów i srebrnych dodatków - zwyciężyły względy funkcjonalne i estetyczne - taka mi się bardziej podoba.
Odbiór planowany na przyszły tydzień
Czekam na zdjecia. W wielu wypadkach nowa octavia bez pakietu chron wyglada łyso. Ja rowniez czekam na czarna z tym pakietem. Wzialem chrom bo mam tez sunset a bez tego wyglądało by chyba jak czarna opuszka.
Komentarz