Jak czytam te wszystkie posty to dochodzę do wniosku że ja byłem mega szczęściarzem :szeroki_usmiech
Na moją O3 od zamówienia na początku Grudnia czekałem 8 tygodni
Jak czytam te wszystkie posty to dochodzę do wniosku że ja byłem mega szczęściarzem :szeroki_usmiech
No to faktycznie, 2 miesiace to bardzo szybko jesli chodzi o O3
[ Dodano: Pon 10 Mar, 14 14:08 ]
Dziś dowiadywałem się co z moją Octavka, ponoć wskoczyła ostatecznie do produkcji na XII tydzień a później do 10 dni ma być w salonie, zobaczymy, jak będzie wyprodukowana na 100% to wtedy będe już spokojny
Zamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Dziś dowiadywałem się co z moją Octavka, ponoć wskoczyła ostatecznie do produkcji na XII tydzień a później do 10 dni ma być w salonie, zobaczymy, jak będzie wyprodukowana na 100% to wtedy będe już spokojny
To masz już zamrożoną produkcję? Mi na razie udało się z 17 na 15 tydzień przeciągnąć termin ale nie mam jeszcze pewności. Dalej będę męczył, może uda się jeszcze z tydzień urwać
Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
U mnie będzie 8-9 tygodni od momentu zamówienia do odboru.
Dostałem info, że moja Octavia się już wyprodukowała. Zgodnie z info od dealera - powinna dojechać w ciągu 2 tygodni - co wypada w przyszłym tygodniu
Mi już napalenie dawno minęło i jestem już bliski rezygnacji.
No to juz 5 miesiecy bedzie, faktycznie, można się zdenerwować i zacząć szukać innego samochodu. Mi dopiero minie 3 miesiące i cisza (również zamówiłem kombi 1.4 TSI z chromem), ale nie wiem czy jak bedzie też koło 5 i dalej nic nie wiadomo to może mi nerwy puszczą i kupię od ręki nowego Seata Leona ST .
Mi dziś puściły nerwy jak po e-mailu do dealera przeczytałem że auto z "podobno" z zamrożoną produkcją na 11 tydzień - bieżący !!! - spadnie i będzie produkowane w 12.
Miarka się przebrała i postawiłem sprawę jasno, że po auto przyjeżdżam 1 kwietnia by rejestrować je na nowych przepisach i tego dnia chcę wyjechać, a jak nie trudno zostaną na placu z autem.
Czekam na auto od 16 listopada i jak pisali przedmówcy skoda przegina pałę.
To masz już zamrożoną produkcję? Mi na razie udało się z 17 na 15 tydzień przeciągnąć termin ale nie mam jeszcze pewności. Dalej będę męczył, może uda się jeszcze z tydzień urwać
Sprzedawca mowił, że jest już "zamrożony" termin produkcji na XII tydzień, zadzwonię do niego znów w początkiem XIII i okażę się czy faktycznie została wyprodukowana wtedy definitywnie pozostanie około 2 tygodni na ściągnięcie i homologacje .... więc poślizg będzie około 2-3 tygodnie, z tego co tu pisano wcześniej i tak będzie to dobry wynik...zobaczymy
Zamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
no to wynika, że jestem mega szczęściarzem:
- zamówienie 14 stycznia z terminem realizacji do 23.04.2014 wpisanym w zamówienie,
- wkrótce okazało się, że auto zamrożone na 8 tydzień (17-21.02),
- do dealera zjechało 28.02,
- papiery wystawione 3.03,
- dziś odebrałem (choć mogłem zrobić to wcześniej ale były inne uwarunkowania)
no to wynika, że jestem mega szczęściarzem:
- zamówienie 14 stycznia z terminem realizacji do 23.04.2014 wpisanym w zamówienie,
- wkrótce okazało się, że auto zamrożone na 8 tydzień (17-21.02),
- do dealera zjechało 28.02,
- papiery wystawione 3.03,
- dziś odebrałem (choć mogłem zrobić to wcześniej ale były inne uwarunkowania)
oj jesteś mega szczęściarzem
ja mam nadzieję, że do piątku będę miała samochód w garażu!
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
dzięki, showroom to nie dla mnie - kolor passe, wersja przy Waszych biedna, ale i tak jestem zadowolony . A tak na serio - na razie ciesze się autem, a Showroom może kiedyś!
dzięki, showroom to nie dla mnie - kolor passe, wersja przy Waszych biedna, ale i tak jestem zadowolony . A tak na serio - na razie ciesze się autem, a Showroom może kiedyś!
zauważ że mnie też nie ma w showroomie... Też nie mam wypasu... Ale jak będzie ładny plener to... Cieszę się taka jaka mam i na jaka mnie było stać. Wiadomo że chciałoby się full - webasto, ksonony, asystentow-chociaż nie do końca uważam to za potrzebne... Posiadanie O3 tak czy siak uważam za sukces i powód do dumy
zauważ że mnie też nie ma w showroomie... Też nie mam wypasu... Ale jak będzie ładny plener to... Cieszę się taka jaka mam i na jaka mnie było stać. Wiadomo że chciałoby się full - webasto, ksonony, asystentow-chociaż nie do końca uważam to za potrzebne... Posiadanie O3 tak czy siak uważam za sukces i powód do dumy
ELM0 zgadzam się z Tobą w 100%
ja się nie mogę się doczekać, aby się pochwalić (choć wszyscy już wszytko w Octavi widzieli
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
zauważ że mnie też nie ma w showroomie... Też nie mam wypasu... Ale jak będzie ładny plener to... Cieszę się taka jaka mam i na jaka mnie było stać
To chyba nie tak... ważne że masz SWÓJ NOWY SAMOCHÓD... a SW wg mnie służy głównie prezentacji i pomocy w podjęciu decyzji. W salonach mimo dużej popularności marki SKODA w Polsce ciężko znaleźć pewne wyposażenie, kolor, szczegół... nie musisz mieć O3 za 120k, żeby pomóc komuś w dokonaniu wyboru...
ELM0, Twoją akurat chętnie bym zobaczył w całej okazałości bo wg mnie (patrząc na Avatar) ma pełny chrom + Brąz - takiej jeszcze nie widziałem, a wg mnie to bardzo dobrze wygląda....
zauważ że mnie też nie ma w showroomie... Też nie mam wypasu... Ale jak będzie ładny plener to... Cieszę się taka jaka mam i na jaka mnie było stać
To chyba nie tak... ważne że masz SWÓJ NOWY SAMOCHÓD... a SW wg mnie służy głównie prezentacji i pomocy w podjęciu decyzji. W salonach mimo dużej popularności marki SKODA w Polsce ciężko znaleźć pewne wyposażenie, kolor, szczegół... nie musisz mieć O3 za 120k, żeby pomóc komuś w dokonaniu wyboru...
ELM0, Twoją akurat chętnie bym zobaczył w całej okazałości bo wg mnie (patrząc na Avatar) ma pełny chrom + Brąz - takiej jeszcze nie widziałem, a wg mnie to bardzo dobrze wygląda....
będzie będzie tylko pogoda się zrobi :szeroki_usmiech no i muszę zadbać o swoje kochane wyposażenie dodatkowe z 2 fotelików z tylnej kanapy bo inaczej nic z tego nie będzie :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
jasne, masz racje - jest bajka! Jestem baaardzo zadowolony
Komentarz