Zamieszczone przez lempart
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez FestexxDocenisz jak pojeździsz
mam jakiś mentalny problem z ta wycieraczką... kombi - zrozumiałe, Hatchback - zrozumiałe...ale liftback... niby tak ale raczej niekoniecznie... pomału się przekonuje..
Oczywiście nie podważam opinii, że jest bardzo przydatna.. tylko jakoś estetycznie mi nie pasuje..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez FestexxDocenisz jak pojeździsz
mam jakiś mentalny problem z ta wycieraczką... kombi - zrozumiałe, Hatchback - zrozumiałe...ale liftback... niby tak ale raczej niekoniecznie... pomału się przekonuje..
Oczywiście nie podważam opinii, że jest bardzo przydatna.. tylko jakoś estetycznie mi nie pasuje..
p.s. co to jest mentalny problem?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
innymi słowy, mam problem z racjonalnym zrozumieniem potrzeby montażu wycieraczki na tylnej szybie w liftbacku
- Superb - brak (przecież to prawie PREMIUM)
- Audi A7 - brak
- BMW GT3, GT5 - brak
oczywiście porównanie tych samochodów z O3 jest mało zasadne... ale ze względu na zbliżoną linię tylnej szyby i klasyfikację rodzaju nadwozia zadaje sobie pytanie dlaczego w tych samochodach już nie jest wycieraczka potrzebna...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Priminnymi słowy, mam problem z racjonalnym zrozumieniem potrzeby montażu wycieraczki na tylnej szybie w liftbacku
Zamieszczone przez Primzadaje sobie pytanie dlaczego w tych samochodach już nie jest wycieraczka potrzebna...
Ja tylnej wycieraczki nie potrzebuję (praktycznie nie używam tylnej szyby do patrzenia), ale by mi nie przeszkadzała.
Komentarz
-
-
Zamówiłem 10.08 też jest pakiet chrom , dzis dzwonilem "podobno na jutro" jest termin produkcji w systemie, jak to prawda to jeszcze pewnie z 3 tyg. , ale i tak nie wierze sprzedawcy bo to krętacz, jak mnie wkręcał z felgami ze jak wezmę większe i dopłacę to o tydzien auto będe mial wcześniej, jak po info ze to ja rezygnuje bo co chwile sie cos zmienia, wrociło to pierwotnej informacji.O3 1.4 TSi Elegance Amazing..
Poprzednio SIGNUM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiszsuchyZamówiłem 10.08 też jest pakiet chrom , dzis dzwonilem "podobno na jutro" jest termin produkcji w systemie, jak to prawda to jeszcze pewnie z 3 tyg. , ale i tak nie wierze sprzedawcy bo to krętacz, jak mnie wkręcał z felgami ze jak wezmę większe i dopłacę to o tydzien auto będe mial wcześniej, jak po info ze to ja rezygnuje bo co chwile sie cos zmienia, wrociło to pierwotnej informacji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiszsuchyZamówiłem 10.08 też jest pakiet chrom , dzis dzwonilem "podobno na jutro" jest termin produkcji w systemie, jak to prawda to jeszcze pewnie z 3 tyg. , ale i tak nie wierze sprzedawcy bo to krętacz, jak mnie wkręcał z felgami ze jak wezmę większe i dopłacę to o tydzien auto będe mial wcześniej, jak po info ze to ja rezygnuje bo co chwile sie cos zmienia, wrociło to pierwotnej informacji.
ja zamowilem dokladnie miesiac pozniej, a odbior bede mial za jakies 3tygBlack magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lempartA jak ma prawie wszystko co dostepne, to? :-/ Mam taki przypadek, ze tak powiem
w przypadku Skody zamówienie pod koniec sierpnia odbiór ok polowy grudnia
parę miesięcy na auto wykonane wg. zamówienia to norma, czasami można się wbić w kolejkę modyfikując już zamówione auto dealera
Komentarz
-
-
No to ja miałem jakiś niesamowity fart, że samochód indywidualnie skonfigurowany dotarł do dealera po 5 tygodniach, z placu do dealera jechał 1 dzieńSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
lempart, To sie potem czeka, na rozne rzeczy, typu czekamy az bedzie kilka aut w ktorych jest panorama, jakies idziwnienie w srodku itd. U mnie od samego poczatku byla blokada na DSG, potem nagle na felgi, kierownice itd. Potem te ostatnie znikaly, to znowu zostawala skrzynia i tak w kolko :lol: Ale to bylo z O2FL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftlempart, To sie potem czeka, na rozne rzeczy, typu czekamy az bedzie kilka aut w ktorych jest panorama, jakies idziwnienie w srodku itd. U mnie od samego poczatku byla blokada na DSG, potem nagle na felgi, kierownice itd. Potem te ostatnie znikaly, to znowu zostawala skrzynia i tak w kolko :lol: Ale to bylo z O2FL
Ja zlozylem zamowienie z pocztakiem pazdziernika, ale pododawalem z czasem wiekszosc dostepnych udziwnien jak dziecko w sklepie z zabawkami No i sobie pewnie poczekam do wiosny 2014 :-/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lempart...Ile trwa taka produkcja auta jak trafi "na produkcje", ktos wie? Tak z ciekawosci
Start na spawalni 23.06.2009 11:16 - Koniec produkcji 24.06.2009 15:15
Czyli można powiedzieć 1 dzień i 4 godziny.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FestexxNo to ja miałem jakiś niesamowity fart, że samochód indywidualnie skonfigurowany dotarł do dealera po 5 tygodniach, z placu do dealera jechał 1 dzień
2 Skodę zamówiłem w tzw międzyczasie a otrzymałem razem z moją czyli realizacja w jakieś 2 miesiące, było to tez auto "zamawiane" tylko w ramach zmiany zamówienia, które dealer złożył wcześniej
Komentarz
-
Komentarz