Witam.
Ja właśnie jestem po zamówieniu O3 kombi. Mój dealer poinformował mnie, że od nowego tygodnia cena Octavki idzie o 800 PLN w górę, a pakiet chrom odwleka finalny odbiór. Poradził mi rezygnację, chyba że chcę poczekać.
Więc fajnie, że moje zlecenie jest już w fabryce.
Ja właśnie jestem po zamówieniu O3 kombi. Mój dealer poinformował mnie, że od nowego tygodnia cena Octavki idzie o 800 PLN w górę, a pakiet chrom odwleka finalny odbiór. Poradził mi rezygnację, chyba że chcę poczekać.
Więc fajnie, że moje zlecenie jest już w fabryce.
No i sobie pewnie poczekam do wiosny 2014 :-/
Rozmawiałem z dealerem, żeby mi parę rzeczy wyjaśnił, jak to w ogóle przebiega i dostałem taką odpowiedź, że: zakładając, że mamy teraz 42 tydzień, to jeżeli uda się wcisnąć auto na 46 tydzień produkcji, to już będzie to data niezmienna (nie ma prawa z tego terminu wylecieć) - fabryka zamraża plany na najbliższe 4 tygodnie i produkuje wg tego planu. Jeżeli na dzisiaj mamy info, że nasze auto będzie np. produkowane w 48 tygodniu, to ta data może się jeszcze 150 razy zmienić... Wszystko zależy od dostępności poszczególnych podzespołów: silników, felg, chromu, etc...
z systemów też to wziąłem bo liczę, że będzie uprzyjemniać jazdę autostradową (z DSG)
Komentarz