Ja swoją O III zamawiałem 9.VIII. a odebrałem 14.X. ...a jeżeli chodzi o zmianę konfiguracji...to sprzedawca mnie poinformował,że mam czas na zmiany do 2 tyg.od momentu zamówienia...
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez martini73Nie wiem czy ktoś już o tym napisał, ale polski konfigurator wreszcie jest taki jak u południowych sąsiadów, szczególnie wersja 3d robi wrażenie :wink:
http://cc-cloud.skoda-auto.com/pol/p...gn=brandportal
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWZamieszczone przez bolo81Basik moja konfiguracja to: O3 RS TSI liftback + błękit race + DSG + Columbus + Black + Simply Clever + Columbus + Gemini 18 + Kessy
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez Fredy.PWZamieszczone przez bolo81Basik moja konfiguracja to: O3 RS TSI liftback + błękit race + DSG + Columbus + Black + Simply Clever + Columbus + Gemini 18 + Kessy
Pzdr
pozdro i do zobaczenia na trasie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez Fredy.PWZamieszczone przez bolo81Basik moja konfiguracja to: O3 RS TSI liftback + błękit race + DSG + Columbus + Black + Simply Clever + Columbus + Gemini 18 + Kessy
Pzdr
pozdro i do zobaczenia na trasie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_
[ Dodano: Pią 10 Sty, 14 21:04 ]
Zamieszczone przez Gosi@czekja mam nadzieję że do mojego ślubu Octavia się pojawi bo nie ukrywam, że mam zamiar nią jechać do ślubu
ostatnio widzialam srebrna karawanę ;pZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekdawno nie widziałam białego samochodu na ślubie
ostatnio widzialam srebrna karawanę ;p
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez Gosi@czekdawno nie widziałam białego samochodu na ślubie
ostatnio widzialam srebrna karawanę ;pZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Właśnie dealer dzwonił około 18:00 by mi powiedzieć że produkcja spadła z 8 tygodnia na 12 tydzień. Zaczynają spychać auta które są bez homologacji na późniejsze terminy, ktoś jeszcze już dostał taką informację ?O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
staram się to ogarnąć, ale auto zamówiłem 16 listopada 2013 i ciśnienie mi dziś podnieśli :evil: Nie dość, że homologacji nie mogłem dokupić to teraz jeszcze to, ale może mnie to zmobilizuje i znajdę inne auto a ze skody zrezygnuje :PO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
Komentarz
-
-
podobno wszystkie RS-y zamówione listopad,grudzień są potwierdzone do produkcji na 21 tydz. czyli druga połowa maja . Jest szansa że będą przyspieszać według kolejności zamówień. Obojętnie ile przyśpieszą to i tak jest przegięcie.Dodam że jak zamawiałem , miał być na koniec lutego. Chyba się zaczne przymierzać do innego auta(vw CC).
No chyba że diler ściemnia , bo nie wie nic.
Jest jeden plus , nie trzeba będzie w zimówki inwestować na początekzamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Jak czytam Wasze terminy odbioru samochodów to powoli zaczynam się obawiać kiedy dostanę swój. Napisałem do dealera na kiedy jest planowana produkcja. Zobaczymy co powie ale jak faktem jest druga połowa maja to będę musiał podziękować za ten samochód. Auto zamówiłem w drugiej połowie grudnia z terminem na połowę lutego. Konfiguracja jaką wybrałem też do standardu pewnie nie należy, a to zapewne przełoży się na terminJeszcze BMW E60 3.0d
Zamówiony biały perłowy liftback RS TSI
Komentarz
-
-
To absurd, brakuje talonów jak za PRL-u!!!
Chcą zrobić jak najwięcej zamówionych klekotów z kratką i przesuwają TSI na dalszy plan :|O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
Komentarz
-
Komentarz