Zamieszczone przez kecaj
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??
Komentarz
-
-
witam,
kolego mufel,
właśnie wróciłem z salonu, bo załatwiałem papierki i pakiet serwisowy oraz przedłużenie gwarancji załatwiłem od ręki + inne dodatki np. matę wygłuszającą maski za jedyne 100 pln, system siatek za 150 pln a listwy progowe za 110 pln + 250 listwa tylna no i chlapacze za 90 pln .
nie trzeba nic kombinować w konfiguratorze.
Swoją drogą zaskoczyli mnie mówiąc, że mają już informacje o transporcie z Poznania do salonu i że auto mogę obejrzeć w sobotę, a przecież poskładali ją 6 dni temu u pepików.
A jak ktoś szuka wypasionego combi w 2.0 TDI z N1 to mają na placu od rączki bo ktoś się im wycofał z zamówienia ( rocznik 2013 )O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24witam,
kolego mufel,
właśnie wróciłem z salonu, bo załatwiałem papierki i pakiet serwisowy oraz przedłużenie gwarancji załatwiłem od ręki + inne dodatki np. matę wygłuszającą maski za jedyne 100 pln, system siatek za 150 pln a listwy progowe za 110 pln + 250 listwa tylna no i chlapacze za 90 pln .
nie trzeba nic kombinować w konfiguratorze.
Swoją drogą zaskoczyli mnie mówiąc, że mają już informacje o transporcie z Poznania do salonu i że auto mogę obejrzeć w sobotę, a przecież poskładali ją 6 dni temu u pepików.
A jak ktoś szuka wypasionego combi w 2.0 TDI z N1 to mają na placu od rączki bo ktoś się im wycofał z zamówienia ( rocznik 2013 )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Ja zmieniałem pakiet z 120 000 na 60 000 i także się dowiedziałem, że trzeba to zrobić przed tym jak samochód wejdzie do produkcji. Potem już nie ma takiej opcji. Choć jest to dla mnie dziwne. Przecież chodzi tylko o wstawienie gdzieś pieczątki. Pytałem dilera, czy może do pakietu 120 000km wkładają trwalsze części. Ale on nie wiedział ! albo nie chciał powiedzieć.
Jeśli auto do systemu wchodzi po produkcji to miałoby to sens :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Pytałem dilera, czy może do pakietu 120 000km wkładają trwalsze części. Ale on nie wiedział ! :idea: albo nie chciał powiedzieć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez mufelZnalazłęm fajna sztukę
http://gall_icm.otomoto.pl/skoda-oct...C32566185.html jaby ktoś wolał brać od ręki, ja w podobnej konfiguracji płacę mniej więc poczekam, ale przez to ogłoszenie miałem trochę przemysleń
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez mufelZnalazłęm fajna sztukę
http://gall_icm.otomoto.pl/skoda-oct...C32566185.html jaby ktoś wolał brać od ręki, ja w podobnej konfiguracji płacę mniej więc poczekam, ale przez to ogłoszenie miałem trochę przemysleń"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez mufelZamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez mufelZnalazłęm fajna sztukę
http://gall_icm.otomoto.pl/skoda-oct...C32566185.html jaby ktoś wolał brać od ręki, ja w podobnej konfiguracji płacę mniej więc poczekam, ale przez to ogłoszenie miałem trochę przemysleń
Komentarz
-
-
Dzisiaj się dowiedziałem , że kwoty produkcyjne dla Polski na ten rok RSów się skończyły i dealerzy maja powiedziane aby nie przyjmowali juz zamówień, chyba , że ktoś chce czekać rok to tak. Powiedział mi to dyrektor salonu w którym zamawiałem swojego RSa, który do dzisiaj nie ma dalej daty produkcji , jutro ślę ponownie maila do centrali, jak nie będzie pozytywnej odpowiedzi to niestety rezygnuje.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestponoć zdarzają się potem problemy z gwarancją, która leci od dnia sprzedaży przed dealera
Zamieszczone przez Basik_Jak dla mnie to RS w kombi jest fajnym autem, zwłaszcza z przodu bardzo mi się podoba i wolę takie ostre kształty niż np okrągłości mazdy 6.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerZamieszczone przez bob_bestponoć zdarzają się potem problemy z gwarancją, która leci od dnia sprzedaży przed dealera
Zamieszczone przez Basik_Jak dla mnie to RS w kombi jest fajnym autem, zwłaszcza z przodu bardzo mi się podoba i wolę takie ostre kształty niż np okrągłości mazdy 6.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoDzisiaj się dowiedziałem , że kwoty produkcyjne dla Polski na ten rok RSów się skończyły i dealerzy maja powiedziane aby nie przyjmowali juz zamówień, chyba , że ktoś chce czekać rok to tak.
Zamawiając dzisiaj szacunkowo wiadomo kiedy produkcja ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerZamieszczone przez bob_bestponoć zdarzają się potem problemy z gwarancją, która leci od dnia sprzedaży przed dealeraJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez lookerZamieszczone przez bob_bestponoć zdarzają się potem problemy z gwarancją, która leci od dnia sprzedaży przed dealera
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWjak się orientowałem przed zakupem w sprawie przedłużenia gwarancji, to dostałem informację, że może to być tylko na etapie zamówienia, tzn. że przed produkcją auta informacja ta musi być w systemie
Pzdr
Komentarz
-
Komentarz