mufel, kiedy składałeś zamówienie? Ja też miałem obiecany 16 tydzień.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez trasat23mufel, kiedy składałeś zamówienie? Ja też miałem obiecany 16 tydzień.
Gdzie będziesz odbierał Emida czy Interauto (zakopiańska czy Kocmyrzowska)? Na kiedy masz przewidziany odbiór.
Komentarz
-
-
[quote="trasat23"]Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez trasat23mufel, kiedy składałeś zamówienie? Ja też miałem obiecany 16 tydzień.
Gdzie będziesz odbierał Emida czy Interauto (zakopiańska czy Kocmyrzowska)? Na kiedy masz przewidziany odbiór.
Komentarz
-
-
Nie wiem jak to jest z tą logistyką w Skodzie ale już mi ręce opadają. Auto wyprodukowane 7 w poniedziałek, od 9 stoi w Poznaniu i cisza, auta nie ma jeszcze we Wrocławiu. Termin odbioru przełom lutego i marca, prawie 2 miesiące obsuwy i dalej mają czas. Co oni z tym autem w tym Poznaniu robią... :evil: (chyba będę musiał bardzo dobrze obejrzeć auto). A jeszcze leasing i rejestracja do załatwiania. Po otrzymaniu info że się wyprodukowało miałem nawet małą nadzieję że może na święta będzie. Teraz obawiam się czy będzie na przedłużony weekend majowy ehhh... robią co chcąOctavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek071Nie wiem jak to jest z tą logistyką w Skodzie ale już mi ręce opadają. Auto wyprodukowane 7 w poniedziałek, od 9 stoi w Poznaniu i cisza, auta nie ma jeszcze we Wrocławiu. Termin odbioru przełom lutego i marca, prawie 2 miesiące obsuwy i dalej mają czas. Co oni z tym autem w tym Poznaniu robią... :evil: (chyba będę musiał bardzo dobrze obejrzeć auto). A jeszcze leasing i rejestracja do załatwiania. Po otrzymaniu info że się wyprodukowało miałem nawet małą nadzieję że może na święta będzie. Teraz obawiam się czy będzie na przedłużony weekend majowy ehhh... robią co chcą
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81Zamieszczone przez maciek071Nie wiem jak to jest z tą logistyką w Skodzie ale już mi ręce opadają. Auto wyprodukowane 7 w poniedziałek, od 9 stoi w Poznaniu i cisza, auta nie ma jeszcze we Wrocławiu. Termin odbioru przełom lutego i marca, prawie 2 miesiące obsuwy i dalej mają czas. Co oni z tym autem w tym Poznaniu robią... :evil: (chyba będę musiał bardzo dobrze obejrzeć auto). A jeszcze leasing i rejestracja do załatwiania. Po otrzymaniu info że się wyprodukowało miałem nawet małą nadzieję że może na święta będzie. Teraz obawiam się czy będzie na przedłużony weekend majowy ehhh... robią co chcąOctavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Właśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Zamówiłem kiere 3-ramienną i gdyby nie to juz można produkować.
Nowa kierownica będzie dostępna od 22 tygodnia i będzie to kierownica....
Podobna do tych z Golfa ze spłaszczonym dołem (wiec chyba poczekam cierpliwie bo ładna jest):
Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirzawWłaśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Podobna do tych z Golfa ze spłaszczonym dołem (wiec chyba poczekam cierpliwie bo ładna jest):
http://regiomoto.pl/portal/testy/aut...golf-gti-vii-7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirzawWłaśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NYKZamieszczone przez mirzawWłaśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CookieZamieszczone przez NYKZamieszczone przez mirzawWłaśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Po absyncie to mogą wyjść cuda
unikalna seria
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NYKZamieszczone przez CookieZamieszczone przez NYKZamieszczone przez mirzawWłaśnie sie dowiedziałem ze problem z przesunięcie, (brakiem terminu produkcji) w moim przypadku wynika z kierownicy :roll:
Po absyncie to mogą wyjść cuda
unikalna seria
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez mufeltez zamawialem 3 ramienna kierownice i tak jak wcześniej pisalem ksenony i zadnych opoznien nie mam. Auto w tym tygodniu sie produkuje. Czuje tu ściema sprzedawcyJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez kecajZamieszczone przez mufeltez zamawialem 3 ramienna kierownice i tak jak wcześniej pisalem ksenony i zadnych opoznien nie mam. Auto w tym tygodniu sie produkuje. Czuje tu ściema sprzedawcy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez mufeltez zamawialem 3 ramienna kierownice i tak jak wcześniej pisalem ksenony i zadnych opoznien nie mam. Auto w tym tygodniu sie produkuje. Czuje tu ściema sprzedawcy
Skoro są pozamawiane te 3 ramienne i terminy są zamrożone to nie rozumiem.
Kończą się na półce 3 ramienne bez wad i nie ma nowych wyprodukowanych ?
Komentarz
-
Komentarz