Zamieszczone przez krzyzakp
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
karpecik, tylko problem ze mi sie nie podobaja zadne zimowe 17" z oferty Skody... Stad na to voucherow nie poswiecie.. Wyglada ze bedzie trzeba kupic bagaznik rowerowy u nich, pare pierdolek i zrobic do konca waznosci voucherow przeglad - co problemem nie bedzie, bo 15tys powinno pyknac spokojnie jeszcze przed wiosna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpufo, pytaj, mecz
ja nie ma co liczyć by moja octavia została jeszcze w tym roku zarejestrowana. niemiaszki, w urzędach, kończą już 23-go grudnia prace. od 5-go stycznia ruszają na nowo.
Komentarz
-
-
Rejestruje w PL, wiec tego problemu nie mam, nie mowiac ze skorzystam z ubezpieczenia jakie oferuje salon, bo takiej oferty nikt, nigdzie mi nie da...
Oby Twoja tez zjechala w tym tygodniu Po cichu licze ze moja trafi w przyszłym tygodniu do salonu i jak bede 20go w Szczecinie to sobie ja obejrze a i moze odbiore
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez rolek1984A co do leasingu to brał ktoś (o ile brał) w VW Bank czyli w skodzie?
Formalności załatwiałem bezpośrednio z VW Bankiem, upośledzony umysłowo sprzedawca z Auto Śliwka Sosnowiec nie miał pojęcia o procedurach, formalnościach i wymaganych dokumentach.
Leasing spoko, sprzedawca do dupy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ufoPrim napisał/a:
Czy odbicie lustrzane? Kierownica coś nie po tej stronie...
kolega wojetek, chyba odwrotnie trzymał aparat :P
i takie zdjęcia mu wychodzą :lol:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
oj Panowie, Panowie..
Nie jestem ani leworęczny, aparat mam najzwyczajniejszy
Liczyłem, że to moje nowe auto zrobi 'furorę', a nie przypadkowo wybrany losowy efekt w programie graficznym
Spostrzegawczy koledzy - proszę się zgłaszać po odbiór nagród (browarka) w czasie spotkań na polskich drogach
Pozdrawiam i naprawiam niedopatrzenieZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpDzisiaj dobry dzien, dzwoniłem do salonu i moja RSka dzis przyjechała :szeroki_usmiech Dokumenty maja dojsc dopiero jutro, wiec pewnie rejestracja w pon i pewnie wtorek odbior - idealnie na gwiazdke
W sobote i tak musze sie tam pojawic, obejrze ja przy okazji, pomacam i ponapawam sie
Komentarz
-
Komentarz