Tez mi zmieniali, poczatkowo była mowa koniec listopada, potem wskoczyło na polowe lutego, potem poczatek grudnia.. Finalnie odebrane 23go grudnia, ale czekac i tak było warto
Czekajcie cierpliwie bo naprawdę warto, ja czekałem 8 miesięcy i jak zadzwonili z ankietą po odebraniu auta to bylem na wszystko "szczególnie zadowolony"
Ja zamawiałem 22.10.2014 później wprowadziłem zmiany i 20.11 wprowadziłem zmiany i dostałem termin 8 tydzień 2015 produkcja. A dzisiaj dostałem informację że dzisiaj samochód został wyprodukowany.
[ Dodano: Sro 07 Sty, 15 23:59 ]
Jak długo trwa transport po wyprodukowania Octawii III do dealera
Mnie jedyne co trzyma przy tym terminie marcowym że i tak bym nie poszalał bo zima i wiodomix jakie mamy nawierzchnie. Ale na wiosnę jak sobie w sobote wyjade z garażu, nawoskuję, wypoleruje, ponaklejam rozmaitych naklejek... ahhh.... aż się chce. 8)
Jak długo trwa transport po wyprodukowania Octawii III do dealera
to wszystko zależy od spedycji, jakie mają "układy" z salonem.
w moim przypadku produkcja była 16-go grudnia a auto przyjechało 2-go stycznia...miałem pecha bo były święta i nowy rok ale mimo to i tak się postarali.
Panowie czy coś się zmieniło jeśli chodzi o składanie RSa pod siebie (TSI Kombi, szary steel)? Dalej trzeba czekać wieczność czy ogarniają to już w miarę rozsądnie (~2mce jak w cywilach)? Trochę mnie korci poczekać na Leona Cuprę w wersji Kombi, ale jak kasiorka pozwoli a na RSa czeka się miesiącami to pewnie kupię hot hatcha od Seata.
lukasz_gon, transport Octavii trwa około 1,5 tygodnia pociągiem. Zdarza się, że jada na samochodzie wtedy trwa to dzień/dwa. Potem około 3-4 dni potrzebuje dealer na papierologię.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Jak wygląda odbiór samochodu? Dają klusze i tyle czy są jakieś atrakcje. Przy oplu dali szampana a hondzie to show zrobili w salonie.
Atrakcje jak atrakcje.
Wjechano autem na salon, można było wszystko pooglądać, zapytać... i tyle.
Dodatkowo dostałem przywieszkę do kluczyków i butelkę dobrego wina.. no i 'szczęśliwego użytkowania'
Na orkiestrę i cheerleaderki nie ma co liczyć... ehhh
Komentarz