A ja dostałem koncentrat płynu do spryskiwaczy, sprzedawca jak mi auto oddawał to płakał że mi taki rabat dał że musi do tego dołożyć :P
ooo... widzę, że nie tylko mój sprzedawca miał zły w oczach z powodu uzyskanego rabatu.
ostatnio jak odwiedziłem salon, to udawał że mnie nie widzi i nawet nie podszedł :P
Jak wygląda odbiór samochodu? Dają klusze i tyle czy są jakieś atrakcje.
ja dostałem szampana, "firmowego", bo oklejony był zdjęciami salonu, dwie zawieszki do kluczyków, pokrowiec na dowód rejestracyjny, skórzany!!! i co najważniejsze, pełen zbiornik paliwa, osobiście zatankowany przez sprzedawce, którego osobiście zabrałem na stacje
To duzo tlumaczy jak by nie patrzec.. Inna kultura w kazdym miejscu i w kazdej sprawie
Tylko ten szampan troche słaby pomysł wg mnie.. Bo nie mozna sie napic w salonie Choc z drugiej lampke w DE by mozna wypic, a potem odjecach autem, zgodnie z przepisami.. Nie mniej by mogli dawac bezalkoholowy
Ja też wczoraj (16.01.2015) zamówiłem 2.0 TDI Combi Elegance + Amazing + kilka dodaktów. Termin określono na 3 miesiące. Ciekaw jestem jaki będzie faktyczny.
Jak wygląda odbiór samochodu? Dają klusze i tyle czy są jakieś atrakcje.
ja dostałem szampana, "firmowego", bo oklejony był zdjęciami salonu, dwie zawieszki do kluczyków, pokrowiec na dowód rejestracyjny, skórzany!!! i co najważniejsze, pełen zbiornik paliwa, osobiście zatankowany przez sprzedawce, którego osobiście zabrałem na stacje
Też dostałem "szampana" - jeszcze stoi i czeka na sąsiadów zza płota, bo ich Jeep też jeszcze nie oblany, ech... Ale za to benzyny wlali tyle, że się modliłem byle do pompy dojechać te 500 metrów :roll: - IMHO to jest marketingowy strzał w stopę, niby parę złotych ale "niesmak pozostaje". Nie mówię, że oczekiwałbym pełnego baku, ale za te pisiont mogliby zalać, coby się człowiek nie stresował.
polrob 1.4 TSI 140 KM Elegance + pakiet amazing. Dobrałem jeszcze: podgrzewane fotele przednie, wycieraczkę tylnej szyby, tylną część foteli obitą skórą, pakiet chrom i oświetlenie przestrzeni wokół nóg. Aha, jeszcze kolor - brąz topaz.
Zamówiłem dzisiaj tj.19.01.2015r. 1.4 TSI/103kW 6-biegowa Ambition+Amazing+dodatki przewidywany termin 20 tydzień 2015r.-19.05.2015r. (może wcześniej). Pani powiedział,a że może być wcześniej. Wolała się zabezpieczyć, żeby nie dawać zadnych bonusów.
9 stycznia zamówiona O3 kombi RS, TDI, DSG + Challenge.
Na razie termin nie potwierdzony. Z rozmowy ze sprzedawcą - dawał nadzieję na przełom kwietnia i maja.
Jak mówił dziś Hołowczyc w radio: "gąska już prawie złapana a tu nagle się ukazuje że dalej ją trzeba gonić"
Jak żyć ?!
Czyli wynika ze tak samo jest ciagle... Na dzien dobry tez mi mowiono 5-6miesiecy i bym sie uzbroił w cierpliwosc... Polecam nie mniej nekac co 2-3tygodnie sprzedawce o termin Jakos zawsze cos nagle wiedzial.. Terminy produkcji mialem chyba z 4 - od konca listopada po 7tydzien 2015 Skonczylo sie na 2gim tyg Grudnia, a w sumie od zamowienai do odbioru 4,5miecha..
Nawet jak by było to 6miesiecy.. WARTO CZEKAC :szeroki_usmiech Radosc z jazdy to rekompensuje z nawiazka
Nawet jak by było to 6miesiecy.. WARTO CZEKAC :szeroki_usmiech Radosc z jazdy to rekompensuje z nawiazka
Mów mi tak to jakoś przetrwam
Co ciekawe chciałem zamówić w POZ ale miła pani tak mnie straszyła terminami (sugerowała że powyżej 8 mies to minimum i upust 1000 zł i ani grosza więcej) i próbowała mi wcisnąć cywilnego elegance z placu.
Pojechałem do Leszna i dostałem upust miły i nikt mnie nie straszył terminami. Gość pokazał mi RS na którego klient czekał około 4 miesiące więc jest szansa że teraz są takie terminy.
[ Dodano: Wto 20 Sty, 15 07:09 ]
Zamieszczone przez MrokJ
Ja też 9 stycznia. Sedan RS 2.0 TDI CR DPF 135 kW (184 KM) 6-biegowa automatyczna DSG. Mi powiedzieli 6 miesięcy...
No to mamy pierwsze zawody :lol: :diabelski_usmiech
Komentarz