to ja nie wiem jak to jest możliwe
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tommecki27antek, tak już jest w Gdyni jak zamawiam mojego rsa to w Gdyni powiedzieli od 6 do 9 miechów czekania, pojechałem do wejherowa i nie dość że dostałem dużo większy rabat to jeszcze zamówiłem 5 lutego a 9 marca koniec produkcji 10 ekspedycja do pl. Myślę że w przyszłym tyg będzie odbiór
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rolek1984pewnie nie zalapie sie na pociag ktory wyjedzie do pl z seria aut i bedzie 2 tyg czekania na kolejny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tommecki27antek, tak już jest w Gdyni jak zamawiam mojego rsa to w Gdyni powiedzieli od 6 do 9 miechów czekania, pojechałem do wejherowa i nie dość że dostałem dużo większy rabat to jeszcze zamówiłem 5 lutego a 9 marca koniec produkcji 10 ekspedycja do pl. Myślę że w przyszłym tyg będzie odbiór
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rolek1984Zamieszczone przez chomiczastyDzisiaj u mnie ostatni dzień tygodnia produkcji.. I te czekanie na odbiór...
a ja chcę JUŻ
Ale najbardziej się boję tego czekania od telefonu p. Tomasza ze Skody - Panie Mateuszu, fura jest u nas do odbioru..
Komentarz
-
-
Luzik. Jak zamawiałem w grudniu 2013 na firme 2 szt to odbiór był planowany na marzec. Tydzień przed planowanym odbiorem zadzwoniłem a miły Pan sprzedawca mówi że nie mają potwierdzonego terminu produkcji :twisted:
Ostatecznie auta odebrane w ostatnim tygodniu maja 2014.
To się nazywa obsługa :wink:Skoda Octavia Combi 2007 2.0 TDI PD MAN 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2010 2.0 TDI PD DSG 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2012 2.0 TDI CR MAN 140 KM - była.
Skoda Octavia Combi 2014 2.0 TDI CR MAN 150 KM - była.
Skoda Superb Combi 2016 2.0 TDI CR MAN 190 KM - jest
Komentarz
-
-
Pociągi do Polski wyjeżdżają co 2-3 dni. Octavia - transport kolejowy do 1,5 tygodnia, czasami dodatkowo laweta. SuperB transport ladowy na samochodach czas do 3 dni od daty produkcji. Transport codziennie włącznie z niedzielami.
Wszystkie samochody trafiaja na ten plac do Swarzędza. to jest plac gdzie importer (czytaj VGP) przejmuje auta od producenta czylo Skoda. Dalej auto idzie do dealera.
Dokumenty do dealera docierają za autem z 1 - 2 dniowym opóźnieniem.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz