Gratulacje. Ja nadal czekam i czekam i mam wielka nadzieję, że ten 50 tydzień produkcji jest realny.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Heh, nie powiem, żebyście mnie pocieszyli tymi opóźnieniami. Mój dealer twierdził, że na co jak na co, ale na Octavie nie ma żadnych problemów z terminami produkcji :lol: . To już moje trzecie podejście do zamówienia samochodu z grupy VAG i dostałem termin na odbiór na koniec lutego 2016. Jeżeli znowu się opóźni, to po 10 miesiącach chyba dam sobie siana i pójdę do konkurencji...Był: '11 Fiat Bravo 1,4 Dynamic, Distinto Grigio
Była: '15 Skoda Fabia III 1,0 MPI, Active, Candy White (wypożyczona)
Jest: '16 Skoda Octavia III Combi 1,4 TSI, Style, Race Blue
Komentarz
-
-
Będzie do odbioru koło 4-7 grudnia. Od produkcji trzeba doliczyć 14-20 dni do odbioruZamieszczone przez mw-geoZamowione 21 pazdziernika, wyprodukowane 20 listopada - jak myslicie długo bedzie szlo ?
jest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
Takie zamówienie aby skorzystać z kuponu dla stałych klientów. Mój dealer twierdzi że do 19 grudnia będzie miał to na salonie. Nie wiem na ile to realne ale czytając ten wątek cuda się zdarzająZamieszczone przez MaicroftB_A_R_T, A warto brac auto z 50tyg. produkcji, chyba ze w zwiazku z tym ze przyjedzie po nowym roku, bedzie dodatkowy rabat od producenta na woz z poprzedniego rocznika :diabelski_usmiech
A swoją drogą ciekawe jaki będzie rabat na auta z 2015 roku w styczniu.
Komentarz
-
-
Jak masz produkcję 50 tydzień to przy dobrych wiatrach odbierzesz pod choinkę ,Ja mam podobną sytuację i dealer twierdzi że pod choinkę będzie gotowy i do odbioru.
Nie wiem czy ktoś zauważył z forumowiczów ale z konfiguracji znikła opcja promocyjny pakiet przeglądów za 1 zł .. . . Mam nadzieję że to nie dotyczy już zamówionych samochodów.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Mój pierwszy post ;-)
Zaraz po jeździe testowej tydzień temu zamówiłem Scouta TSI i wstępnie określono produkcję na połowę stycznia, ale może się to zmienić.
Zastanawiam się tylko, czy nie domówić elektrycznie ustawianych foteli z pamięcią, bo dwie osoby będą jeździć, ale nietanio ma to Skoda...Scout
Komentarz
-
-
No to trzymam kciuki ja mam nadzieję że do 19 będzie w salonie i wystawią fakturę bo to dla mnie ważne do kuponu promocyjnego, pozostałe formalności byle przed 24Zamieszczone przez Lemur113Jak masz produkcję 50 tydzień to przy dobrych wiatrach odbierzesz pod choinkę ,Ja mam podobną sytuację i dealer twierdzi że pod choinkę będzie gotowy i do odbioru.
Nie wiem czy ktoś zauważył z forumowiczów ale z konfiguracji znikła opcja promocyjny pakiet przeglądów za 1 zł .. . . Mam nadzieję że to nie dotyczy już zamówionych samochodów.
Pozdrawiam

Jaką konfigurację wybrałeś?
Komentarz
-
-
O kuponie lojalnościowym dla stałych klientów skody.Zamieszczone przez Lemur113O jakim kuponie promocyjnym piszesz? ja zamówiłem rs tsi kombi szary steel skrzynia manual panorama sunset caton amudsen podgrzewane siedzenia podgrzewana szyba pakiet challenge alarm z składanymi kluczykami czerwone dodatki i to chyba wszystko
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz