U mnie Top Ledy przyspieszyły produkcję o 5 tygodni, na odbiór czekałem 2 tygodnie. Z tego co słyszałem w salonie to w lipcu nie produkują bo to czas urlopów.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Top ledy, oczywiście są. Wiec w tym przypadku to chyba nie o to chodziło. Z przerwą technologiczna tez się liczyłem. Miałem nadzieje że pod koniec sierpnia odbiorę. Przełom października i listopada to był szok. Czekam na info zwrotne od dealera, walczy o przyspieszenie terminu.
Nabrałem trochę dodatków, czy któreś mogą wpływać na wydłużenie terminu? Handlowiec mówił ze automat może nieco wydłużyć oczekiwanie ale ja zamówiłem 1,8 w manulau.
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem 27.03 a odebrałem 25.05 przy zamówieniu był termin 3 m-ce, ale że zamówiłem 1.8 dsg z pełną elektryką i ledami to termin się przyspieszył.
Po zapytaniu dlaczego tak szybko odpowiedź była taka. Dobrze wyposażone octavie są robione na rynek zachodni i linia jest tak ustawiona. Tańsze wersje muszą czekać.
Komentarz
-
-
W moim przypadku to elektrycznie ustawiany fotel kierowcy wydłuża termin produkcji. W piątek dzwonił handlowiec ze jeżeli zrezygnuje z tego dodatku to produkcja bedzie na 35 tydzień. To dwa miechy wcześniej. Nie zamawialem DSG, ale jak już wspomniałem wczesniej na automat mógłbym podobno czekać dłużej. Już nic nie kumam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Drzosz Zobacz wpisO3 FL Style 1.8 TSI manual + Amazing+ Top-Led+ Ambient wnętrza + Dynamic z czerwonymi dodatkami+ felgi 18'. Zamówione 4 sierpień, ma być w ciągu 2 miesięcy więc zobaczymy. Na razie nie mam informacji, czekam cierpliwie.
Komentarz
-
-
Dzień Dobry Wszystkim
Najpóźniej 26.XII będziemy właścicielami OIII FL 1.4 TSI 150KM Szary Quarz STYLE+amazing + podgrzewana przednia szyba+dynamic+top led+ambiente+hhc.
Zamówiona 25.09.2017. Wczoraj dostałem info że produkcja 43 tydzień i jest duża szansa że auto będzie do odbioru jeszcze w listopadzie.
Już nie mogę się doczekać a to dopiero kilka dni od zamówienia
PS Dealer powiedział mi przy zamawianiu że jeżeli auto wpadnie na 45 tydzień produkcji to nie będzie podgrzewania kierownicy oraz ogranicznika prędkości. Taką dostali informację.Ostatnio edytowany przez pminor; 41031.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pminor Zobacz wpisDzień Dobry Wszystkim
Najpóźniej 26.XII będziemy właścicielami OIII FL 1.4 TSI 150KM Szary Quarz STYLE+amazing + podgrzewana przednia szyba+dynamic+top led+ambiente+hhc.
Zamówiona 25.09.2017. Wczoraj dostałem info że produkcja 43 tydzień i jest duża szansa że auto będzie do odbioru jeszcze w listopadzie.
Już nie mogę się doczekać a to dopiero kilka dni od zamówienia
PS Dealer powiedział mi przy zamawianiu że jeżeli auto wpadnie na 45 tydzień produkcji to nie będzie podgrzewania kierownicy oraz ogranicznika prędkości. Taką dostali informację.
Szary Qarz - najlepszy szary
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisWierzę że nie możesz się doczekać, pamiętam to....
Szary Qarz - najlepszy szary
W Przyszłym tygodniu będzie produkcja, a potem do 2 tyg czekania. Do tego montaż bearlocka to jeden dzień dłużej.
Komentarz
-
Komentarz