Zamowienie 26 stycznia odbior 20 marca. Pzdr. M
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Ja zamawiałem 01.12.2017, w umowie mam zapis że samochód będzie do odbioru najpóźniej 31.03.2018. Na dzień dzisiejszy nadal nie ma nawet określonej daty produkcji i wiem na pewno, że termin nie zostanie dotrzymany. Dealer mówi, że w systemie jest jakaś odległa niezobowiązująca data na czerwiec. Też brałem podgrzewaną przednią szybę, podobnie jak Tippo, więc może to jest przyczyna takiej obsuwy.
Tak czy inaczej, czy ktoś próbował wyegzekwować jakieś zadośćuczynienie od Skody za niedotrzymanie terminu z umowy? Na zagranicznym forum ludzie pisali, że udawało im się dostać jakieś dodatkowe opcje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tippo Zobacz wpisUpdate, zrezygnowalem z grzanej szyby przod, ponoc jakies "restrykcje" sa. Auto z lipca wskoczylo do produkcji na koniec marca, odbior poczatek kwietnia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpiszamówienie 5marca odbiór na koniec kwietnia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisodbiór środa lub piątek(czyli przed terminem )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cichy_ocp Zobacz wpischyba po odbiorze przeprowadzka do garażu
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cichy_ocp Zobacz wpischyba po odbiorze przeprowadzka do garażu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisno łóżko będę miał na tylniej kanapie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Silkor Zobacz wpisodbiór był pode mnie bo w niedzielę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisCóż to za ASO fantastyczne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisjak sprzedają to są cudowni,a potem....
Komentarz
-
-
Czy zamawiał ktoś O3 FL w mieśiącach wrzesień/ październik ?? Macie jakieś orientacyjne terminy informację?. U mnie zamówienie poszło 05.10 do dzisiaj nie mam nawet orientacyjnego terminu produkcji, dealer nic nie wie :/ niestety po kupnie auta podejście do klienta i obiecane " za 2 tyg będzie podany termin" można włożyć między bajki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispodobno że teraz są terminy kosmiczne nawet 6msc
Komentarz
-
-
Moi znajomi wczoraj zamówili 1,5 DSG , termin gdzieś na połowę kwietnia. Termin może się przedłużyć że względu na zamówioną podgrzewaną przednią szybę....DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
Komentarz