Zamieszczone przez Baniq
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BaniqTak informacyjne zamawialem swojego RS
16.07.2014 a przyszły tydzień juz odbieram
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem w zasadzie full z cennika poza, fotelami el. Regulowanymi, wspomagaczem parkowania i tempomatem aktywnym, nic mi nie mówiono, że coś tam opóźnia a coś nie.
Chyba, że maja super kontakt z importerem, bo wątpie, żeby każdy dealer wiedział jakie elemnety w każdym modelu chwilowo opóźniają fabrykę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YancziJa zamówiłem w zasadzie full z cennika poza, fotelami el. Regulowanymi, wspomagaczem parkowania i tempomatem aktywnym, nic mi nie mówiono, że coś tam opóźnia a coś nie.
Chyba, że maja super kontakt z importerem, bo wątpie, żeby każdy dealer wiedział jakie elemnety w każdym modelu chwilowo opóźniają fabrykę.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Czarna ładniejsza
Ralfp codziennie do Słupna jeżdżę do pracy, może się mijamy
jeszcze O3 RS na spocie nie było, może byś nas zaszczycił ?O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
perfex nie zgodzę się z Tobą. Nie są takie zwykłe. A już na pewno nie "mega" zwykłe...
To, że Ciebie nie ruszają nic nie znaczy. Nic. Ale daleki byłbym do porównywania ich z np. Toyotą Corollą... Też fajna, porządna ale.... ta dopiero nie podnosi ciśnienia ;-)
Zamieszczone przez perfexU 99,999999999999999% populacji nie wywołują one Najmniejszego wzrostu ciśnienia tętniczego...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24Czarna ładniejsza
Ralfp codziennie do Słupna jeżdżę do pracy, może się mijamy
jeszcze O3 RS na spocie nie było, może byś nas zaszczycił ?
No jasne. Z wielka przyjemnością. Daj termin i będę
[ Dodano: Sob 13 Wrz, 14 17:20 ]
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez LUKItakie dwa kocury
U 99,999999999999999% populacji nie wywołują one Najmniejszego wzrostu ciśnienia tętniczego.... Dupa nie kocury.
Przejedź się i zobaczysz jaki jest banan na twarzy kiedy dajesz po "garach" i Ci co dali po 200 tys za swoje bryki nie dają rady i ze smutkiem na twarzy opuszczają lewy pas. A tu co Skoda :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojcianCi co dali po 200tys za swoje bryki , nie kupili tych aut po to zeby się śćigać ze skoda , gwarantuje Ci ze te auta posidają inne zalety o których możesz tylko pomarzyć . Tak że nie kozakuj,i życzę miłego wieczora.
Tak? A o czym? Z kąd wiesz o czym ja marze?
Nie kozakuję!!! odpowiedziałem koledze, który twierdził, że auto jest bez wyrazu...!
Nie chciałem nikogo obrazić. Jeśli Cię to dotknęło, to przepraszam...
Komentarz
-
-
O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojcianCi co dali po 200tys za swoje bryki , nie kupili tych aut po to zeby się śćigać ze skoda , gwarantuje Ci ze te auta posidają inne zalety o których możesz tylko pomarzyć . Tak że nie kozakuj,i życzę miłego wieczora.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojcianKto sie spina , chodzi o to ,ze powoli zaczyna się robić kościół wokół rs tsi. Ja rozumiem że każdy chwali swoje ,ale troche obiektywizmu.Temat dla mnie zamknięty, pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojcianCi co dali po 200tys za swoje bryki , nie kupili tych aut po to zeby się śćigać ze skodaOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Dzwonili ze Skody i wskoczył termin dla mojego Kuraka w koncu 48tydzien (ostatni w listopadzie) - sa szanse ze całosc potrwa 4miesiace od podpisania umowy do odbioru auta
Z ciekawostek - mieli zamowiona w sierniu RSke z TSi i DSG i termin jaki dostali to ponoc okolice 18go tygodnia.. 2015 :shock:
Z nowinek - w tym tygodniu SAP wymyslil jakis program dla tych, ktorzy tyle oczekuja, by dac vouchery na akcesoria albo wszystko co dzial czesci moze sciagnac, w ramach zadoscuczynienia za czas oczekiwania.. Szczegolow nie znam, moje autko ponoc wpisali na liste i poslali do SAP do weryfikacji czy sie załapie.. czas pokaze
Komentarz
-
-
Chris11, przejrzałem kalendarz i na szczescie nie ma w tej okolicy zadnych swiat.. licze ze zdaza zlozyc przed Andrzejkami, bo tuz po to faktycznie mogli by cos nei tak spasowac Choc z drugiej, jak by dorzucili w gratisie np. kamerke cofania, to bym nie płakał
Ze starsze to plus, mniejszy sredni przebieg roczny bedzie przy sprzedazy
Komentarz
-
Komentarz