marek106, na poczatku wrzesnia moj sprzedawca pisal mi ze w ciagu tygodnia-dwoch powinni miec czarna RS 2.0tdi w Krotoskim w Szczecinie.. Czy nadal tam stoi czy nie - nie mam pojecia, ale mozesz probowac uderzyc telefonicznie.
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marek106Czy ktos moze czy jakus salon ma rs tdi kombi manual do wziecia od reki?
Liftback, ale jesli pakujesz sie tylko na wakacje bedziesz bardzo zadowolony, ja bym bral liftbacka niegdys ale nie bylo 4x4
Komentarz
-
-
Jeśli ten w Rudzie jeszcze stoi, to RS jednak nie schodzą jak świeże "drogie" bułeczki. Auto jest już u dealera ponad miesiąc. Twardo trzymali cenę bo się auto samo sprzeda...Zamieszczone przez marek106Dzięki wielkie, sprawdzę. W Rudzie mają auto,ale bez pakietu Black. A to minimum u mnie, a najlepiej Challenge. Nie mogę patrzeć na ten chrom, a co dopiero wydać ponad 100k
Komentarz
-
-
Tippo, było wyrazne pytanie o RSa w kombii, a Marek tez wybredny, bo w tym ze Szczecina skora mu nie pasowała - tu go rozumiem w pełni
dj1978, schodza, ale wiekszosc nabywcow juz woli poczekac troche i miec wyposazonego pod siebie, a nie rzucac sie na to, co wpadnie w rece... Sam mialem opcje by od 2-3tyg jezdzic RSka, ale wole poczekac jeszcze z 2miesiace i miec doposazona, tak jak sobie wybrałem..
Komentarz
-
-
Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.
Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.
Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.
PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.
Komentarz
-
-
brzmi jakby salon sam to pisał heheheheZamieszczone przez marek106Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.
Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.
Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.
PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.
Komentarz
-
-
Ale pisałem to ja, nie jestem związany z żadnym salonem.
Natomiast parę salonów w których byłem, to czysta handlowa amatorka. Jak czekasz na środku salonu 15 minut żeby ktoś łaskawie podszedł to już słabo(urody radiowej ani ubioru z targu staroci nie mam
. A potem tylko było gorzej. Poza tym czekanie na auto 14 miesięcy, to trochę zbyt odważnie.
Już drugą skodę kupiłem w Margo i już wiem,że tam zostaję, bo w dużych salonach chłopcy myślą,że to już prawie Wall Street i potrafią wszystko załatwić poza dobrym rabatem i autem na czas.
Komentarz
-

Komentarz