marek106, na poczatku wrzesnia moj sprzedawca pisal mi ze w ciagu tygodnia-dwoch powinni miec czarna RS 2.0tdi w Krotoskim w Szczecinie.. Czy nadal tam stoi czy nie - nie mam pojecia, ale mozesz probowac uderzyc telefonicznie.
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marek106Dzięki wielkie, sprawdzę. W Rudzie mają auto,ale bez pakietu Black. A to minimum u mnie, a najlepiej Challenge. Nie mogę patrzeć na ten chrom, a co dopiero wydać ponad 100k
Komentarz
-
-
Tippo, było wyrazne pytanie o RSa w kombii, a Marek tez wybredny, bo w tym ze Szczecina skora mu nie pasowała - tu go rozumiem w pełni
dj1978, schodza, ale wiekszosc nabywcow juz woli poczekac troche i miec wyposazonego pod siebie, a nie rzucac sie na to, co wpadnie w rece... Sam mialem opcje by od 2-3tyg jezdzic RSka, ale wole poczekac jeszcze z 2miesiace i miec doposazona, tak jak sobie wybrałem..
Komentarz
-
-
Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.
Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.
Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.
PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marek106Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.
Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.
Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.
PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.
Komentarz
-
-
Ale pisałem to ja, nie jestem związany z żadnym salonem.
Natomiast parę salonów w których byłem, to czysta handlowa amatorka. Jak czekasz na środku salonu 15 minut żeby ktoś łaskawie podszedł to już słabo(urody radiowej ani ubioru z targu staroci nie mam. A potem tylko było gorzej. Poza tym czekanie na auto 14 miesięcy, to trochę zbyt odważnie.
Już drugą skodę kupiłem w Margo i już wiem,że tam zostaję, bo w dużych salonach chłopcy myślą,że to już prawie Wall Street i potrafią wszystko załatwić poza dobrym rabatem i autem na czas.
Komentarz
-
Komentarz