Wstrzymano zamówienia na RSa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzyzakp
    L&K
    • 2013
    • 1016
    • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

marek106, na poczatku wrzesnia moj sprzedawca pisal mi ze w ciagu tygodnia-dwoch powinni miec czarna RS 2.0tdi w Krotoskim w Szczecinie.. Czy nadal tam stoi czy nie - nie mam pojecia, ale mozesz probowac uderzyc telefonicznie.

Moja O3 RS

Komentarz

• marek106
      Ambiente
      • 2014
      • 221

Dzięki wielkie, sprawdzę. W Rudzie mają auto,ale bez pakietu Black. A to minimum u mnie, a najlepiej Challenge. Nie mogę patrzeć na ten chrom, a co dopiero wydać ponad 100k

Komentarz

• krzyzakp
        L&K
        • 2013
        • 1016

marek106, ten ze Szczecina ma pakiet Black. Jak chcesz, napisz na PW email, to Ci przesle oferte od mojego sprzedawcy, z dokładnym wyposazeniem.. Nie mniej, nie mam zielonego pojecia czy auto sie nie upłynniło juz..

Moja O3 RS

Komentarz

• Tippo
          L&K
          • 2009
          • 1349
          • Octavia III (5E3)
          • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez marek106
          Czy ktos moze czy jakus salon ma rs tdi kombi manual do wziecia od reki?

Liftback, ale jesli pakujesz sie tylko na wakacje bedziesz bardzo zadowolony, ja bym bral liftbacka niegdys ale nie bylo 4x4

Komentarz

• dj1978
            Ambiente
            • 2014
            • 181

Dzięki wielkie, sprawdzę. W Rudzie mają auto,ale bez pakietu Black. A to minimum u mnie, a najlepiej Challenge. Nie mogę patrzeć na ten chrom, a co dopiero wydać ponad 100k
            Jeśli ten w Rudzie jeszcze stoi, to RS jednak nie schodzą jak świeże "drogie" bułeczki. Auto jest już u dealera ponad miesiąc. Twardo trzymali cenę bo się auto samo sprzeda...

Komentarz

• krzyzakp
              L&K
              • 2013
              • 1016

Tippo, było wyrazne pytanie o RSa w kombii, a Marek tez wybredny, bo w tym ze Szczecina skora mu nie pasowała - tu go rozumiem w pełni

dj1978, schodza, ale wiekszosc nabywcow juz woli poczekac troche i miec wyposazonego pod siebie, a nie rzucac sie na to, co wpadnie w rece... Sam mialem opcje by od 2-3tyg jezdzic RSka, ale wole poczekac jeszcze z 2miesiace i miec doposazona, tak jak sobie wybrałem..

Moja O3 RS

Komentarz

• marek106
                Ambiente
                • 2014
                • 221

Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.

Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.

Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.

PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.

Komentarz

• S-3
                  Drive
                  • 2013
                  • 79

No i po dwóch miesiącach od zamówienia dotarł dziś mój RS.

Komentarz

• maro rs
                    Elegance
                    • 2014
                    • 948

Świetny, jak z mojego zamówienia - jak tak patrzę, to utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze wybrałem kolor i dodatki.
                    "k..., aleś pan tu bestię postawił"

Komentarz

• Himenek
                      Rider
                      • 2014
                      • 412

Jak wiecie ja czekałem na mojego zamówionego w Krakowie RS od stycznia, a odbiór byłby w lutym. Dałem sobie spokój.

Polecam z całego serca salon Skoda Margo w Rybniku przy ul. Wodzisławskiej 201.

Znalazłem u nich RS tsi kombi biały z pakietem challenge. Dogadałem się z ceną, nikt mi łaski nie robił jak w innych salonach,że na te auta trzeba czekać, że zniżki małe,itd. A wierzcie mi,że parę salonów odwiedziłem i Margo w Rybniku zdał celująco. Auto już u mnie, napiszę wrażenia potem. W tym salonie znowu za chwilę mają mieć następnego RS, podobnego do mojego. Poza tym mają jakiś klucz by auta przychodziły szybko, bo co chwilę ktoś u nich odbiera i nie czeka zby długo.

PS. Pani Sabina to właśnie konkretny handlowiec u nich.
                      brzmi jakby salon sam to pisał hehehehe

Komentarz

• marek106
                        Ambiente
                        • 2014
                        • 221

Ale pisałem to ja, nie jestem związany z żadnym salonem.
                        Natomiast parę salonów w których byłem, to czysta handlowa amatorka. Jak czekasz na środku salonu 15 minut żeby ktoś łaskawie podszedł to już słabo(urody radiowej ani ubioru z targu staroci nie mam. A potem tylko było gorzej. Poza tym czekanie na auto 14 miesięcy, to trochę zbyt odważnie.

Już drugą skodę kupiłem w Margo i już wiem,że tam zostaję, bo w dużych salonach chłopcy myślą,że to już prawie Wall Street i potrafią wszystko załatwić poza dobrym rabatem i autem na czas.

Komentarz

• stefun
                          Drive
                          • 2006
                          • 55

A ja z kolei mogę z całą pewnością polecić InterAuto z Krakowa. Zostałem uprzedzony o długim czasie oczekiwania i wiedziałem na co się porywam. W piątek odbieram swojego RS-a, a zamawiałem w kwietniu.
                          Załączone pliki

Komentarz

• maro rs
                            Elegance
                            • 2014
                            • 948

Szacun za felgi, jeszcze się załapałeś, teraz już można pomarzyć.

Komentarz

• JacekRS
                              Rider
                              • 2014
                              • 394
                              • Superb III (3V3)

maro rs, ciekaw jestem komfortu jazdy, bo ja na 18`kach mam już dość... :?
                              "Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt

Komentarz

• maro rs
                                Elegance
                                • 2014
                                • 948

Eee, ja teraz w bravo mam 18, a zawieszenie w octavii jest wg mnie DUŻO lepsze. Ale fakt, też jestem ciekaw, miałem do octy zamówić takie, ale mi zabrali z konfiguratora.

Komentarz

• JacekRS
                                  Rider
                                  • 2014
                                  • 394
                                  • Superb III (3V3)

By ktoś szukał RS`a to w Dąbrowie Górniczej w Lemir stoją 3 kombi i jeden sedan na salonie.
                                  Sedan to na pewno benzyna, reszta nie wiem.
                                  "Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt

Komentarz

Pracuję...