Zamieszczone przez padero
felgi stalowe
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez paderoJa dziś zrobiłem eksperyment wizualny, z OIIFL został mi komplet 15 na zime ET45 i teraz nie wiem czy zostawić te 15 czy jednak zamienić na 16.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderoZamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez paderoJa dziś zrobiłem eksperyment wizualny, z OIIFL został mi komplet 15 na zime ET45 i teraz nie wiem czy zostawić te 15 czy jednak zamienić na 16.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwkylo76, 15 w ładnym stanie - 450zł. zapraszam
[ Dodano: Czw 12 Wrz, 13 15:40 ]
Zamieszczone przez paderokomplet 15 na zime ET45
Po naocznej kontroli na przedniej osi stwierdzono, że ori stalówki z O2 się zmieszczą i alusy z Audi też.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
w piątek w moim skromnym serwisie był kylo 76, co prawda mnie nie było i nie miałem przyjemności poznać ale był Sławcio meridomaniak .
do O3 1,4tsi zakładali koła od O2 w rozmiarze 15" i bez problemu weszły , weszły również jakieś stare alu od A4 .
a więc ten problem mamy z głowy - do O3 1,4tsi wchodzą felgi 15"
[ Dodano: Pon 16 Wrz, 13 12:08 ]
aaa...kylo już napisał.. :lol: , nie zauważyłem.. :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Tarcza w O3 z przodu ma 312mm średnicy i felga wchodzi z niewielkim luzem (w 1,2TSI tarcza z przodu ma 288mm), dzisiaj nawet w ASO Danelczyk namówiłem ich do sprawdzenia (długo to trwało) i się mieszczą, ale co do zachowania się auta nie wypowiadali się. Dla ASO wyrocznią jest naklejka na klapce wlewu paliwa.
I pytanie, jak się będzie prowadziła O3 na 15" (opona 195/65)? Brak tego rozmiaru na wlewie wynika z tego, że opona 195/65 jest za słaba do mocy silnika, czy felga jest wg producenta za mała i np. za słabe będzie chłodzenie tarcz?O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kylo76I pytanie, jak się będzie prowadziła O3 na 15" (opona 195/65)? Brak tego rozmiaru na wlewie wynika z tego, że opona 195/65 jest za słaba do mocy silnika, czy felga jest wg producenta za mała i np. za słabe będzie chłodzenie tarcz?
o prowadzenie też bym się nie martwił , nie w takich autach jest dopuszczalne jeżdżenie na różnych rozmiarach felg . komfort będzie większy w zimie :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
elektrykprosty, według mnie nic nie będzie.
wiadomość z ostatniej chwili , firma magneto wypuściła właśnie nowy cennik felg i sa w nim felgi 15do O3 1,4 , a co najdziwniejsze według nich do 1,8 też wchodzą . wiadomość mam na razie nieoficjalnie , cennik będzie dostępny za parę dni to wtedy będę miał pewność co do tej 1,8 .
a jaka jest średnica tarcz w 1,8 :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwwiadomość z ostatniej chwili , firma magneto wypuściła właśnie nowy cennik felg i sa w nim felgi 15do O3 1,4O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNa pewno O3 1.4TSI ma 312mm i wchodzi tam 15" ??
tym bardziej że sam je założyłem i jeździłem :wink:
[ Dodano: Nie 22 Wrz, 13 10:56 ]
ale jakie ma tarcze to nie wiem. luzu jest dobre 7mm jak nie więcej .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
dajcie mi jakąś 1,8 to zaraz Was uświadomię...
Maicroft, Sławcio wrócił , generalnie fajnie ale dupsko ma dalej na miejscu , nie urwało mu..
coś ma napisać na forum..
silnik cichutko , ale głośność zawiasu porównywalna do golfa mamy..tak powiedział .
[ Dodano: Nie 22 Wrz, 13 17:50 ]
aa.. i pan instruktor powiedział ze w przyszłym roku nowy superb wychodzi. chyba że to już wszyscy wiedzą... :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz