Mój ojciec zamówił w listopadzie 1.5 DSG Ambition plus jakieś pierdoły. Dzisiaj dostał informację, że produkcja zatwierdzona jest na 12 tydzień roku, na przełomie marca/kwietnia ma mieć do odbioru.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Miejmy nadzieję że te chipy co miały iść do Rosji pójdą do Europy...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Dzisiaj rozmawiałem w sprawie zmiany konfiguracji - tak tylko informacyjnie. Teraz, jak ktoś zamówi - to wejście do produkcji jest..... nieokreślone. A miętkie hybrydy - to tez niewiadoma, jak to będzie działać na dłuższą metę.
Zostaję przy swoim i czekam.
O ile świat przetrwa...pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
U mnie termin zmienial sie juz kolo 15 razy zamowiona octavia style 1.5 dsg i sporo dodatkow a zamowienie jest z marca 2021 i narazie wskoczył termin 17 tydzień czyli ostatni tydzień kwietnia ale ja juz po takim czasie podchodzę do sprawy na spokojnie na wakacje zamówiłem juz auto w wypozyczalni chociaż bylem na takiej rozmowie informacyjnej u innego delera to mi powiedział że za 99 procent do 1 lipca auto będzie zanim zmieni się znów rok modelowy wiec narazie czekam pozdrawiam Tomek
Komentarz
-
-
Info z wczoraj: z 15 tygodnia przesunięte na 32 tydzień. Zamównienie z sierpnia 2021.
Powiedziano mi, że teraz to właściwie nic już nie wiadomo, fabryka z boczkmi do drzwi spalona, wojna na Ukrainie, półprzewodniki. Ten 32 tydzień najprawdopodobniej też wyssany z palca, nic nie da sie przewidzieć. Ogólnie kicha.
Octavia 1.5 e-tec style + hak + aktywny tempomat + pierdoły
Komentarz
-
Komentarz