Zamieszczone przez lukas_ig
Do tego dochodzi jeszcze czynnik ludzki, on(tak samo i ja) mozemy popelnic jakis blad i w tedy nawet wieksza moca nic nie zdzialamy.
prawym pasem po wykonaniu paru manewrów i widzę w lusterku jak coś tnie za mną. Wsiadł mi na tyłek i kozaczy. Upewniwszy sie że nie ma jakiegoś rejestratora przycisnąłem trochę > patrze, idzie za mną. Dojeżdżamy do światełek, zapala sie czerwone, on zmienia na środkowy. Puściłem go lekko do przodu aby spojrzeć na zadek co on tam ma. Moim oczom ukazał się napis TURBO. Myślę może być ciekawie.
Jak bardzo się zdziwiłem jak koleś został z tyłu. Doszedłem do 4-ki i odpuściłem bo musiałem na niego poczekać :lol: Był to ostatni kill na pompie 10-tce

.Wsiadła mi dziś na ogon O2 combi w kolorze bezowym na zenonach i rej.zaczynającej się na WB(jakoś tak).Dojechaliśmy do przejazdu kolejowego.Przedemną dwie ciężarówki,za przejazdem kierunek i poszedł(O2 ogniem za mną).I tak 2-3 bieg ok.3 długości dla mnie,4-5(tak do 180 na budziku)ok6-8 długości.O2 była TDI(przed wyścigiem jakiś czas jechałem za nią)Pozdrowienia i szerokości dla kierownika Skody. :lol:
.Wsiadła mi dziś na ogon O2 combi w kolorze bezowym na zenonach i rej.zaczynającej się na WB(jakoś tak).Dojechaliśmy do przejazdu kolejowego.Przedemną dwie ciężarówki,za przejazdem kierunek i poszedł(O2 ogniem za mną).I tak 2-3 bieg ok.3 długości dla mnie,4-5(tak do 180 na budziku)ok6-8 długości.O2 była TDI(przed wyścigiem jakiś czas jechałem za nią)Pozdrowienia i szerokości dla kierownika Skody. :lol:
Nic przednim nie bylo/jechalo, ani w poblizu ani w oddali, conajmniej z pol kilometra czyste 2 pasy. :? Mijajac ich (mloda para) widzialem przez szybe ze sie cieszyli :? :roll: 
Komentarz