Zamieszczone przez Jabar1975
z całym szacunkiem, uwielbiam STI, ale za zadne z tych aut bym sie na Subaru nie zamienił
1
1

na 3 minutowej probie s5 regularnie 10 sekund w dupe dostawalo, podobnie jak m3 w starszej budzie, za to nowka sztuka V8 z tiptronikiem tak zapierdala ze glowa mala, ze startu do pierwszego prawego zakretu wpadala na odcince 3 biegu (ja odcince drugiego) wiec wyobrazcie sobie jaka to moc, normalnie w oczach znikajacy punkt
Dla wyjasnienia kierownik zdecydowanie ogarniajacy, po prostu auto mimo wszystko slabo sobie radzi w zakretach w porownaniu do STI. Tak czy inaczej klepane bylo przez STI na okolo 6 sekund.
) Druga sprawa ze +30 stopni w ulezu to raczej kiepskie warunki dla doladowanego 2.5 STI ktore raz ze puchnie na seryjnym TMIC i dwa ze samo w sobie sie przegrzewa 
1
Adamek ktory nim przyjechal mowi ze przy spokojnej jezdzie po miesci pali 35-40 litrow - normalnie poczulem sie jak posiadacz malolitrazowego autka :diabelski_usmiech
a naprawde fajnie jezdzi - tylko ten drazek zmiany biegow dlugosci 60 cm wystajacy z podlogi :diabelski_usmiech
Jednak jakbym kupowal to Quad Cab.
coraz bardziej lubie tą Mazdę :szeroki_usmiech jak na auto na codzień wydaje się stosunkowo dynamiczna :szeroki_usmiech

1
1
1

zaczął agresować jakiś koleś w peugeocie 307cc. Lekko przyspieszyłem a że są tam dwa pasy znalazłem się przed nim na prawym. Po chwili sytuacja się nieco zmieniła ponieważ wjechałem na lewy, spokojnie wyprzedzając tych na prawym a na grubość lakieru za mną znalazł się ów peugeot. Więc nastąpiła redukcja, pedał w podłogę i patrze w lusterko. Trochę się zdziwiłem (klient w 307cc na pewno dużo bardziej) ponieważ miałem wrażenie, że gdybyśmy startowali z zatrzymanego to peugeot stałby się małym punktem w lusterku. Po chwili zwolniłem a kolo kontynuował swoją agresywność. Zastanawia mnie tylko czemu kierownik i pasażerka w 307 mieli czarne okulary w pochmurny dzień- czyżby wstyd po objechaniu przez skodę :lol:
1 i za mocno gaz wcisnąłem to była masakra, za drugim razem lepiej ogarnąłem start i tez przegrałem ale przynajmniej nie było takiego wstydu jak za pierwszym razem :roll: waga Hondy 1100kg

Komentarz