no cóż nikt nie jest doskonały mam się rozpłakać z tego powodu a tak na poważnie to był krótki odcinek od skrzyżownia do skrzyżowania ;może opóźnił hamowanie ? niedługo hamownia i chip więc już nie będzie tak łatwo
dzisiaj też miałem szybkie dwa starcia z subaru legacy outback 2.0 diesel. Pierwszy: światełka 1:0 dla szkodnika a drugie starcie remis - na początku trochę odchodziłem, ale po kilku metrach się ze mną zrównał. przyznam że dają radę dieselki z subaraka
tym postem zachęciłeś mnie do poszukiwań kolejnego subaraka w dieslu i zniszczenia go
a co do znaczków to w octavii było 1,4 a chodzi o wiarygodność 1,2 niestety nie montowali
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
dzisiaj też miałem szybkie dwa starcia z subaru legacy outback 2.0 diesel. Pierwszy: światełka 1:0 dla szkodnika a drugie starcie remis - na początku trochę odchodziłem, ale po kilku metrach się ze mną zrównał. przyznam że dają radę dieselki z subaraka
tym postem zachęciłeś mnie do poszukiwań kolejnego subaraka w dieslu i zniszczenia go
ale tylko na suchej nawierzchni bo na mokrej będzie wielka porażka
piramida, trochę nie po drodze.
A w samej stolicy była dopiero posucha, a stałem z 6 razy jako pierwszy na światłach, co mi się rzadko zdarza. :evil:
W następnym tygodniu Wrocek i niemiecka autostrada. :diabelski_usmiech
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
piramida, trochę nie po drodze. A w samej stolicy była dopiero posucha, a stałem z 6 razy jako pierwszy na światłach, co mi się rzadko zdarza. :evil:
W następnym tygodniu Wrocek i niemiecka autostrada. :diabelski_usmiech
słabo trafiłeś :szeroki_usmiech ale w razie co się polecam 8)
do mnie wczoraj chyba startował fiat 500 z jakimiś paskami na nadwoziu kierowany przez "chłopaka z dyskoteki" który jechał z dosyć ładną dziewczyną
Mówię chyba, bo na światłach staliśmy koło siebie i usłyszałem szuranie opon w samochodzie obok gdy ruszałem i dosyć dynamiczny jego start. No to położyłem...
A poza tym, to takie sytuacje zdarzają mi się raz na miesiąc. Tak to nikt się nie ściga, albo ja tego tak nie odczytuje. A może to mi się nie chce ścigać.
no cóż nikt nie jest doskonały mam się rozpłakać z tego powodu a tak na poważnie to był krótki odcinek od skrzyżownia do skrzyżowania ;może opóźnił hamowanie ? niedługo hamownia i chip więc już nie będzie tak łatwo
Mirek, poćwicz raczej trochę zmiany biegów, będzie taniej
Powinieneś zjeść to subaru, wiem bo miałem forka z tym silnikiem
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
dzisiaj jak wracałem z wrocławia do krakowa to tylko jeden zawodnik cos próbował lexus is250 ale niestety poległ przy kazdej z trzech prób :szeroki_usmiech
dzisiaj jak wracałem z wrocławia do krakowa to tylko jeden zawodnik cos próbował lexus is250 ale niestety poległ przy kazdej z trzech prób :szeroki_usmiech
już wiadomo od czego to wyższe spalanie
po miescie normalnie az noga swędzi do przycisnięcia jak ochłonę to zobaczymy o ile podskoczy spalanie ale mysle ze około 2l w miescie :shock:
Komentarz