Zamieszczone przez obrus
Wybór TV
Zwiń
X
-
Co o tym powiecie? http://www.neonet.pl/?p=toshiba_40l1333
Szukam czegoś budżetowego.pozdrawiam
Komentarz
-
-
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
cezaryaksum, ja mam taka toshibe tylko 32 cale w sypialnii i jest elegancko. Wiadomo plazma to nie jest czy tam hi-endowy Led, ale obraz jest ok. W porownaniu do jakiegos budzetowego samsunga LCD 32 cale to bym nawet powiedzial ze zyleta.
[ Dodano: Pią 27 Gru, 13 19:00 ]
Jeszcze dopatrzylem ze 40 ma full hd.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mWiadomo plazma to nie jest czy tam hi-endowy Led, ale obraz jest ok
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962O ile mi wiadomo plazma zawsze będzie lepsza w obrazie od LCD, ale to że zanika wynika z wielu innych aspektów. Gdzieś czytałem i nie powtórzę, bo nie jestem specem. Generalnie plazma zanika na rzecz LED czy nawet OLED
swoją 50' kilka tyg temu kupilem w promocji za 1899 i jestem mega ale to mega zadowolony. mam porownannie do starego lcd 32, led lg 42 i toshiby led 40 i moim zdaniem ta plazma ma najlepszy obrazBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Golas, jak już okolice 2 tys to szczerze i z własnego zakupu przed chwilą polecam: PANASONIC TX P42ST60E
Komentarz
-
-
dato, niezłe opinie ma..
czy taka plazma na 2.5m na ścianę do łóżka nie za duża ? teraz mam 32lcd.
tylko ze używam telewizora dużo jako monitor /mam podpiętego laptopa / z tym że nie do gier a do normalnego internetu
czy lepiej przy lcd tylko większym trochę zostać?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrswoją 50' kilka tyg temu kupilem w promocji za 1899 i jestem mega ale to mega zadowolony. mam porownannie do starego lcd 32, led lg 42 i toshiby led 40 i moim zdaniem ta plazma ma najlepszy obraz
Na rynku zostaly ostatnie plazmy czas sie spieszyc zostana tylko led.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Nexus6, czy wisząca plazma dobrze odbiera "z łózka "? wiesz o co chodzi , te kąty itd...
poczytałem na hdtv wczoraj o tym telewizorze , podobno faktycznie niegłupi i teraz w niezłej cenie , a ja muszę do wiosny coś na działkę załatwić dużego..., jvc z sypialni bam zabrał a do domu coś nowego..
tylko muszę sie jeszcze zagłębić w te okulary pasywne i aktywne, może czasami coś bym obejrzał w3dO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwNexus6, czy wisząca plazma dobrze odbiera "z łózka "? wiesz o co chodzi , te kąty itd...
Też łyknąłem panka 50" w promocji a stary panas 37" po 7 latach dostali rodzice w spadku. Nic się z tym tv nie działo i odbiera nadal pięknie, mam nadzieje że technologicznie te nowe się nie pogorszyły i ten też będzie służył. Na razie jest bajerancko a obraz powala nawet w tym "pół" hd oferowanym przez dostawców sygnału.
50ka wisi ok 3,5m od siedziska, na początku był szok, a po tygodniu już wydaje się mały :wink:
Komentarz
-
-
Co myślicie o tym LG http://www.skapiec.pl/site/cat/3319/comp/6541383 ?
Cena wydaje się atrakcyjna, bo tylko 1.5k za aż 42 cale. No ale wiadomo, że cale to nie wszystko. Jak wam się wydaje, czy to dobry tv?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwno a co sądzicie o kalibrowaniu , trzeba je robić i jak to wykonać po zakupie ? samemu si e raczej nie da chyba..
Ładny jest obraz i bez kalibracji, ale jak mi w salonie wyląduje docelowo drugi większy to zamówię i zrobię oba.
Komentarz
-
-
Gość
Ja jestem zadowolony narazie z tego Samsunga co wklejalem wyzej, przede wszystkim duzy plus za Smart TV laczy sie przez router po dlna z laptopem. Nie trzeba zgrywac filmow na pendrive, poprostu wlaczam w tv co mam na kompie. Odczytuje sporo formatow (chocby mkv czy flac). 3d przerabia w locie z kazdego kanalu chociaz wiadomo to nie to, jednak juz "prawdziwe" 3 d wyglada naprawde fajnie. W zestawie 2 pary okularow, przedluzka podczerwieni. Sporo aplikacji, normalna przegladarka, skype i takie tam duperele, jest wbudowane wi-fi. Masa ustawien obrazu, dzwieku, nawet te marne 20w gra czysto, ladnie i przyzwoicie. Co prawda drugi Aquos z wbudowanym "subem" gra lepiej, ale myslalem ze te 2 zwykle glosniczki beda slabe. Ogolnie za ta cene uwazam ze calkiem fajny telewizorek.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSa jakieś problemy z zawieszaniem, niedziałaniem oprogramowania, WIFI i reszty okołotelewizyjnych możliwości?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6dato, MKV i H.264 Szajsungi odtwarzają "z palca"
dato, to co się kiedyś pytałem to podobno zimny lut był ,ale dziękuję za pomoc...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz