Zamieszczone przez bzyq_74
Nadchodzi zima!
Zwiń
X
-
teraz 30 km od Wa-wy (na południe) niezła zadymka. Wieje i sypie, aż ... się gadać nie chce co będzie rano!pozdrawiam - Darek
-
"Według prognoz Instytutu Meteorologii i Gospodarki w nocy ze środy na czwartek w Warszawie ma spać ok. 12 cm śniegu, a w ciągu dnia w czwartek - do 6 cm. Miejscami pokrywa śnieżna może przyrosnąć nawet o 20 cm"
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Powiedz gdzie takie zaspy są w naszych stronach?Zamieszczone przez phonemanFrigo 2 dają rade
Wczoraj skakałem przez zaspy, momentami było gorąco 
Obecnie siedzę w Krk i tu też jest wesoło ale teraz brak padającego śniegu
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Świetne są te opony - naprawdę. Tyłem trochę rzuca, ale to przez rozłożenie masy prawdopodobnie. Ani razu się nie zakopałem mimo, że inni mi tego życzyli :twisted:. I też skakałem po zaspach i też było gorąco. ;dZamieszczone przez phonemanFrigo 2 dają rade
Wczoraj skakałem przez zaspy, momentami było gorąco 
Komentarz
-
qrde dziś rano drogi czarne i plucha shit koniec zabawy :evil:
Komentarz
-
-
-
Dziś pusto na ulicach, aż chce się jeżdzić. :diabelski_usmiech
Jutro wieczorem 3-cia fala, a od przyszłego tygodnia już codziennie śnieg:
Komentarz
-
Na razie cisza, może przed "burzą", świeci słoneczko, brak opadów śniegu, tylko ten wiatr wkurza :PMarek
Komentarz
-
a u mnie sypie od wczoraj caly czas, licze tylko ze temperatura nie bedzie plusowa, bo nie nawidze chlapy, narazie jest spoko
ale widze ze czas zmienic oponki, przetestuje te frigo2 :diabelski_usmiech Bo moje zimowki wydaje sie takie sobie, no i ten bieznik okolo 4mm :roll:
Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
Załączone pliki
Komentarz
-
-
i mądrze i politycznie!Zamieszczone przez To_mar"jak jest zima, to musi być zimno.."
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Komentarz
-
tez mnie pewien mały człowiek męczy o toZamieszczone przez b707Bo ja chce iśc w niedziel na sanki
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Ale jak mogę to jest ciemno jak w dupie:P A w niedziele idę z dziewczyną wiec zimo syp!Zamieszczone przez Mihaub707, a teraz nie można? Ja to już kulig zaliczyłem w tą zimę

Aj pamietam jak człowiek był mały to zima przynosiła tylko radość
bałwany, sanki, lodowiska.
Jeszcze teraz pamietam jak ojciec upiłował połowe kija do hokeja bo ten był wiekszy odemnie
pzdrAdam
Komentarz
-

Komentarz