Przed chwila wróciłem ze sklepu i już ok 0,5m zaspy nawiało i nasypało na chodniku. :? Wcześniej odśnieżałem mamie samochód i to raczej syzyfowa robota była. :| Jedną stronę odśnieżyłem, zacząłem drugą, nim skończyłem, to ta pierwsza była już zasypana. :? Z wyjazdem też małe problemy były, bo śnieg jest sypki jak cholera, ASR off i jakoś dało radę. Jak ma być tak całą noc, to rano życzę powodzenia. :evil:
Nadchodzi zima!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Marcin STECZKOjak nie to sąsiad Władymircem pomoże :szeroki_usmiech
Jutro o 5 pobudka, wyjazd z garażu i podwórka trzeba odśnieżyć, aby na 8.00 do pracy dojechać :twisted:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
no to poćwiczyłem 30min, całość w prawie trzy osoby w połowie roboty przestało padać
wchodząc do domu delikatnie coś sypnęło :twisted: ale zawsze to mniej jutro do roboty :P
AdamB, ciągnik też u mnie by się znalazł, ale nie ma pługu i jest na jedną ośkę :twisted:
ale nalać wody, starter jest to zapali :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Teraz to trzeba założyć temat "NADESZŁA ZIMA A DROGOWCY SĄ W CZARNEJ (_!_)"Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Frigo 2 dają rade Wczoraj skakałem przez zaspy, momentami było gorąco.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauJa nie chce być złym wujkiem ale patrząc za okno to jakbym widział DEŻAWI z poniedziałku :shock:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
niech jeszcze troche sypnie, w przyszły weekend jedziemy juz w taterki na małe łojenie więc dobrze aby troche tego sniegu nasypało co by nie wpadać pomiedzy głazy na podejsciu w taterkach na razie jest II i mam nadzieje ze nie dojdzie do III
Dzisiaj miałem szczescie i do domu dojechałem jeszcze przed paralizem krakowa, zobaczymy jak bedzie jutro, pocieszam sie tylko ze wiekszosc melepetów jednak w takich warunkach nie wsiada za kółko dzięki temu mozna sie w miare normalnie poruszac po miescie :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz