multiroom w praktyce to drugi dekoder polaczony z tym glownym z karta (w przypadku nc+ poprzez ethernet)
Telewizja N
Zwiń
X
-
Panowie,
zbaczając nieco z tematu zapytam...
Na pewnym forum ktoś napisał, że jeśli ma się podpisaną umowę na dostarczenie usługi (sygnału telewizyjnego), ale z jakiegoś powodu wyprowadza się z w inne miejsce, to operator ma obowiązek dostarczyć usługę w nowe miejsce zamieszkania - a jeśli nie jest w stanie tego sygnału dostarczyć, to można wypowiedzieć umowę bez żadnych konsekwencji.
Wydaje mi się, że to jest nieprawdą, ale może się mylę? Macie jakąś wiedzę w tym temacie?
PS: właśnie znów dostałem nową ofertę NC+: :szeroki_usmiech
Dotychczas płaciłem za abonament (propmocja) 38zł/m-c. Pan zaproponował mi pakiet Silver za... 69zł/m-c :shock: I podobno w tej chwili nie ma dostępnych tańszych pakietów :shock: :shock:
Komentarz
-
-
westwi78, wbrew pozorom satelita też może być problemem - wystarczy mieć mieszkanie "ze słońcem" i brak zgody wspólnoty / sąsiadów / administracji na montaż anteny i masz problem techniczny - na moim osiedlu parę osób już to przerabiało a jako że mamy syndyka na głowie to dupa. Część się dogadała z sąsiadami i zamontowali anteny u nich na balkonach, a części nikt nie lubi i się teraz kiszą :P
Komentarz
-
-
Tak, to już nie iż brochaTy dostajesz antene, dekoder z kartą i to twój problem.
BTW, ciekawe ile w tym prawdy: http://forum.satkurier.pl/viewtopic....t=1140#p763308
Komentarz
-
-
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów postawił już zarzuty spółce ITI Neovision. W ocenie urzędu, jednostronna zmiana ceny i oferty programowej "n" na ofertę nc+ naruszyła zbiorowe interesy konsumentów. Natomiast nc+ wstrzymuje wysyłkę listów do abonentów. Platforma utrudnia także składanie wypowiedzeń.
ja zrezygnowałem przed świętami...z tego artykułu wynika,że wypowiedzenie do 1 maja jest bezpodstawne,więc moglem pozostać przy mojej ofercie,która była bardzo korzysta i umowa kończyła się za 9 miesięcy. Chory ten burdel :|
Komentarz
-
-
Mimo przedłużenia umowy tydzień temu wysłałem dziś odstąpienie umowy.
Do dziś nie dostałem ani HBO, ani zamówionego multiroomu. Już 3x rozmawiałem z infolinią i nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić, bo przedłużenie umowy nastąpiło przez biuro utrzymania klienta, a oni mają bazę do której zwykły bok nie ma dostępu. Z biurem utrzymania skontaktować się nie można bezpośrednio, a oni nie dzwonią mimo, że dostali taki przykaz z bok. Co za bajzel... Nawet jak już ktoś się zdecydował przejść do nc+ to robią wszystko, żeby szybko tego pożałował...
Komentarz
-
-
Dziś do nich dzwoniłem i powoli schodzą z cen ten pakiet canal+ platinum co jest po 119zł już dają po 99zł na przedłużenie umowy Czekam jak dodadzą na cały okres umowy nc+go i hbo do tej ceny wtedy poważnie się zastanowię nad przedłużeniem umowy. Na razie we wtorek wysłałem wypowiedzenie (niby jeszcze nie ma w bazie jak dziś pytałem)"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosDziś do nich dzwoniłem i powoli schodzą z cen ten pakiet canal+ platinum co jest po 119zł już dają po 99zł na przedłużenie umowy
Komentarz
-
-
A ile każą płacić za multirooma ? Te dekodery są połączone skrętką. Czy wystarczy jedna karta abonencka?
Dekodery nc+ odziedziczyło od N bo w C+ były inne modele. Dlatego pytam bo nie miałem styczności z tymi sprzętami..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Po wifi się da jak masz stare dekodery c+ i do tego clone+"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz