może w końcu do nich dotarło i zaczęli robić promocje. ale i tak too late jeśli o mnie chodzi :diabelski_usmiech
Telewizja N
Zwiń
X
-
-
Ja taką ofertę dostałem już tydzień temu, bo 3msc temu wypowiedziałem umowę i kończyła się kilka dni temu.
Komentarz
-
jak to jest z tą nc-???
Na necie wyczytałem, że ponoć wszyscy, którzy do 19.04 nie wypowiedzą umowy maja od 01.05 przedłużoną o 18 miechów umowę
a co, jak do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnego info na ten temat???????If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Panowie, Universe za 49m-cy i na 18 miesięcy to ich standardowa oferta...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
mam N . Z zachowaniem terminów :roll: a nie lepiej w trybie natychmiastowym związku z brakiem akceptacji zmiany warunków umowy :?:Zamieszczone przez westwi78. z zachowaniem terminów wynikających z umowy"Daniel
Komentarz
-
lilo, w piśmie którym Ci przysłali masz podane terminy.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
-
-
lilo, to przeczytaj dokładnie umowę i zakres programów i do dzieła.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Z wypowiedzeniem jeszcze bym się wstrzymał kilka dni. Chyba, że ktoś na prawdę chce zrezygnować. Z tego co czytałem, to na osoby które złożyły wypowiedzenie postawili kreskę i nie ma już dla nich ofert, więc może być ciężko z małym szantażem :wink: Ja poczekam jeszcze tydzień, i jak nie dostanę ciekawej oferty to bez żalu idę do CP. Na razie dają Platinum za 99. A teraz mam wszystkie pakiety N, Filmboxy, HBO i całe NPremium za 89 więc ich oferta delikatnie mówiąc dupy nie urywa.
Komentarz
-
AdamB, umowę już oglądałem kończy mi się w czerwcu
poczekam jeszcze ze dwa dni może coś przyśląDaniel
Komentarz
-
Samo połączenie C+ i N jest już powodem do rozwiązania umowyZamieszczone przez AdamBlilo, to czemu chcesz wypowiadać??
Jeszcze 2-3 dni temu na stronie nc+ było info o połączeniu oraz o możliwości rozwiązania umowy z tego tytułu bez żadnych konsekwencji.
Co do pisemka to np. coś takiego:
[center:3870d10809]ROZWIĄZANIE UMOWY[/center:3870d10809]
W związku z brakiem akceptacji zmian wprowadzonych wskutek połączenia Cyfry Plus z Telewizją N korzystam z prawa do rozwiązania umowy nr XXXXXXXX.
Komentarz
-
Jest dokładnie odwrotnieZamieszczone przez Walttego co czytałem, to na osoby które złożyły wypowiedzenie postawili kreskę i nie ma już dla nich ofert, więc może być ciężko z małym szantażem
Tylko trzeba ich wytrzymać do końca
[ Dodano: Wto 02 Kwi, 13 21:42 ]
"natychmiast" to też terminZamieszczone przez liloZ zachowaniem terminów :roll:
Komentarz
-
Jak im zrezygnuje kilkadziesiąt tysięcy osób to nie wiem czy znajdą moce przerobowe na obdzwonienie wszystkich z ofertami po 2-3 razy (aż się usłyszy konkretną ofertę)Jest dokładnie odwrotnie
Tylko trzeba ich wytrzymać do końca
Komentarz
-
Mi najpierw oferowali za 54pln, 2tyg przed końcem umowy za 48pln, a tydzień przed końcem dali jeszcze hbo.
Komentarz
-
-
Cóż, każdy blef niesie ze sobą to ryzyko, że ktoś może Cię sprawdzić :wink:
Dobrze mieć wtedy asa w rękawie, a przynajmniej jakąś alternatywę.
Komentarz
-
-
i albo słyszysz komunikat, że wszyscy konsultanci sa zajęci i cię rozłącza, albo nikt nie podnosi słuchawki ( a potrafię wisieć na telefonie 20-30 min)Zamieszczone przez westwi78Zawsze możesz sam zadzwonić
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
a mi dzis zaoferowali canal + silver za 64zl plus 10 za multirum i umowa na 18 miesiecy.czy to dobra oferta????
Komentarz
-
multiroom na ile telewizorów?była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-

Ale już mi to lotto
Komentarz