tak
Telewizja N
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBja napisałem wypowiedzenie bo warunki na przedłużenie są żenujące. Propozycja jaką otrzymałem to umowa na kolejne 18 m-cy z abonamentem 59zł. (ten teraz płacę 48zł.) Nowy klient dostaje 3 m-ce gratis z umową na 12m-cy więc jakaś parodia jest.
Wezmę od rodziców multiroom na polszmate i będzie więcej kanałów za mniej pieniędzyAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeZamieszczone przez AdamBja napisałem wypowiedzenie bo warunki na przedłużenie są żenujące. Propozycja jaką otrzymałem to umowa na kolejne 18 m-cy z abonamentem 59zł. (ten teraz płacę 48zł.) Nowy klient dostaje 3 m-ce gratis z umową na 12m-cy więc jakaś parodia jest.
Wezmę od rodziców multiroom na polszmate i będzie więcej kanałów za mniej pieniędzyOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
mialem to samo co ty,przedluzenie za 59 zl i do tego hbo czy cos tam na 3 miesiace ale jak bym nie chcial tego na 3 miesiace to do zaplaty bylo by 54 tak ze to ze sie targujesz to nic nie da,to jest poprostu ich zagrywka no i aktualizacja do turbo gratis...na moje pytanie czy nie moge dostac za 59 na 9 miesiecy plus 3 gratis,dostalem odpowiedz ze nie to tylko dla nowych klientow.wiec zapytalem czy ja nie moge byc nowym klientem,odpowiedz brzmiala ma pan do tego prawo...mozna miec do 2 umow...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBilość programów Poslatu jest mniejsza w tych pieniądzach
W "n" żeby się obmazali, to takiej ceny nie będzie :PAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
piotrcar, jutro pogadam z typem zobaczym co się ugra
a co jeśli się zostaje na okresie po umowie?
i jak to jest z wypowiedzeniami?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Jakiś czas temu zadzwonił do mnie jakiś facet z N-ki i poinformował, że mogę przedłużyć umowę lub ją wypowiedzieć.
Przedłużyć dlatego, że warto, a wypowiedzieć dlatego, żeby nie policzyli mi abonamentu po cenie popromocyjnej.
Abonamentu płacę 54zł i... gdybym posiadał wiedzę, którą AdamB teraz nam sprzedał, to może bym wypowiedział i zawarł nową umowę, ale w zasadzie i tak nie płaczę, bo któż mi tyle zaoferuje za 54 zł?
ps. Powiedz mi AdamB, czy po zawarciu nowej umowy zaktualizowali Ci soft do turbo, tak jak mi po przedłużeniu? W sumie to nieistotne, bo staremu nic nie brakowało, ale pytam z ciekawości.
Komentarz
-
-
smer, umowę mam do końca marca, wypowiedzenie złożyłem, ale nowej jeszcze nie podpisałem ponieważ proponowali mi żałosne warunki na przedłużenie (59złx18m-cy jak nowy klient miał 9x59zł 3 gratis więc wychodzi średnio 44,25zł/m-c + dekoder aktywacja jednorazowa 49zł/12m-cy co daje w sumie średnio 48,3zł/m-c abonament ). Wczoraj rozmawiałem wstępnie i warunki mam na przedłużenie 48zł/m-c i umowa na 12 m-cy. Dekoder, pojemność dysku, prędkość działania mnie zadowala więc w sumie nic więcej nie oczekuje i nie pytałem nawet o aktualizację softu.
Zastanawiam się jeszcze nad opcją N ki Film HD gdzie umowa jest na 12m-cy (w tym 3 gratis) za 79zł. (HBO 7 m-cy gratis i N premium kanały w abonamencie). Wychodzi średnio 63zł/m-c (wliczając nową aktywację dekodera) nie licząc korzyści HBO.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszw1AdamB Jak będziesz przedłużał to negocjuj do tych 48zł/12mies. jeszcze 3mies. HBO gratis bo wiem z pewnych źródeł, że jest szansa wytargować te warunki :diabelski_usmiech
Ja płacę niski abonament "Świat HD" więc możliwości są raczej nikłe.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
dzisiaj typ dzwonił i strasznie się starał przekonać mnie do 54zł/mc przez 18 mies. w przedłużeniu
powiedziałem że nie, to się bezczelnie rozłączył
freekon, i będę właśnie czekał->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolDzisiaj typ dzwonił i strasznie się starał przekonać mnie do 54zł/mc przez 18 mies. w przedłużeniu
powiedziałem że nie, to się bezczelnie rozłączył
freekon, i będę właśnie czekał
Obiło mi się o uszy, że po zakończeniu okresu obowiązywania umowy (z założenia promocyjnej), przechodzi ona w "tryb bezterminowy", a wiąże się z tym m.in. wyższa opłata - tzn. niepromocyjna...
Zamieszczone przez soszek81A ja tam z lenistwa przedłużyłem na 18 miesięcy za 54/mies. + odblokowanie dekodera na pełną pojemność dysku.
Też zaczynali od 59/mies...
Komentarz
-
-
a czy przez stronę abonenta można sprawdzić do kiedy jest umowa?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
Komentarz