POLSAT w "N'ce". Powiedzcie mi proszę, czy ten POLSAT, to łapiecie w satelity, czy trzeba extra antenkę dopinać? Chodzi mi o to czy idzie to z satelity, czy z cyfrowej telewizji naziemnej DVB-T (i wymagana jest extra antenka do niej).
Może i ja się z PolSzmatu wypiszę .....
kropeck, Oglądmy polsat na dekoderach "n"ki przez satelitę. A naziemny przekaz cyfrowy to jest już ....... Baaaaaaaaaaardzo dawno U mnie są 14 kanałów naziemnych cyfrowo nadawanych, ale i tak ich nie oglądam, bo mam je na "n"ce z satelity
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
u mnie dzisiaj sam dekoder pobrał nową listę kanałów... Najlepiej to odłącz tuner od zasilania i podłącz na nowo. Podczas każdego nowego startu tuner pobiera nową listę kanałów
ja nie dostałem i myślałem, że mają zamęt ze względu na rozwiązanie umowy, i tak się zastanwiałem czy sie jakoś nie przypomnieć, bo za chwilę będzie kolejny rachunek i kolejny...
kanał polsat fajna rzecz zwłaszcza w HD
Ja nie potrzebnie wziąłem polsat mini na 12msc, a 3msc później udało się wziąć drogą negocjacji multiroom w nce.
hahaha Wróciłem dziś z urlopu a tam list od Polsatu, że podnoszą mi cenę z 9.99PLN na 15PLN i jak się nie zgadzam to mogę rozwiązać umowę. Jaki miły prezent :szeroki_usmiech
ale mi się lista nie zmieniła, oprócz tego, że zamiast raz czerwony
to teraz EPG i przeklikać na listę
Lista w sensie ilości kanałów pozostał u mnie niezmieniona, natomiast kolejność - i owszem: od najniższego do najwyższego numeru. A tak sobie fajnie pogrupowałem :evil:
Na jaki h_j mi teraz polsat na piątym miejscu???
W starym sofcie szło żółtym przyciskiem przenosić sobie kanały, a tu nie potrafię dojść, czy i którym można to zrobić....
Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.
Komentarz