Rozmawiałem dzisiaj z dwoma różnymi ludkami z różnych działów i robili wielkie oczy, nie słyszeli o czymś takim i nie maja tego w ofercie. Więc skąd ta ulotka i dla kogo ?
Ambiente + pakiet na bezdroża
było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm
ja tez złożyłem i nawet dzwonili ale nic wielkiego nie oferują w zasadzie to samo co nowym abonentom myslałem ze na swieta bedzie jakas fajna oferta a widze ze sie nie zanosi
Osobiście płacę 68,00 PLN za multiroom premium. Po przedłużeniu miałem nPremium gratis przez 2 miesiące.
Jedyne co może wkurzać to podwyższenie abonamentu dla osób, które nie chcą tunera na własność.
Pytanie co z nim zrobić jeśli się zrezygnuje z n-ki? Dekoder wyrzucić do elektrośmieci?
Mowa oczywiście o najniższym abonamencie za 39,00 PLN dla nowych użytkowników.
Odświeżę temat jako, że nie długo kończy mi się umowa i goście już zaczynają dzwonić. Napiszcie co teraz można utargować na przedłużenie umowy w cenie abonamentu ok.60zł. Teraz płaciłem 48zł (po ciężkich negocjacjach) za wartość obecnego za 59zł. Pamiętam, że sporo osób przedłużało umowy na forum.
Witam
Uważaj i czytaj umowę dokładnie.
Moja umowa kończyła się w marcu 2012 (99 zł full pakiet był w promocji), zadzwoniła panienka, że teraz mi proponują to samo na 139 zł :shock: z gwarancją ceny na 18 m-cy, he he a w umowie miałem napisane że jeśli nic nie zmienię w pakiecie to cena się utrzyma i umowa staje się bezterminowa. Kilka razy do mnie wydzwaniali że MUSZĘ zmienić umowę na nową. Powiedziałem Pani na infolini, że jeśli mi naliczą dodatkową złotówkę to zakładam sprawę w sądzie. Momentalnie ucichli, pakiet pozostał bez zmian z ceną 99zł.
Niestety tak się traktuje stałych klientów - "PROMOCJA" - a ty płać ośle 40 zł więcej za to samo, naciągacze jak wszyscy inni.
piotrtdi, Ja użytkuje dekoder 250GB powiększony do 500GB przy przedłużaniu umowy na wiosną. Jeden z lepszych jakie miałem do tej pory i bezawaryjny.Dekodery z Polsatu nie mają się co równać. Znajomi twierdzą że lepszy niż Cyfrowskie.
Pakiet za 39 zł masz tylko wtedy gdy kupisz dekoder HD na własność.
Jeśli byś kiedyś zrezygnował z n-ki możesz go wg mnie wyrzucić do kosza.
i nie wiem który dekoder wybrać głównie chodzi mi o prostotę obsługi i bez awaryjność :roll:
Do wyboru jak z strony n.pl
Zamieszczone przez piotrtdi
1. Dekoder HD
2. Dekoder HD-PVR Ready
3. Dekoder z Nagrywarka 250 GB
4. Dekoder Turbodekoder 500 GB
5. Dekoder MonsterBox HD 1 TB
Zestaw nie będzie użytkowany w Polsce
ad.1 Dekoder HD wzcofzwanz pryey n+kę - dlatego sprzedają
ad.2 Dekoder HD-PVR Readynajlepszy do oglądania jeśli nie potrzebujesz nagrywarki. Posiada wbudowany tuner DVB-T
ad.3,4,5.
Dekoder z Nagrywarka 250 GB
Dekoder Turbodekoder 500 GB
Dekoder MonsterBox HD 1 TB
Są to te same dekodery, w których n-ka odblokowuje odpowiednią ilość miejsca jako dysk.
Dokładnie piotrtdi. Wybierasz opcję 2 lub 3. Jeśli opcję 3 to n-ka pewnie gratis lub za niewielką odblokowuje HDD, choć nie wiem po co komu 1TB na filmy, których przecież i tak nie można zrzucić na kompa, chyba że o czymś nie wiem :niewiem
których przecież i tak nie można zrzucić na kompa, chyba że o czymś nie wiem
Można :wink: jest o tym sporo w necie, ale moim zdaniem gra niewarta świeczki. dużo rozbierania turbodekodera i potem konwertowania filmów, a biorąc pod uwagę ilość "nowości" jakie mamy w naszej TV okraszonej w międzyczasie reklamami to... sami wiecie :wink:
piotrtdi, uważam ze źle robisz ale decyzja należy do Ciebie. Zawsze znajdzie sie jakis program ktory warto sobie nagrac a bo akuurat teraz nie możesz go obejżeć. Ja mimo wszystko kupił bym z nagrywarką.
Zamieszczone przez piotrtdi
Zawsze można podpiąć jakaś chyba nagrywarkę albo bezpośrednio do kompa :niewiem
krzynol, musi być TD minimum 500GB i koszt dodatkowy to +20zł do abonamentu + cena użyczenia lub kupna normalnego dekodera (jednorazowo) ale tego już nie znam.
Dodam jeszcze że wystarczy że TD podłaczysz do anteny a potem dekodery połaczysz skrętką bądź przez router i multiroom bedzie śmigał.
krzynol, a jeśli będzesz chciał oglądać dwa niezależne programy i jeszcze coś nagrywać to musisz mieć Multiroom Premium Multiroom HD różnice Schemat podłączeń
Jeśli ktoś ma na dachu konwerter single i nie ma możliwości pociągnięcia następnych kabli potrzeba jest wymiana konwertera na SCR LINK
[ Dodano: Czw 20 Gru, 12 08:00 ]
A tak w ogóle aktywowaliście sobie promocyjny (darmowy) pakiet filmów erotycznych? Trzeba miec nVod net włączony i podłączony dekoder do neta.
Komentarz