podobno przyjdą nowe regulaminy z propozycją migracji do nc+. Można się będzie nie zgodzić i rozwiązać umowę.
Telewizja N
Zwiń
X
-
Nawiązując do telewizji "n" i "cyfry +" - dziś zadzwoniła do mnie panienka z propozycją przedłuzenia umowy z "cyfrą +". Z rozmowy z nią wynikało, że podpisujac umowę teraz załapię się niższy abonament, bo po połączeniu z "n" warunki cenowe będą mniej "atrakcyjne".
Druga rzecz (o to nie dopytałem, bo musiałem kończyć): po połączeniu z "n" dotychczasowi abonenci "cyfry +" będą mieli programy jak w "cyfra +", czy jak w "n"?
Trzecia rzecz: panienka powiedziała, że najprawopodobniej połączone "n" i "cyfra +" będą miały w ofercie internet - prawda to?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Nawiązując do telewizji "n" i "cyfry +" - dziś zadzwoniła do mnie panienka z propozycją przedłuzenia umowy z "cyfrą +". Z rozmowy z nią wynikało, że podpisujac umowę teraz załapię się niższy abonament, bo po połączeniu z "n" warunki cenowe będą mniej "atrakcyjne".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBMiało być tak pięknie a wyszło jak wyszło
A poza tym tak się zastanawiam kto właściwie płaci 199 zł (najdroższy pakiet) za TV. I tak ogląda się z 5 kanałów bo czasu mało - przynajmniej u mnie
A dwa ciekawe gdzie teraz są Ci, którzy tak oczekiwali nadejścia nC+ i po forach głosili jaka to będzie rewolucja...
Generalnie nie ma znaczenia jaki operator - i tak nie ma co oglądać!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPowoli mysle, ze jak Polsat nie podniesie cen, to wielu zrobi krok w tamta strone
Zamieszczone przez AdamBRomecky81, rewolucja jest tylko nie w tą stronęPrzynajmniej zamkną japkę fanatycy platformy - bo już nie mogłem słuchać jaki to "raj" będzie po wejściu nC+. A oferta jak oferta...
Komentarz
-
-
No cóż. Za obecny pakiet w C+ płaciłem w promocji 38zł, a po promocji miałem płacić 52zł. W nc+ za ten sam (porównywalny?) mam płacić 59zł - ale może "przedłużając" umowę zejdą do 45zł (tyle zaproponowała mi konsultantka 2 dni temu, gdybym zdecydował sie "już")
Jak sie nie uda to rozważę przejście na "kablówkę" - za conajmniej porównywalny pakiet z internetem zapłacę 85zł...
Komentarz
-
-
Mi się kończy w lipcu umowa z C+. Zobaczę co powiedzą przy migracji, ale z tego co czytam tutaj:
to mogą traktować migrujących jak tych całkiem nowych.
Więc albo pójdę w najtańszy z minimini albo w polsat
Witam, Postanowiłem założyć nowy wątek, ponieważ zauważyłem iż temat przedłużenia umowy jest bardzo popularny i opisywany w dziale "Promocje" , a przez to w/w dział staje się trudnym do czytania. Mam nadzieję , że wątek nie zostanie usunięty , a wszelkie oferty związane z przedłużeniem będą opisy...
A teraz mam superpremium z MR i dekoderem za 110/mc, a z nowej oferty wynika że co najmniej 20 zł, więcej, Więc na drzewo.
Komentarz
-
-
To co zrobili to celowe działanie. Teraz mają z czego obniżki robić i mogą dopalać promocje. A po kolejnych obniżkach (pewnie wkrótce) skończą się narzekania i nC+ wróci do łask.
A dodatkowo - np Pakiet Comfort+ - szczycą się, że jest aż 70 kanałówTyle tylko że 32 z nich jest nadawanych promocyjnie (nie są zagwarantowane w umowie) - mogą je w każdej chwili wyłączyć bez konsekwencji
"W okresach testowych i promocyjnych, Abonentowi mogą zostać udostępnione, bez Opłat, dodatkowe nieobjęte Umową usługi. Udostępnienie, jak i wycofanie takich usług nie wymaga poinformowania ani uzyskania zgody Abonenta i nie stanowi zmiany Umowy"
:P
Komentarz
-
-
Romecky81, nie wiem jak to znalazles, ale dziekuje za artykul , az milo bylo poczytac ,ze nie jestem jedyny ktory chyba pojdzie na kabel z bloku . przegiecie mozgow z ncMINUS po calosci .......... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
domino_EL, wystarczy poczytać to forum http://forum.satkurier.pl/viewforum.php?f=174Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz