Telewizja N

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Alonzo_
    RS
    • 2009
    • 2460
    • Hyundai

Mi tego Golda z MR za 89 na 12 m-cy proponują.
    Umowy stałej już nie mam.
    Idzie wycisnąć na nich do tego jeszcze HBO na jakiś czas, jak myślicie?
    Wypowiedzenie złożone. Deadline - 30.04

Komentarz

• krissos
      Elegance
      • 2011
      • 840
      • Honda
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Dziś dzwonili do "mnie" z propozycją. Zdziwiony pan pytał czemu wypowiedziana umowa została co takiego się stało? Chyba wiecie dlaczego!! Zaoferował ofertę Najwyższy pakiet zaproponowali za 99zł + nc+go na cały okres i te pozostałe dodatki do tego pakietu co są na stronie. (umowa na 18miesięcy) lub można zostać przy tym co jest (umowa na 15miesięcy). Powiedziałem że się zastanowię i niech zadzwoni pod koniec miesiąca. Umowa jest do końca maja więc nie ma pośpiechu.
      "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
      ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• Yarwa
        Elegance
        • 2010
        • 915
        • BMW

złożyłem wypowiedzenie w sobote w punkcie i dziś dostałe o takiego oto e-maila:

Szanowni Państwo,

przykro nam, że podjęli Państwo decyzję o rezygnacji z Umowy o świadczenie usług.
        Gorąco zachęcamy do pozostania w gronie naszych Abonentów i odwołania wypowiedzenia.

W ciągu najbliższych dni skontaktujemy się z Państwem, aby przedstawić atrakcyjną propozycję, jeśli zdecydują się Państwo pozostać z nami.

Jednocześnie informujemy, że kanały tematyczne: ale kino+ HD, PLANETE+ HD, kuchnia+ HD, DOMO+ HD, MiniMini+ HD, teleTOON+ HD/HYPER+ HD udostępniamy Państwu na warunkach obecnej umowy (nie krócej niż do 30 czerwca 2013 r.).

Pozdrawiamy
        nc+

Troszkę mnie rozbawił i zrobiło mi się przykro, że im jest przykro

Poczekam na telefon i ofertę.

Komentarz

• waczu
          Ambiente
          • 2009
          • 121

do mnie już dzwonili...zaproponują dokończenie umowy na wcześniejszych warunkach i dorzucą 6 kanałów canal+...ja podziękowałem...
          Skoda Felicia GLXi 96r. LPG
          Opel Astra H Sport 1.6 2005r.
          SkodaFeliciaClubPolska

Komentarz

• Yarwa
            Elegance
            • 2010
            • 915
            • BMW

waczu, waczu, a miałeś wcześniej npremium?

Komentarz

• Agamek12
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 9943
              • Ford

Ja już złożyłem wypowiedzenie.... Nie będę klientem NC+... No chyba że przystaną na moją ostateczną propozycję za kompakt+ (chyba - w każdym razie to co standardowo kosztuje 59zł) na poziomie 40zł/m-c.
              Adam... Używam:
              Rolka: e11FL 97KM/130Nm
              Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• gradek
                RS
                • 2010
                • 12911
                • Superb III (3V3)

Także 14 kwietnia złożyłem wypowiedzenie w punkcie obsługi.
                Do tej pory miałem n-kę z multiroom premium w cenie 68,00 PLN.
                Jak na razie żadnego pisma, ani telefonu. Zobaczymy co mi zaproponują.
                Nie wiem jak to jest, ale brat ma n-kę i może obecnie oglądać kanały z Canal+ od 30-35. Płaci jak się nie mylę 54,00 PLN.
                Na czym polega różnica, że jedni mogą oglądać owe kanały, a inni nie?

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
                Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
                Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

• waczu
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 121

Zamieszczone przez Yarwa
                  waczu, waczu, a miałeś wcześniej npremium?
                  miałem... i właśnie te canal+ miały zastąpić kanały npremium.
                  Skoda Felicia GLXi 96r. LPG
                  Opel Astra H Sport 1.6 2005r.
                  SkodaFeliciaClubPolska

Komentarz

• Piratka
                    L&K
                    • 2009
                    • 1016

waczu, podobnie jak ty mamy teraz za npremium canal+
                    ale do tego mieliśmy npremium vod a teraz nie ma nic ...
                    poprzednia umowa 89 zł.
                    wstępnie pani nam zaproponowała
                    64 zł a w tym pakiet universe+
                    - wymiana dekodera na turbo ( w cenie )
                    - multiroom ( w cenie ) + 49 zł za dekoder do kolejnego pokoju ...

chcieliśmy się zastanowić, a pani miała zadzwonić w poniedziałek ...
                    Ani słychu ani dychu od tego czasu :evil: tylko jakieś badziewne komunikaty wyskakują :evil:
                    :twisted: mała czarna :twisted:

Komentarz

• Alonzo_
                      RS
                      • 2009
                      • 2460
                      • Hyundai

Ja ostatecznie dziękuję nc+. Wypowiedzenia nie wycofuje.
                      Polsat w pakiecie premium zamówiony.
                      Po 15 m-cach może jak będzie ciekawsza oferta to wrócę do nc+. Nic na siłę.
                      Pożyjemy, zobaczymy

Komentarz

• piotras74
                        Rider
                        • 2008
                        • 738

Dzwoniłem dzisiaj do BOK i panienka poinformowała mnie, że na moim koncie nie figuruje informacja o złożeniu pisma z rezygnacją. Pismo złożone 2 kwietnia osobiście na Conrada w Krakowie. Niezły bur..l :evil:

Na szczęście mam podstemplowaną kopię.

Komentarz

• kbjanek
                          Rider
                          • 2009
                          • 381

piotras74,
                          masz wyslac pisemnie listem poleconym,
                          zlozenie w punkcie nie obliguje nc do rozwiązania umowy,
                          ja wyslalem wypowiedzenie poczta i już mam informacje email ze otrzymali

Komentarz

• piotras74
                            Rider
                            • 2008
                            • 738

kbjanek, z tego co się orientuję to wiele osób osobiście złożyło pisma w biurze N-ki (np. kolega z pracy) i jest to ważne. Jednak po tym co zobaczyłem w ich biurze i po ilości listów które walały się wszędzie można sądzić, że nie ogarniają tematu.

Jeśli sprawa nie wyjaśni się do piątku to pofatyguję się do nich raz jeszcze.

Komentarz

• Alonzo_
                              RS
                              • 2009
                              • 2460
                              • Hyundai

Zamieszczone przez piotras74
                              kbjanek, z tego co się orientuję to wiele osób osobiście złożyło pisma w biurze N-ki (np. kolega z pracy) i jest to ważne. Jednak po tym co zobaczyłem w ich biurze i po ilości listów które walały się wszędzie można sądzić, że nie ogarniają tematu.

Jeśli sprawa nie wyjaśni się do piątku to pofatyguję się do nich raz jeszcze.
                              Jak masz potwierdzoną kopie z ich pieczątką że przyjęli oryginał (albo cokolwiek innego na dowód złożenia kwitu) to mogą Cię cmoknąć i ogarnąć trochę swój bałagan.

Komentarz

• piotras74
                                Rider
                                • 2008
                                • 738

Zamieszczone przez Alonzo_
                                Jak masz potwierdzoną kopie z ich pieczątką
                                Jest pieczątka z datą i podpis, tak więc na początku maja zobaczą mnie z dwoma dekoderami pod pachą i słowami Good Bay :diabelski_usmiech

A na domiar wszystkiego panienka w słuchawce mówi do mnie, ze może się jeszcze zastanowię i z nimi zostanę bo warto :lol:

Komentarz

• Alonzo_
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 2460
                                  • Hyundai

Zamieszczone przez piotras74
                                  Zamieszczone przez Alonzo_
                                  Jak masz potwierdzoną kopie z ich pieczątką
                                  A na domiar wszystkiego panienka w słuchawce mówi do mnie, ze może się jeszcze zastanowię i z nimi zostanę bo warto :lol:
                                  Ja raz rozmawiam i mi tam "oferują" ......10 zeta taniej niż pierwotnie tego Golda- czyli to samo co miałem kasowo do teraz...ale na 12 m-cy.
                                  Dzwonie kolejny raz bo na sam koniec zdechł na dniach dek od MR i przy okazji pan w systemie widzi że dzwoniłem i jest wypowiedzenie i znowu mi oferuje.....to samo ale juz z umowa na 18m-cy :shock: :!: :idea: . i mówi, ze tamten pan sie pomylił , że na 12 nie da sie.
                                  O żesz Ty w d....ę j.....y trolu sobie myśle.
                                  To cmoknijcie mnie w i koniec.
                                  Powiem Wam, że w moim odczuciu ta cała ich teraz akcja z przeprosinami i te szopki to kolejne robienie nas w ch....
                                  W ogóle nie ma efektu jakiego by klient oczekiwał....
                                  Nic taniej niż było , mogliby jakieś fajne kanały dopiąć extra skoro w kasie nic lepiej, w tym Goldzie zostawili by mi canal+ np , a tu dostajesz..... pitolenie o gotowaniu i malowaniu ścian.

Dawno nie widziałem, żeby ktoś jednym ruchem do konkurencji swoich własnych klientów tak skutecznie odesłał : .
                                  Zigi chyba do dziś pijany ze szczęścia i radości leży i pije zdrowie szefów nc+ :wink:

Komentarz

• bzyq_74
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 3467
                                    • Volkswagen
                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                    • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

piotras74, pismo potwierdzone na miejscu to lepsze jak nawet poleconym, bo zawsze mogą powiedzieć że nic nie było w kopercie.

Na razie mam w "Ntv" bieda pakiet za 60 zł (to samo teraz za 59) więc o złocisza nie będe dymił. Umowa do lipca , potem będziem negocjować, albo skok na polsat. :diabelski_usmiech
                                    MARCIN
                                    Mój szkodnik

Komentarz

• orzel720
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2004
                                      • 2274
                                      • Superb III (3V3)

też dziś z rana byłem i na ich druku zrezygnowałem i oczywiście mam kopię - młoda recepcjonistka podbiła nie nie pytała itp
                                      Na marginesie są nieźle zakamuflowani: dla kolejnych chętnych wybierających się tam: Patrząc na budynek BIT-a po lewej jest szlaban biały (terenu budowy ) przejśc obok i od razu za budynkiem BIT-u iść kilka kroków w prawo i jest takie ogrodzenie z żółtawej płyty pilśniowej i "wrota" na chamski haczyk?!? i po ich otwarciu są Podwójne drzwi - z prawej - wchodzi się i od razu laski Cię witają

Komentarz

• aro_40
                                        RS
                                        • 2007
                                        • 1529
                                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez kbjanek
                                        ja wyslalem wypowiedzenie poczta i już mam informacje email ze otrzymali
                                        przysyłają potwierdzenie wypowiedzenia mailem ??? :shock: :shock: :shock:
                                        Mi już przyszło potwierdzenie zwrotne odbioru poleconego, ale mailem nic nie dostałem. Nie jest to wprawdzie powód do zmartwienia, ale przy włączeniu telewizora pojawia się komunikat, że ponoć stara umowa obowiązuje do końca terminu jej ważności... ale ja gadom nie wierzę :!: nie dostałem żadnego pisma o zmianie warunków, a na infolinii powiedzieli za pierwszym razem, że za pocztę nie odpowiadają. Za drugim powiedzieli, że nie każdemu wysłali... wiec kit im w ślip i wypowiedzenie poszło.
                                        If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• Maicroft
                                          Moderator
                                          S_OCP MemberModeratoRS
                                          • 2004
                                          • 25757
                                          • Audi

A umowy ktore juz sie skonczyly, moga sobie ot tak zmienic na swoj przez siebie wybrany plan drozszy o 100% :?:
                                          Spritmonitor.de

Komentarz

• AdamB
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 8039
                                            • Octavia IV (NX3)
                                            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

kbjanek, ten adres gdzie piotras74, składał i gdzie również ja zawsze składam osobiście wypowiedzenie Ty wysyłasz pismo. Ja tam już składałem kilka razy z potwierdzeniem na ich wnioskach. Po prostu mają burdel lekki.
                                            Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• m.b.
                                              Classic
                                              • 2010
                                              • 36

witam
                                              Dla tych co zbierają info o ofertach NC+ przed podjęciem ostatecznej decyzji.
                                              Pakiet Gold z pakietem pełnym Canal+,12 miesięcy,MR na jeden dodatkowy dekoder 89PLN
                                              żadnej może rewelacji ale płace tyle ile płaciłem , a faktycznie wyłączają premium VOD należy zaznaczyć że odpadają te wszystkie opłaty aktywacyjne itp. Tak więc Panowie przeliczcie ogól kosztów czasem nie warto kruszyć kopii. Prezes Julian to się nieźle zagalopował i wysyłałem wypowiedzenie po tym jak się dowiedziałem jakobym nie zrozumiał ich jasnej i uczciwej oferty.
                                              Nie wiem czy zwróciliście uwagę że tvn lub tvn24 wogóle nie poruszali tematu =ciekawe czemu?
                                              pozdrawiam
                                              MB
                                              >Focus II
                                              >OII combi 1.8

Komentarz

• hosee87
                                                Drive
                                                • 2012
                                                • 49

Dla tych co migrują ze starej n-ki mają oferty tańsze nawet o blisko 5 dych niż to co oferuje się tym co mają Cyfrę. Widać równo traktują ludzi...

Komentarz

• okioki
                                                  Rider
                                                  • 2011
                                                  • 360

Jednak pozostałem przy nc+ wziąłem silver + z mulitiromem za 74 miesięcznie ,Ale nieźile ze mna zagrali rano pan zaproponował mi jako specjalną promocje golda z hbo na cały okres za 79zł miesięcznie później jak dzwoniłem to powiedzieli że nie ma takiej opcji no to poprosiłem silvera nie będą w ci..a mnie robić .Po długim namyśle najbardziej nie chciało mi się zmieniać tych dekoderów ,a Polsat też mnie wkurzył bo niby multiorom za darmo ale już za sagem trzeba płacić 5zł miesięcznie

Komentarz

• westwi78
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 2940

Zamieszczone przez m.b.
                                                    Pakiet Gold z pakietem pełnym Canal+
                                                    z c+ sport też?

Komentarz

Pracuję...