Zamieszczone przez Agamek12
Telewizja N
Zwiń
X
-
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez aro_40Universe + za 49 zł na 12 miesięcy z 3-ma miesiącami gratis (tzn za 3 miechy oglądam za free); mnie HBO, Canal + itp nie interesuje - nie mam czasu na to
Ale nie specjalnie ich cisnąłem, po prostu mi pasił ten pakiet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez motoskodaJa mam NC+ za 99 zł ale ciagle sie zawiesza i przerywa, wcześniej cyfra + dawała rade połączyli się i wyszła im słaba mieszanka
tak mi się przynajmniej wydaje. Mi od dłuższego czasu najczęściej zawiesza się TVN + pochodne TVN-u. Robi się mozaika albo w ogóle znika obraz z info że nie mam uprawnień do oglądania tego programu (????). Już się nauczyłem, że przełączam się wtedy z HD na zwykłe (TVN zwykły to chyba 216) i z reguły jest OK, choć nie zawszeIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez shadoZa universe+ to ja płacę 49 i jeszcze mam hbo gratis na pół roku
Najpierw mi zaproponowali za universe+ 54 zł. - umowa na rok
Dziś 2-gi telefon i już 49 zł ale o HBO nie jęknęli.
Więc może do 3x sztuka :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
panowie ktos porównywał ostatnio oferty tych telewizji. co się obecnie oplaca? od kilku lat mam vectre ale po przeprowadzce już jej miał nie będe a sie przyzwyczaiłem do ponad 100 kanałów. czy jak w każdym pokoju mam gniazdko tv to i tak musze brać ten multiroom jak chce mieć tv w 2 telewizorach? z góry dzięki
ew jak ktos zna ciekawa oferte na neta nie z kabla to tez będe wdzieczny. jakoś sam nie wiem ile gb mi trzeba bo zawsze miałem bez tych limitówBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs-ani w Polsacie ani w nc+ (czyli nc i cyfrze) nie zobaczysz obrazu na więcej niż jednym tv bez multiroomu. Jeżeli rozważasz wzięcie multiroomu, to weź pod uwagę, żebyś miał więcej niż jedno wejście antenowe. A tak najlepiej to qźwa 5 albo 10.
Dekoder powinien mieć dwa wejścia antenowe (inaczej jak nagrywasz to na większości kanałów nie możesz już oglądać). Do multi-gówno roomu kolejne. Jeśli ktoś korzysta z kablówki to gówno-konsultant słowem Ci o tym nie wspomni.
Komentarz
-
-
ja korzystam teraz mieszkając w bloku ale sie za mam nadzieje 2 tyg przeprowadzam do szeregu a tam tego wypasu w postaci kablówki z internetem nie ma i musze nad czymś pomyślec. tam mam w każdym pokoju wyciagniete gniazdko i poprowadzone kable lacznie z wyjsciem na dach. i myśle jaka tu oferta będzie dobra ale ogólnie w porownaniu do vectry to jest lipa bo tam mam za 99 zl internet + ponad 100 kanałówBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs, Z netem zadzwoń do mnie, już kiedyś coś nagrywaliśmy, sprawdze w robocie czy Twój adres da sie u nas podpiąć. Tylko po radiu jakby co i to bez telewizji taka opcja jest.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Koledzy, czy któryś z Was ma już propozycję przedłużenia umowy?
Mi "nc+" zaproponowało zupełnie nieatrakcyjną ofertę przedłuzenia pakietu "Universe +" na takich warunkach:
- umowa na 18 miesięcy (teraz mam 12 miesięcy),
- abonament 59zł (teraz mam 49zł)
- wynajęcie dekodera 0zł (tak samo mam teraz).
To była ich piwersza propozycja, więc czekam na lepszą.
Ze swojej strony zaproponowałem im dla siebie za "Universe+" na 12m-cy abonament 49zł (czyli jak teraz) lub "Universe+" z interenetem (ale podobno takiej opcji teraz nie ma" za 69zł. Ciekawe na co się zgodzą.
Komentarz
-
-
Agamek12, nie czekaj aż Ci zaproponują dobrą ofertę , tylko składaj wypowiedzenie. Wtedy dostaniesz lepsząwież mi
. Jak nie postraszysz wypowiedzeniem to nic dobrego nie dostaniesz. Dla przykładu, jak kończyła mi się ostatnia umowa to nie proponowali mi nic lepiej niż to co jest na stronie. Wypowiedzenie i granie do ostatniego dnia spowodowało , że dostałem Universe+, HBO (trzy kanały) + Canale Familijne (dwa programy) nie wspominając że dekoder z 500GB mam nadal za free. Wszystko za 59zł. Teraz myślę że szantażując powinieneś wynegocjować dodatkowo Superfilm+ do Universe+
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Otóż jest nowa propozycja...
Umowa na 15 miesięcy na Comfort+ uzupełniony o Extra+ za 29,90zł/m-c (przez pierwsze 3 miesiące) a potem 49,90zł/m-c. Do tego obecny dekoder za 0zł.
Ponieważ jakoś nie potrafię poruszać się na stronie nc+ to sam nie wiem, czy to dobra propozycja - niby 10zł/m-c tańsza, niż standardowa propozycja...
Komentarz
-
-
Agamek12, bez wypowiedzenia nie dostaniesz dobrej oferty nigdy.
czytaj ten wątek, parę ostatnich stron wystarcza, żeby się zorientować w sytuacji http://forum.satkurier.pl/viewtopic....968&start=3510
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40Robi się mozaika albo w ogóle znika obrazops: bo gamonie od radiowego internetu za blisko talerza mi zamontowali swoja antenke i cos tam interferowało......po zmianie czestotliwosci nadawnia radiówki kanały ence wróciły :lol: :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kbjanekteraz nie dość ze leca w chooja z płatnościami,
Zamieszczone przez kbjanekjutro idzie wypowiedzenie umowy,
co by sami nie przedluzyli->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz