Zamieszczone przez krzynol
Telewizja N
Zwiń
X
-
w nowych regulaminach które rozsyłało nc+ po fuzji N z C+ jest zapis, że wypowiedzenie z okresem 3-miesięcznym. Ale kiedyś było to tak, że nie ważne że był taki zapis w regulaminie gdyż sa odgórne przepisy mówiące o tym, że gdy umowa na odległość jest to obowiązuje okres 1-miesięczny. Gdy przedłużamy przez telefon umowę to jest to na odległość - więc teoretycznie 1 - miesiąc.
JA zawsze przedłużałem przez telefon i zawsze składałem wypowiedzenie z okresem 1 - miesięcznym i było to reflektowane. Nie wiem właśnie jak w tym roku będzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolkbjanek napisał/a: teraz nie dość ze leca w chooja z płatnościami,
tzn?
Zamieszczone przez krzynolkbjanek napisał/a: jutro idzie wypowiedzenie umowy,
co by sami nie przedluzyli
ile wwcześniej trzeba? było kiedyś 3 miesiące
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Yarwaw nowych regulaminach które rozsyłało nc+ po fuzji N z C+ jest zapis, że wypowiedzenie z okresem 3-miesięcznym.
Trochę pechowo bo mi komóra padła i sobie nie porozmawialiśmy :diabelski_usmiech ,
- już piszę wypowiedzenie
Komentarz
-
-
Ja przed rokiem przedłużyłem umowę na 12 miesięcy i kończy się ona 30 kwietnia. Dzwoniłem do obsługi klienta i potwierdzili, że obowiązuje 1 miesięczny okres wypowiedzenia. Złożyłem je w zeszły piątek tak więc teraz piłka po stronie NC+.
Jako punkt wyjścia do ewentualnego przedłużenia umowy przyjąłem obecny poziom abonamentu ale po kilku telefonach dalej chcą więcej, tak więc pewnie przyjdzie czas na zmiany
Komentarz
-
-
Z forum SAT Kuriera wiem, że można wywalczyć:
Kod:Witam , ja już mam wszystko za sobą - umowa przedłużona , do tej pory "goły" UNIVERSE + za 52 pln. Nowa umowa to: - Comfort + - Extra + - 6x Canal+ - HBO - 5 miesięcy gratis. Umowa 15 miesięcy. Abonament 53.26 pln.
Wypowiedzenie wysłane, czekam na kontakt w okolicach piątku - będę straszył wypowiedzeniem, a dodatkową argumentacją będzie kablówka z internetem - te same kanały, a w pakiecie taniej - no i że rok temu już miałem zmienić, ale postanowiłem dać kolejną szansę :diabelski_usmiech
Myślę, że to będzie wystarczająca argumentacja.
[ Dodano: Pią 21 Mar, 14 18:48 ]
No to mam co chcialem :diabelski_usmiech
Dzis o dziwo nie dzwonili z numeru warszawiskiego (22) tylko krakow(12) i od razu z ta dogodna oferta za 53.26.
Komentarz
-
-
a do mnie dziś zadzwonili, coby z okazji ichnich urodzin złożyc mi ofertę nie do odrzucenia.
Aktualnie mam stary pakiet z n-ki za 49 zł/m-c. Umowa kończy mi sie w maju.
Oferta:
- umowa na 24 m-ce
- pierwsze 5 m-cy cena 29,90 zł/m-c, pozostały okres po 49,90 zł/m-c (wzrost abonamentu o 0,90 zł/m-c)
- ponad to 9 m-cy pakiet HBO gratis
I tylko sie zastanawiam gdzie jest haczyk ???If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
wysłałem wypowiedzenie jakiś czas temu, umowa kończy mi się w maju i jeszcze nie dzwonili->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Im bliżej końca umowy i jak będziesz odmawiał to oferta będzie lepsza. A na koniec możesz powiedzieć żeby pan/i przełączyła cię do działu zamknięcia umowy (dział utrzymania klienta) tam już dają max co można wyciągnąć od nich"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12aro_40, a jaki masz pakiet wyceniony?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Napisz ja najszybciej. Ale po tym terminie wskoczy Ci kwota bez promocji która Cię "zabije", i pewnie weźmiesz co zaproponują. Teraz niby jest 3miesiące, tak powiedziała babka sąsiadowi bo też wysłał ale miesiąc wcześniej i niby za późno."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrcarJa na przedluzenie umowy dostalem to:
Comfort+Extra+Premium Sport&Film 4m 10 zł / 11m 84,90 zł+ Canal+VOD15m 0 zł+ Filmbox4m 0 zł i multirum 6 miesiecy za 0zl a pozniej 10zl
Wydaje mi sie ze dobra ofertaOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Koledzy mam pytanieprzedłużyłem umowę z NC+, powiedzmy że oferta w miarę mnie zadowala, dobrałem jedynie multiroom standard HD, no i wiadomo dwa dekodery jeden taki: http://ncplus.pl/~/media/ncplus/Ofer...2013.png?w=430 drugi taki: http://ncplus.pl/~/media/ncplus/Ofer...2013.png?w=279
Zostałem poinformowany, że dekodery muszą być ze sobą połączone, kablem bądź bezprzewodowo, jako że średnio uśmiecha mi się ciągnąć kabel przez cały dom kupiłem takie oto urządzenie http://cardsplitter.pl/zestaw-2szt-p...tu-p-2274.html
Podłączyłem dekodery do telewizorów, kable do anteny, ale nie użyłem tego transmitera i o dziwo wszytko działało :shock: ale po paru godzinach przestało i wyskoczył błąd połączenia multiroom, w instrukcji wyczytałem że tak się może zdarzyć gdy w pokojach są różne fazy prądu, czyli tak jak u mnie.
Jednak od wczoraj, po cofnięciu do ustawień fabrycznych w dekoderze dodatkowym wszystko śmiga(i to bez połączenia z drugim dekoderem) więc już zgłupiałem :shock: :shock:
Ma ktoś może z szanownych forumowiczów ten multiroom i ewentualnie jak to ma podłączone? bo gdy to jest zbędne, to mam możliwość oddać te transmitery.
Jeszcze dodam - po wyskoczeniu błędu o połączeniu multiroom biały dekoder miał w diagnostyce grupę 102, po powrocie do ustawień fabrycznych znów grupę 0.
Pozdrawiam
EDIT: Wyskoczył znów błąd połączenia multiroom i dekoder "wskoczył" do grupy 102, ale pokombinowałem w ustawieniach sieci i śmigaB5 FL 1.9 TDI '05
Clio II 1.2 16V '04
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftHBO ma duzo filmow, ktore leca na Canal + i w druga strone, wiec w zasadzie albo jedno, albo drugie wystarcza, chociaz majac C+ mamy jakis tam bonusowo sport kopany 8)
Oczywiście Dekoder z dyskiem 500GB dalej mam za free.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz