A moje wypowiedzenie umowy dotarło do nich w środę (info ze strony Poczty Polskiej), natomiast nie zarejestrowali go w swoim systemie...
Telewizja N
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez m.b.Pakiet Gold z pakietem pełnym Canal+
8) pozdrawiam
MB>Focus II
>OII combi 1.8
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m.b.Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez m.b.Pakiet Gold z pakietem pełnym Canal+
Umowa na 15 miesięcy - pierwsze 3 miesiące w cenie 0 zł
umowa na 29 miesięcy - pierwsze 6 miesięcy w cenie 0 zł
i do każdej opcji z pakietem minimum FAMILIJNYM HD za 39,90 MULTIROOM za 0 zł przez cały okres umowy
Aktywacja dekodera HD - 1 zł, aktywacja MULTIROOM 29zł lub 79 zł, a dekoder SAGEMCOM PVR 49 aktywacja + 10 zł/msc dzierżawa bądź 5 zł przy wyższych pakietach
Komentarz
-
-
a mi dzisiaj przysłali smsa, że przykro im że rezygnuję
i że informacje kiedy się kończy umowa i do kiedy mam oddać dekoder pod numerem telefonu 012......->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
waczu, to ja tak miałem, a wysłałeś wypowiedzenie?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Cytuję:
Mowa o NC+ ale to to samo co N
Dekodery w usłudze Multiroom Standard HD wymagają doprowadzenia sygnału z anteny satelitarnej oraz podłączenia siecią LAN. Za pośrednictwem sieci LAN, między dekoderem podstawowym (mediaBOX+ lub turboBOX+) i dekoderami uzupełniającymi, dochodzi do wymiany informacji, niezbędnych do działania usługi.*
LINKA
p.s.
C+ zrezygnowało już dawno z co 6 godzinnego parowania w multiroom'e masz po prostu kolejną normalną kartę działającą jak "matka"aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kamel1980Oki, Panowie, a powiedzcie mi..
Czy do Multiroomu w eNce potrzebny jest inny konwerter?
Obecnie mam zwykły konwerter, ale zamierzam pobawić się w multi..
Czy konwerter trzeba zmieniać czy ten "zwykły" pociągnie multi?
Zależy czy masz deka z nagrywaniem?
Jeśli tak to musisz mieć konwerter z min 3 wyjściami kabla - dla 1 multirooma.
2 idą do deka z nagrywaniem żebyś mógł nagrywać i w tym samym czasie oglądać inne kanały i 1 do MR
Komentarz
-
-
Info od NC+:
"Szanowny Panie,
odpowiadając na e-mail, uprzejmie informuję, że przesłane wypowiedzenie zostało zarejestrowane 22.04.2013 roku.
Obecnie ww. wniosek znajduje się w trakcie rozpatrywania.
Bardzo proszę o cierpliwość w tej sprawie.
W przypadku pojawienia się pytań, chętnie udzielę informacji.
Z wyrazami szacunku,"
Kurczę, co tu rozpatrywać...? Wypowiadam i tyle :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Info od NC+:
"Szanowny Panie,
odpowiadając na e-mail, uprzejmie informuję, że przesłane wypowiedzenie zostało zarejestrowane 22.04.2013 roku.
Obecnie ww. wniosek znajduje się w trakcie rozpatrywania.
Bardzo proszę o cierpliwość w tej sprawie.
W przypadku pojawienia się pytań, chętnie udzielę informacji.
Z wyrazami szacunku,"
Kurczę, co tu rozpatrywać...? Wypowiadam i tyle :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kamel1980Oki, Panowie, a powiedzcie mi..
Czy do Multiroomu w eNce potrzebny jest inny konwerter?
Obecnie mam zwykły konwerter, ale zamierzam pobawić się w multi..
Czy konwerter trzeba zmieniać czy ten "zwykły" pociągnie multi?
Komentarz
-
-
Wczoraj zadzwoniłem na numer kontaktowy w sprawie końca umowy i oddania dekodera
Od słowa do słowa dostałem propozycję zostania w odpowiedniku poprzedniego abonamentu z Nki (teraz pakiet Universe+) za 49PLN miesięcznie i umową na 12 miesięcy ( poprzednia i tak mi się kończyła w lipcu).
Żadnych opłat aktywacyjnych czy dzierżawy za dekoder, bez multiroomu (miałem już dekoder odblokowany na 500GB).
Nie walczyłem o mniej bo to już mi odpowiadało (plus mam inne sprawy na głowie).
Zobaczymy co będzie za rok
Komentarz
-
-
Kurczę mam podobny problem. Za chwilę kończy mi się umowa i na razie do mnie nie dzwonią. Mam takie pytanie. Czy jak skończy mi się umowa i nic nie zrobię to przedłużą mi na czas nieokreślony?Mi osobiście lokata bankowa starcza. Nie chce mi się bawić w giełdę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81Od słowa do słowa dostałem propozycję zostania w odpowiedniku poprzedniego abonamentu z Nki (teraz pakiet Universe+) za 49PLN miesięcznie i umową na 12 miesięcy ( poprzednia i tak mi się kończyła w lipcu).:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
a ja po tym jak zlozylem wypowiedzenie, zgodnei z ktorym powinienem miec sygnal do konca kwietnia i oddac dekoder do polowy maja otryzmalem dzis taki mail jak ponizej. Wynika z niego ze bede mial maj za darmo + 2x canal+ w pakiecie i dekoder moge oddac do polowy czerwca
Do 31 maja br. na dekoderze dostępny będzie sygnał, w ramach którego będą mieli Państwo bezpłatny dostęp do kanałów ze swojej dotychczasowej oferty i dodatkowo 2 kanałów premium: CANAL+ Family i CANAL+ Family2. Będą mogli Państwo obejrzeć filmowe hity, jak „Ścigana” z Evanem McGregorem, Michelem Douglasem i Antonio Banderasem oraz ekscytujące wydarzenia sportowe, w tym decydujące mecze T-Mobile Ekstraklasy np.: mecz o tytuł mistrza Polski Legia Warszawa – Lech Poznań oraz mecze lig zagranicznych.
Chcielibyśmy poinformować, że przedłużyliśmy czas zwrotu dekodera do 14 czerwca br. W tym czasie, mogą Państwo wycofać swoje wypowiedzenie.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod nr tel. 12 294 78 79.
Komentarz
-
Komentarz