Zamieszczone przez blackrs
Telewizja N
Zwiń
X
-
A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
-
-
huehuehue .... promocja polaczeniowa N i C+ : dzien dobry , tu BOA ! taadaaam ! jako ze jest Pan naszym stalym klientem , mam Panu do zaoferowania nowa umowe w niezwykle preferencyjnej cenie , zamiast dotychczasowych 120 PLN, dla tego samego pakietu moze Pan nam placic comiesieczny haracz w wysokosci uwagaaaa, przypominam ! specjalna oferta dla stalych klientow , werbleeeee, potegujemy napiecie , siedzi Pan Panie Dominiku ? , uuuuuuaaaaauuuu : tylko 169 PLN ! badum! tsss ! ^^..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
Ty sie najpierw przeprowadź. Połóż przewody po pokojach na wszelki wypadek jak byś miał jakąś satelite montować, a potem sobie pomyślisz. Jak chcesz neta na tym swoim zadupiu :lol: to mam ziomali w KoBa i HomeNett, moge się podpytać czy da radę jakoś się podpiąć (tylko adres dokładny będziesz musiał podaćBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Rozwiązałem umowę z n i kończyła się z 31 marca. Dotąd płaciłem 48PLN za pakiet +20PLN za Multiroom premium. OD jakiegoś miesiąca nka molestowała mnie po kilka razy dziennie, żebym przedłużył umowę, ale to co oferowali ostatnio to 48PLN+10PLN, ale bez gratisowego HBO. Wcześniej zaczęli od 54PLN, ale ich wyśmiałem.
Wygląda więc na to, że udało mi się dostać lepsze warunki w nc+ niż te co miałem w n. Chyba więc poszli trochę po rozum do głowy i zaczęli spuszczać z tonu i cen. Zresztą 2h po tym jak przedłużyłem umowę to dzwonił inny konsultant, żeby przedłużyć umowę.
Komentarz
-
-
Oferta mnie powaliła. Mam cyfrę plus. Jakiś niski pakiet i dodatkowo pakiet pełny canal + kupiony tylko i wyłącznie dla piłki noznej. podpisałem 4 lata temu. Płacę teraz 60 zł.
Nagle się okazuje, ze canal + sport mogę mieć za "jedyne" 119 zł w pakiecie platinum.
100 % podwyzki ! To się nazywa elastyczne oferta !
Oczywiście mozna się targować,ale jeśli w lipcu (koniec umowy) nie wytargam tego pakietu za 80 zł to przechodzę do Polsatu. W pakiecie za 59 zł jest wszystko czego potrzebuję. Co prawda z piłki tylko niektóre mecze ligi polskiej plus bundesliga, ale wydawanie dodatkowych 60 zł miesięcznie za ligę angielską i hiszpańską to trochę chore
Komentarz
-
-
Gdyby nie snooker na Eurosportach, to wypiąłbym się na ten cały szmelcowaty talerz i czerpał za darmochę z darów telewizji naziemnej...
[ Dodano: Pon 25 Mar, 13 09:32 ]
Dodano:
Cholera, tak patrzę, patrzę na abonament NC+ za 59 zł i za cholerę nie potrafię znaleźć różnicy pomiędzy tym właśnie abonamentem, a tym który mam obecnie w N-ce za 54 chyba, czy 56...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerGdyby nie snooker na Eurosportach, to wypiąłbym się na ten cały szmelcowaty talerz i czerpał za darmochę z darów telewizji naziemnej...
w pakiecie rocznym wychodzi ~8PLN za miesiąc - masz dostęp kiedy chcesz i oglądasz jak chcesz.
PS - sam mam Nkę i umowę do sierpnia - zobaczymy co będzie przez wakacje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 1.4-16v MichałChyba że planują zniszczyć polsat i nie mieć konkurencji.nie grozi... Pan Solorz od zeszlego piatku pijany z radosci chodzi ... I wcale sie nie dziwie , jesli nie znajde nic ciekawszego , mam na mysli kwote , tez u niego wyladuje ... przed chwila dzwonili po raz drugi > w pt zaczelismy od poziomu 169 ... zszedlem do 129 bez potwierdzenia , dzis zaczelismy ale juz od 179 (!) a w momencie kiedy powiedzialem ze oferowano mi to samo za 129 Pani zamilkla.. nie wazne ... oczywiscie gwarancja utrzymania pakietu , te same programy bedzie Pan zadowolony blabla.. na moje pytanie dlaczego ani slowem nie wspomniala ze od kwietnia znika bodajze 6 czy 8 kanalow, dlaczego nie wspomniala ani slowa ze 16 kanalow nie jest gwarantowanych uslyszalem dzwiek odkladanej sluchawki ... tak wyglada "fuzyja" na miare XXI w
EDIT : znalazlem cos takiego , moze komus sie przyda , ja dla spokojnosci wykorzystalem fakt ze konczy mi sie umowa , i juz wczoraj wyslalem kwity konczace wspolprace
..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
Komentarz