makintosz, nie wiem czy dobrze skumałeś? Ja płacę 68,00 PLN/m-c za n-kę z Multiroom Premium. Jako nowy płaciłbym 59,00 PLN + 20,00 PLN za Multiroom Premium.
Telewizja N
Zwiń
X
-
Panowie mam pytanie odnośnie multiroomu. Mam dziwną przypadłość.
Posiadam Turbodekoder podlączony do routera (z internetem) i anteny satelitarnej koncentrykiem x2 oraz drugi dekoder (tzw. biały) równiez podlączony TYLKO do routera poprzez skrętkę. Multiroom działa poprzez - LAN wiadomo. Ale mam problem z bialym dekoderem. O ile oglądanie programów w jakości HD jest OK to już programy w jakości SD - przerywa mi co chwile dźwiek :roll: Nie mam pojecia o co kaman. Posprawdzałem połaczenia, zresetowalem do ustawień fabrycznych dekodery i nadal to samo. Programy HD - OK, programy SD - przerywa dźwiek
O co kaman?? - HELP
Komentarz
-
-
Panowie chcecie ugrać jak najwięcej - wystarczy złozyc wypowiedzenie.
Byłem zdecydowany rozwiązać umowe z n bo jakoś ostatnio mało czasu mam na TV, i stwierdziłem że nie ma sensu płacic takiej kasy za coś z czego tak naprawdę prawie wogóle nie korzystam, miałem abo za 99 zł( WPT+HBO+CINEMAX+FILMBOX ..... niemiałem tylko kanałów XXX) . Złożyłem wypowiedzenie . Wydzwaniali po kilka razy dziennie ale propozycję były .... gorsze niż złe, momentami gorsze niz dla nowych ... zaczełem blokować numery bo miałem dość tych ich pseudo super hiper ofert dla super klienta jakim dla nich niby byłem.
Tydzień prze końcem umowy zadzwonili z tego numeru 12 294 78 72 i o dziwo z tą miła Panią można było załatwić wszystko . Pierwsze zaskoczenie to było jak niemiała dla mnie super promocji tylko spytała czego oczekuje , co bym chciał dostać i o dziwo dało sięPóżniej na forum N znlazłem że to jest numer z Działu Utrzymania Klienta lub Abonenta a te wszystkie poprzednie numery ( a jest ich sporo) to zwykły dział obsługi klineta i tam wciskają największy kit, mają przygotowane po kilka pseudopromocji które chcą na siłe ....
Numer do DUK zapisałem sobie bo tylko z nimi tak naprawde idzie co kolwiek rozsądnego ugrać , a za 6 miesiecy pewnie znowu sie przyda.był PASSAT B5 3BG 101 KM AVB
jest Octavia II FL - 1,9 TDI
Komentarz
-
-
volciu,->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
a do mnie napierają i chcę mi wciśnąć abonament 69zł na pakiet premium
a jak chcę coś z 49 lub 59 zł to nic dla nie mają
ale mam czas do marca i może zmiękną...->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
krzynol, w poprzedniej rozmowie z konsultantem chciałem WPT za 48zł na 6m-cy (czyli to co miałem do tej pory) lub 59zł i w tym WPT+ kanały Premium przez cały czas trwania umowy (6 m-cy) i trzecia opcja to 69zł i w tym WPT+Premium + HBO przez cały czas trwania umowy (też 6 m-cy). Gość oczywiście się nie zgodził. Jakiś czas temu podczas którejś rozmowy powiedziałem aby zapisał przy moich danych, że przedłużę umowę jeżeli dostanę za 59zł /6m-cy HBO + Premium +WPT. Gość to zapisał i tyle, a ja wiedziałem, że tego na pewno nie dostanę. Wypowiedzenie umowy oczywiście złożyłem osobiście w Krakowie na ul.Conrada. Kiedyś przyszedł SMS że mają jakąś propozycję dla mnie i proszą o telefon na numer 12 294 78 72. Oczywiście zlałem temat. Zaraz po rozpoczęciu nowego okresu rozliczeniowego zadzwoniłem na ten numer to jest ważne!!!!. Gość od razu zaproponował mi to co wcześniej napisałem.Jako , że nie nie jestem z ludzi typu "wszystko za darmo" przyjąłem tą ofertę bez targowania się dalszego. W końcu dostałem więcej niż chciałem.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ja na razie rozwiązałem umowę i czekam. Codziennie dzwonią z nki, ale pionki z BOKu więc nawet nie odbieram telefonu, bo szkoda mi na nich czasu. Ostatnio odebrałem to laska jak się dowiedziała, że już rozwiązałem umowę to zakończyła rozmowę, a teraz mnie molestują dalej. Ja bym chciał przedłużyć umowę, ale zmieniając multiroom z premium na standard bez wymiany dekodera (teraz mi każą wymienić dekoder na taki sam jak już mam i zapłacić za to 50 czy 60 PLN). Chciałbym też jakąś dłuższą umowę, a nie 6msc, bo jak nc+ wejdzie na dobre to ceny mogą poszybować ostro w górę.
Komentarz
-
-
proszę o podpowiedź czy to dobra oferta ze strony n
czy to dobra oferta?
Witam dostałem propozycję: Mini full dla Abonenta 6 miesięcy
za 69 + multiroom za 20 i zastanawiam się to oznacza bowiem listy kanałów w regulaminie nie ma. Ma ktoś linka do listy kanałów?
Podobnież jest najbardziej zbliżona do tego co mam obecnie:
pakiety: informacja i rozrywka, kultura nauka swiat, sport i motoryzacja, dzieci, style moda muzyka, hity filmowe
uslugi: picture box, cinemax (juz nie dziala), filmbox(juz nie dziala), nfilm hd+HBO, Aktywacja TURBO
Umowa była na 24 miesiące i płacę obecnie 98 zł
Dostałem też inne propozycje ale droższe.
Komentarz
-
-
freekon, jak Ci się to udało?! :shock:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradekCzy ktoś się orientuje jak to będzie dla nowych i obecnych użytkowników po połączeniu platformy n z C+?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Polsat jedynie co ma dla mnie godne uwagi to kanały sportowe po za tym nic więcej z ich oferty bm nie chciał."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
przedłużyłem na 12 misięcy za 59 + 6 miesięcy gratis npremium + 500gb do turbodekodera
nie ugrałem chyba za dużo, ale się pozbędę namolnych telefonów
co się jeszcze dowiedziałem, walka saleta-gołota nie będzie dostępna w n
tylko i wyłącznie w polsacie i ipla.pl->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Dajcie znać czy dobrze myślę!!!
Po połączeniu się n z c+ powinna być zmiana regulaminu!!!
Więc będzie to świetny czas na rozwiązanie umów bez podania przyczyny!!!
Pozdrawiam!!!Skoda Octavia II combi 1,9 TDI BKC 77kW 105KM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53228
>>>>>JohnBv<<<<<
mailto: [email protected]
Komentarz
-
Komentarz