AdamB - tak - tylko dotarcie tam też jest ciekawe - z tyłu coś jest budowane, rusztowania postawione jakieś ogrodzenia - jak tam podchodziłem to się pilnowałem aby nie dostać przez łeb że na budowę nie powołany włażę. Najlepsze że pierwsze info, że to ITI i NC+ jest dopiero PO wejściu do środka. Załamka normalnie.
Telewizja N
Zwiń
X
-
Jak toś jeszcze nie podpisał to niech się wstrzyma, ma być nowa oferta zobaczymy czy będzie lepiej czy dalej będą klientów za idiotów robić
Nowa Oferta"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosJak toś jeszcze nie podpisał to niech się wstrzyma, ma być nowa oferta zobaczymy czy będzie lepiej czy dalej będą klientów za idiotów robić
Nowa Oferta
Komentarz
-
-
Nie chodziło mi żeby się wstrzymać z wypowiedzeniem umowy tylko z podpisaniem (przedłużeniem) nowej.A wypowiedzieć jak najbardziej i jak najszybciej. Jak mają wypowiedzenie to też dają lepszą ofertę (bynajmniej dawali) :diabelski_usmiech
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
AdamB Biorę to na miękko, jak na razie mam co oglądać bezstresowo."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
- Spędziliśmy wiele godzin, zastanawiając się, co spowodowało, że znaleźliśmy się właśnie w takim punkcie. I naszym głównym wnioskiem było to, że wprowadziliśmy zbyt wiele zmian naraz. Bo nie tylko stworzyliśmy nową nazwę i markę, ale także nową ofertę rynkową, listę programów, co spowodowało, że ludzie nie mogli się doszukać ulubionych programów, opracowaliśmy też zasady przenoszenia dotychczasowych klientów do nc+. - powiedział prezesik...
jestem ciekaw tylko czy sam wierzy w to co mówi, bo że gada jak potłuczony to więcej niż pewne. Ja do dzisiaj nie dostałem żadnej pisemnej informacji o nowych warunkach, a jak udało mi się w końcu dodzwonić na infolinię, to powiedzieli, że za Pocztę to oni nie odpowiadają i muszę w terminie złożyć wypowiedzenie, bo jak nie to przyznają mi abonament wg własnego widzimisię :twisted:
wypowiedzenie juz poszło i właśnie dojrzewam do oferty "Słoneczka" (którego nie cierpię, ale innego wyboru nie mam)If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40I naszym głównym wnioskiem było to, że wprowadziliśmy zbyt wiele zmian naraz. Bo nie tylko stworzyliśmy nową nazwę i markę, ale także nową ofertę rynkową, listę programów, co spowodowało, że ludzie nie mogli się doszukać ulubionych programów,Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40i właśnie dojrzewam do oferty "Słoneczka" (którego nie cierpię, ale innego wyboru nie mam)
Komentarz
-
-
Cyt.
"Wiecie już, ilu klientów odeszło od was od chwili startu nowej oferty?
Prezio: Na tym etapie bardzo trudno oszacować dokładną liczbę, z uwagi na długość całego procesu odejścia. Tym klientom, którzy w marcu i kwietniu postanowili zrezygnować z naszych usług proponujemy nowe zasady z nadzieją, że zmienią zdanie."
Mieliście od nich jakieś oferty?
Myślę o osobach, które w marcu/kwietniu wypowiedziały umowy.
Komentarz
-
Komentarz