Ostatnio jako nowy klient zaproponowano mi Comfort+ HBO za 49,90zl i umowa na 15mcy. aktywacja 50zl, dekoder ten podstawowy w cenie, a z dyskiem +10zl/m-c
Telewizja N
Zwiń
X
-
Koledzy jak u Was wygląda teraz saldo z płatnościami? Płacę co miesiąc tego samego dnia i o dziwo mam 216zł nadpłaty :diabelski_usmiech
Nie wiem teraz czy tak jest u wszystkich, czy tylko ja mam taki bonus
Zarówno czy rachunki otrzymywane na @ czy faktury na dekoder to mam ciągle do zapłaty 0zł - dziś odwiedziłem swoje konto abonenta i nadpłata 216zł
Jak jest u Was?
Komentarz
-
-
chyba raczej 53,26 czy cos takiego. Wybrałes to samo co ja i masz tak samo jak ja ze robia niezgodnie z ustaleniami. Masz tak naprawdę 4 miesiące za 0 zł i pozniej reszte chyba po 79zł. Średnia wychodzi te 53 z groszami.
Podczas zamowienia tez wybrales opcje platnosci jako srednia co miesiac a NC+ nie dostosowało sie do tego. I ciagle nie chce mi sie reklamacji napisać.
Suma sumarum wyjdzie tyle samo opłat za cały okres umowy al ejakby nie patrzył jak będziesz któregos miesiąca zwlekał z uregulowaniem rachunku to odsetki będą ci liczyć od tych 79zł a nie 53,26zł.
Komentarz
-
-
Dobra postanowiłem tak, że będę płacił przez połowę okresu umowy jak teraz, a potem jeżeli nadal będzie ta nadpłata, to przestanę płacić i zobaczę co dalej - jak będzie co miesiąc zjadało mi z tej kwoty nadpłaconej, to może wyjdzie tak, że tą drugą połówkę umowy będę miał za freeko
a właśnie na ile ta umowa jest?18 mcy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez MaicroftHBO ma duzo filmow, ktore leca na Canal + i w druga strone, wiec w zasadzie albo jedno, albo drugie wystarcza, chociaz majac C+ mamy jakis tam bonusowo sport kopany 8)
Oczywiście Dekoder z dyskiem 500GB dalej mam za free.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Powiedzcie mi, czy jest jakaś różnica w jakości odbioru pomiędzy NC+ i Cyfrowym Polsatem? I czy to prawda, że ich dekodery z nagrywarkami to wielkie G, która ciągle się wiesza?
Przyznam, że trochę mnie kusi ten CPolsat, bo jako szczęśliwy posiadacz telefonu w plusie, mógłbym załapać się na promocję w Polsacie polegającą na płaceniu 50% ceny pakietu, że o 6-ciu miesiącach abonamentu gratis nie wspomnę...
Komentarz
-
-
A nawet jak padnie, to przeciez wymieniaja bez gadania na nowa.
Generalnie problemem sa kondensatory ktore puchna w tych dekoderach.
Mam Vectre i tu dekoder PVR to jest kopia w zasadzie tego Nkowego firmy ADB. Roznia sie napisem z przodu, pilotem oraz softem. Po 3 latach padl mi pierwszy, wymienili na nowy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerI czy to prawda, że ich dekodery z nagrywarkami to wielkie G, która ciągle się wiesza?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
U mnie Nka słabo działała, z nagrywarki korzystałem może raz ale w kółko był problem z zasięgiem. Wietrzny dzień czy deszczowy i mogłem zapomnieć o telewizji, wymiana talerzy itd niewiele zmieniała - poza tym za ciekawe pakiety trzeba było sporo dopłacać a na podstawowym nie było nicobraz chyba faktycznie miałem lepszy na N.
Teraz mam Cyfrowy Polsat, jak pada i wieje nie mogę oglądać kanałów HD bo są kodowane jak canal + kiedyś :lol: , zwykłe działają.
Jedyne co mnie irytuje to ten je...any pilot od cyfrowego.
Częściej nie działa niż działa, trzeba machać ręką żeby złapać zasięg do dekodera - totalna porażka ....Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakTeraz mam Cyfrowy Polsat, jak pada i wieje nie mogę oglądać kanałów HD bo są kodowane jak canal + kiedyś , zwykłe działają.
Komentarz
-
-
Jakość obrazu z NC+ jest sporo lepsza niż z PC, Pewnie mają kiepskie dekodery, bo sygnał idzie do jednych i drugich z tego samego miejsca :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz