Telewizja N

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oolsztyniak
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6650
    • Superb II combi (3T5)
    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Też obstawiam, że dekoder jest słaby.
    Ale jak się nie ma co się lubi to trzeba brać Polsat
    Chociaż siatkówka jest za darmo :lol:
    Była O2 RS 190 km / 436 Nm
    Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• krissos
      Elegance
      • 2011
      • 840
      • Honda
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

U mnie na nc+ też za darmo jest :lol:
      "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
      ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• octII
        Ambiente
        • 2012
        • 191

Panowie mam prośbę o pomoc w wyborze telewizji. Jestem za telewizją na kartę bo nie chciałbym się wiązać umowami (chociaż nie mówię umowom stanowczo nie). W domu mamy N na kartę, co prawda brakuje mi kanałów sportowych np. tych polsatowskich ale jest chyba ok. Co powiecie na temat NC+ na kartę? Czy polsat ma coś na kartę? Czy może jednak coś z umową... Jakieś podobieństwa, różnice? Nie musicie się kierować moimi kryteriami. Może coś z własnego doświadczenia...

Komentarz

• hosee87
          Drive
          • 2012
          • 49

Zamieszczone przez Yarwa
          chyba raczej 53,26 czy cos takiego. Wybrałes to samo co ja i masz tak samo jak ja ze robia niezgodnie z ustaleniami. Masz tak naprawdę 4 miesiące za 0 zł i pozniej reszte chyba po 79zł. Średnia wychodzi te 53 z groszami.
          Podczas zamowienia tez wybrales opcje platnosci jako srednia co miesiac a NC+ nie dostosowało sie do tego. I ciagle nie chce mi sie reklamacji napisać.
          Suma sumarum wyjdzie tyle samo opłat za cały okres umowy al ejakby nie patrzył jak będziesz któregos miesiąca zwlekał z uregulowaniem rachunku to odsetki będą ci liczyć od tych 79zł a nie 53,26zł.
          Ja mam to samo. Podejrzewam, że robione to jest tylko po to żeby przy negocjowaniu przedłużenia umowy mogli Ci powiedzieć, że do tej pory płaciłeś 79 zł, więc teraz mają "super promocję specjalnie dla Ciebie" i to samo zaproponują Ci za 69. Ja płacę i będę płacił tę uśrednioną cenę do samego końca umowy żeby potem nikt mi kitu nie wciskał, że 53,26 > "69" i Wam Panowie radzę zrobić to samo.
          Pozdrawiam

Komentarz

• blackrs
            RS
            • 2008
            • 4829
            • Superb II combi (3T5)
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

panowie konczy sie umowa wysłałem wypiowiedzenie i będę chciał wynegocjowac film& sport obecnie jest za 79 w ich promocji i daja 45 kanałow na 5 m potem za 10 zł + 5 za dekoder. jak myslicie na ile realnie mozna to wynegocjować? czy da sie wynegocjowac żeby te co sa przez 5 m za darmo były za darmo przez cały okres? ktos kupił ostatnio taki pakiet? jak tak to za ile?
            BYŁA o1 rs
            BYŁA o2 1.6
            JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• AdamB
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 8039
              • Octavia IV (NX3)
              • DKZA 2.0 TSI 190 KM

blackrs, mam dzielony abonament 4x10zł i 11x88zł za cały śmietnik + Canale sport i film +HBO + dekoder z dyskiem 500GB mam za free. Umowę przedłużałem 2 m-ce temu, z wypowiedzeniem oczywiście. Więc spokojnie to co chcesz wyrwiesz za 54 max 59 zł.

[ Dodano: Sro 10 Wrz, 14 16:18 ]
              Zamieszczone przez blackrs
              czy da sie wynegocjowac żeby te co sa przez 5 m za darmo były za darmo przez cały okres?
              Pewnie, że się da. Tylko dopiero jak zarejestrują wypowiedzenie. Jeżeli wypowiedzenie jeszcze nie dotrze to Ci nic nie dadzą ekstra oprócz tego co w promocji.
              Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• Rok z Bagien
                L&K
                • 2010
                • 1172

Zamieszczone przez blackrs
                panowie konczy sie umowa wysłałem wypiowiedzenie i będę chciał wynegocjowac film& sport obecnie jest za 79 w ich promocji i daja 45 kanałow na 5 m potem za 10 zł + 5 za dekoder. jak myslicie na ile realnie mozna to wynegocjować? czy da sie wynegocjowac żeby te co sa przez 5 m za darmo były za darmo przez cały okres? ktos kupił ostatnio taki pakiet? jak tak to za ile?
                No mam tak samo.
                blackrs wiesz już coś ? Jak dzwonili do Ciebie to jakie miałeś propozycje ?
                Może być na pw.

pzdr[/b]

Komentarz

• blackrs
                  RS
                  • 2008
                  • 4829
                  • Superb II combi (3T5)

czekam własnie aż zadzwonią. dzwonili do żony w poniedziałek ale odesłała ich do mnie i narazie cisza. jak coś dam znac i ty też powiedz jak poszly negocjacje
                  BYŁA o1 rs
                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• AdamB
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 8039
                    • Octavia IV (NX3)
                    • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Rok z Bagien, blackrs, przed zarejestrowaniem wypowiedzenia dzwonia z Krakowa z ul. Conrada i oni w zasadzie nic co jest aktualnie w promocji nie dają . Dopiero po zarejestrowaniu i przy końcu umowy dzwonią z innego oddziału i oni więcej moga.

Komentarz

• blackrs
                      RS
                      • 2008
                      • 4829
                      • Superb II combi (3T5)

dzięki za info
                      BYŁA o1 rs
                      BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Rok z Bagien
                        L&K
                        • 2010
                        • 1172

W sumie to trochę chore.

1) Nie mogę przedłużyć umowy na niższą kwotę niż mam, jak chciałem tak na lipę ten najtańszy pakiet, to usłyszałem:"nie mam dla pana takiej oferty, a mogę tylko co mam a ofercie", czytaj drożej.
                        2) Kanałem są umowy łamane typu przez 6 miesięcy 0 zł., a przez 18 miesięcy 90 zł. (średnio 67,5 zł.) bo przy następnym przedłużaniu zaczynamy od owych 90 zł., a nie 67,5 zł....
                        3) Kompletnym idiotyzmem jest włączanie kolejnych programów do oferty i budowanie argumentacji, że musi być drożej, bo jest więcej. !! A kuffa kto to ogarnia i ogląda ? Mnie - ponoć, bo nic nie zarejestrowałem - od ostatniej umowy dołożyli 10 programów...Szkoda, że Pani mnie spytała o choćby jeden..... :|
                        4) N-ka od lat nie trzyma się ustaleń (a to znika Cartoon Network, a to nagle dzielą kanały z LM na 4 i okazuje się, że mam tylko 2, na których nadają zmagania Dniepru Dniepropietrowsk z Koszycami, a Realu z Borussią dziwnym trafem na tych, które nagle mi znikły),
                        5) Żaden z konsultantów nie był w stanie mi powiedzieć na jakich kanałach przez CAŁĄ umowę będą nadawane mecze LM,
                        6) Konia z rzędem temu, kto spamięta (to dotyczy też Polsatu) - w potoku tryliona umów, kiedy należy zadzwonić (po godzinnym oczekiwaniu) do BOK, by zrezygnować z VOD Seriale lub TV Romance....bo jak nie parę dyszek w plecy. :diabelski_usmiech
                        7) nic gorszego niż połączenie N-ki i Cyfry Plus się nam nie mogło trafić, byłoby 3 graczy, a tak.....chcesz LM musisz mieć N-kę

więcej grzechów nie pamiętam... :P alem się wnerwił :rant

Komentarz

• Maicroft
                          Moderator
                          S_OCP MemberModeratoRS
                          • 2004
                          • 25757
                          • Audi

Zamieszczone przez Rok z Bagien
                          6) Konia z rzędem temu, kto spamięta (to dotyczy też Polsatu) - w potoku tryliona umów, kiedy należy zadzwonić (po godzinnym oczekiwaniu) do BOK, by zrezygnować z VOD Seriale lub TV Romance....bo jak nie parę dyszek w plecy.
                          Slyszalem o takim sposobie. Zawieramy umowea, a na drugi dzien sklada się wypowiedzenie z data konca umowy, oraz wylaczeniem wszelkich uslug od dnia kiedy staja sie platne.
                          Spritmonitor.de

Komentarz

• piramida
                            RS
                            • 2009
                            • 12222
                            • Superb III (3V3)

Rok z Bagien, mam to samo w NC+, umowa na czas określony sie skończyła, płaciłem około 140zł, zawiązała się z automatu umowa na czas nie określony i teraz bedę płacić około 200zł, jeżeli wypowiem tą umowę to mam 3 miesiące i będę musiał zapłacić za każdy miesiąc około 250zł :!:

Co ciekwe jako stały klient nie mogę wziąć pakietu np za 60-70zł tylko droższy niż miałem dotychczas :shock:

Czy to jest kurwa normalne? :evil:
                            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Enriquez
                              RS
                              • 2009
                              • 7685
                              • Superb III (3V3)

nie, dlatego trzeba ich zmieniać jak rękawiczki
                              Pozdrawiam
                              Marcin

Komentarz

• Agamek12
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 9943
                                • Ford

U mnie wciąż jaja są... Kilkukrotnie prosiłem już, żeby wyłączyli mi pakiet "Canal+" który dostałem na początku umowy do gratisowego testowania. Za każdym razem gdy do nich dzwonię z prośbą o wyłączenie jestem informowany, że zgodnie z moją deklaracją pakiet ten został mi odłączony i w systemie widnieję jako abonent bez pakietu "Canal+" i nie będę za niego obciążany, ale... ja wciąż oglądam "Canal+"... :shock:
                                Adam... Używam:
                                Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Maicroft
                                  Moderator
                                  S_OCP MemberModeratoRS
                                  • 2004
                                  • 25757
                                  • Audi

A placisz ?? Jak nie to co sie martwisz :twisted:
                                  Spritmonitor.de

Komentarz

• Agamek12
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 9943
                                    • Ford

Zamieszczone przez Maicroft
                                    A placisz ?? Jak nie to co sie martwisz :twisted:
                                    Nie płacę, ale mam czasem obawę, że za jakiś czas odnajdą błąd w swoim systemie i będą mi kazać za ten pakiet zapłacić od samego początku...
                                    Adam... Używam:
                                    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• blackrs
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 4829
                                      • Superb II combi (3T5)

pamiętaj że rozmowy są nagrywane wiec jak tak mówiłeś to sobie odsłuchają i ci zlikwidują. tak było u mnie jak za dekoder przysłali że mam płacić 10 a przez tel koleś mówił że 5. po odsłuchaniu rozmowy przyznali mi rację
                                      BYŁA o1 rs
                                      BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Rok z Bagien
                                        L&K
                                        • 2010
                                        • 1172

I jeszcze jedno względem wypowiedzenia umowy.

Otóż miałem N-kę i Cyfrę Plus (dwie umowy, dwa odbiorniki), się platformy połączyły i miałem 2 umowy w NC+. Obie się tak samo kończyły. Wysłałem wypowiedzenie tej tańszej (bo wziąłem Polsat) i ....nic. Nikt do mnie zadzwonił z DUK, ażeby zaproponować coś sensownego.
                                        Mam więc obawy, czy wypowiadać tą droższą umowę. Bo jak nic sensownego mi nie zaproponują, to oferty z ulicy (w moim przypadku) są droższe. Chyba, że wezmę okrojoną ofertę.

I szto diełać? :wink:

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Przy zmianie dostawcy TV trzeba osobiscie zdemontować antenę czy sami to robią?

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• AdamB
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 8039
                                            • Octavia IV (NX3)
                                            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

piramida, Antena jest twoja, oddajesz tylko dekoder z osprzętem.

Komentarz

• Rok z Bagien
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1172

Po kontakcie z DUK.
                                              Mam to co miałem plus Canal+ i Canal+Sport i VOD za tą samą cenę. Czyli 79,90 zł. na 24 miesiące.
                                              Pakiet Sport + Film + Extra programy w cnie.

Jestem zadowolony. Na obniżeniu mi jakoś specjalnie nie zależało, dwa ważne programy doszły. LM jest.
                                              Umowa na 2 lata (2 lata spokoju) jest.

I to tyle moje batalii.

Wniosek?
                                              Składać wypowiedzenia, bez tego wycyckają nas bez mydła... :wink:

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Rok z Bagien, negocjacje prowadziłeś przez telefon? Pewnie za raz po wypowiedzeniu umowy miałeś od nich telefon? :lol:

Komentarz

• AdamB
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 8039
                                                  • Octavia IV (NX3)
                                                  • DKZA 2.0 TSI 190 KM

piramida, wypowiedzenie możesz złożyć osobiście na ul.Conrada 37 z tyłu Bit Komputer.

Komentarz

• piramida
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 12222
                                                    • Superb III (3V3)

AdamB, ... i tak uczynię, mam jeszcze kilka dni do końca miesiąca :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...