może w końcu do nich dotarło i zaczęli robić promocje. ale i tak too late jeśli o mnie chodzi :diabelski_usmiech
Telewizja N
Zwiń
X
-
jak to jest z tą nc-???
Na necie wyczytałem, że ponoć wszyscy, którzy do 19.04 nie wypowiedzą umowy maja od 01.05 przedłużoną o 18 miechów umowę
a co, jak do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnego info na ten temat???????If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Z wypowiedzeniem jeszcze bym się wstrzymał kilka dni. Chyba, że ktoś na prawdę chce zrezygnować. Z tego co czytałem, to na osoby które złożyły wypowiedzenie postawili kreskę i nie ma już dla nich ofert, więc może być ciężko z małym szantażem :wink: Ja poczekam jeszcze tydzień, i jak nie dostanę ciekawej oferty to bez żalu idę do CP. Na razie dają Platinum za 99. A teraz mam wszystkie pakiety N, Filmboxy, HBO i całe NPremium za 89 więc ich oferta delikatnie mówiąc dupy nie urywa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBlilo, to czemu chcesz wypowiadać??
Jeszcze 2-3 dni temu na stronie nc+ było info o połączeniu oraz o możliwości rozwiązania umowy z tego tytułu bez żadnych konsekwencji.
Co do pisemka to np. coś takiego:
[center:3870d10809]ROZWIĄZANIE UMOWY[/center:3870d10809]
W związku z brakiem akceptacji zmian wprowadzonych wskutek połączenia Cyfry Plus z Telewizją N korzystam z prawa do rozwiązania umowy nr XXXXXXXX.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Walttego co czytałem, to na osoby które złożyły wypowiedzenie postawili kreskę i nie ma już dla nich ofert, więc może być ciężko z małym szantażemTylko trzeba ich wytrzymać do końca
[ Dodano: Wto 02 Kwi, 13 21:42 ]
Zamieszczone przez liloZ zachowaniem terminów :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zawsze możesz sam zadzwonićIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz