ahmed799, jak to może być możliwe :?: :!:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
ahmed799, a wtedy już miał podporka? ja go trochę później na angielskim poznałem, a potem trafiliśmy do tego samego klucza gdzieś rok później. Teraz razem w obsłudze na Herkach jesteśmy jako Crew Chiefytzn Piotr jeszcze w trakcie podstawowego szkolenia, chyba do USA poleci w przyszłym roku, a póki co w zeszłym roku się żenił...
Pozdrowię oczywiście...
Komentarz
-
-
:arrow: co NAS/WAS czeka http://forumowojsku.prv.pl/ - poczytajcie projekt "idiotycznej" ustawyPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
-
PAOLO ESCO, nie jest taka do końca idiotyczna - jeżeli masz na myśli tą o służbie ŻZ. Zwróć uwagę, że zaczyna wracać sporo rozwiązań sprzed ery, słusznie minionego "gen. Jabu". Nie jest to ideał ale sporo poprawia. Też nie cieszę się z 80% za L-4 ale taki nasz los już...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
No to i ja wrzucam swoje trzy grosiki:
Panowie. Jestem po Komisji Lekarskiej.
Niezdolny do Służby. II grupa inwalidzka na 3 lata (do grudnia 2014), 25% uszczerbku za ostatni wypadek.
Straconego zdrowia nikt nie zwróci.. Jednak-
Mina przełożonych, którzy po kątach pieprzyli o moim symulanctwie itd. - gdy inne ich przydupasy "ledwo" zarobili 15% uszczerbku do III gr. inwalidzkiej - bezcenna!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuA jaką masz wysługę z lat pracy :?:
15 munduru, 2 lata cywila (tuż przed mundurem) i 5 lat studiów (łatwo policzyć na kalkulatorze emek) (40%plus2x2,6%plus 5x0,7%plus15%za utratę zdrowia)
lub
15 munduru, 3 lata cywila, 4 lata studiów (40%+3x2,6%+4x0,7%+15% za utratę zdrowia)
lub (najlepsza opcja!!!)
70% ostatniego uposażenia z tytułu II grupy - bo nie mogę być pokrzywdzony, skoro to WYPADEK w SŁUŻBIE spowodował niezdolność i usunięcie z szeregów
Z serii CZARNY HUMOR:
Woj.Komisja Lekarska przyjmuje obiegówki kandydatów do służb mundurowych. Idzie "Ojro" - to kandydatów kupa. Tym bardziej, że wymagania obniżono (dopuszczalna karalność, brak matury).
Dziś przed głównym wejściem do budynku stoi grupka "młodych gniewnych". Jeden z nich do innego (pisownia oryginalna!!!): "Ty k**wa - ale jak już mnie przyjmum do tyj policji - to mi chyba prawko oddadzom? No nie? Na h*j im pies bez szmaty?"
Szczękę zbieram nadal
Komentarz
-
-
Z serii CZARNY HUMOR:
Woj.Komisja Lekarska przyjmuje obiegówki kandydatów do służb mundurowych. Idzie "Ojro" - to kandydatów kupa. Tym bardziej, że wymagania obniżono (dopuszczalna karalność, brak matury).
Dziś przed głównym wejściem do budynku stoi grupka "młodych gniewnych". Jeden z nich do innego (pisownia oryginalna!!!): "Ty k**wa - ale jak już mnie przyjmum do tyj policji - to mi chyba prawko oddadzom? No nie? Na h*j im pies bez szmaty?"
Komentarz
-
Komentarz