ahmed799, jak to może być możliwe :?: :!:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
ahmed799, a wtedy już miał podporka? ja go trochę później na angielskim poznałem, a potem trafiliśmy do tego samego klucza gdzieś rok później. Teraz razem w obsłudze na Herkach jesteśmy jako Crew Chiefytzn Piotr jeszcze w trakcie podstawowego szkolenia, chyba do USA poleci w przyszłym roku, a póki co w zeszłym roku się żenił...
Pozdrowię oczywiście...
Komentarz
-
-
:arrow: co NAS/WAS czeka http://forumowojsku.prv.pl/ - poczytajcie projekt "idiotycznej" ustawyPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
-
PAOLO ESCO, nie jest taka do końca idiotyczna - jeżeli masz na myśli tą o służbie ŻZ. Zwróć uwagę, że zaczyna wracać sporo rozwiązań sprzed ery, słusznie minionego "gen. Jabu". Nie jest to ideał ale sporo poprawia. Też nie cieszę się z 80% za L-4 ale taki nasz los już...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
No to i ja wrzucam swoje trzy grosiki:
Wiceminister spraw wewnętrznych Adam Rapacki uważa, że reforma emerytur mundurowych powinna zostać przeprowadzona jak najszybciej. Realny czas na przygotowanie
Panowie. Jestem po Komisji Lekarskiej.
Niezdolny do Służby. II grupa inwalidzka na 3 lata (do grudnia 2014), 25% uszczerbku za ostatni wypadek.
Straconego zdrowia nikt nie zwróci.. Jednak-
Mina przełożonych, którzy po kątach pieprzyli o moim symulanctwie itd. - gdy inne ich przydupasy "ledwo" zarobili 15% uszczerbku do III gr. inwalidzkiej - bezcenna!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuA jaką masz wysługę z lat pracy :?:
15 munduru, 2 lata cywila (tuż przed mundurem) i 5 lat studiów (łatwo policzyć na kalkulatorze emek) (40%plus2x2,6%plus 5x0,7%plus15%za utratę zdrowia)
lub
15 munduru, 3 lata cywila, 4 lata studiów (40%+3x2,6%+4x0,7%+15% za utratę zdrowia)
lub (najlepsza opcja!!!)
70% ostatniego uposażenia z tytułu II grupy - bo nie mogę być pokrzywdzony, skoro to WYPADEK w SŁUŻBIE spowodował niezdolność i usunięcie z szeregów
Z serii CZARNY HUMOR:
Woj.Komisja Lekarska przyjmuje obiegówki kandydatów do służb mundurowych. Idzie "Ojro" - to kandydatów kupa. Tym bardziej, że wymagania obniżono (dopuszczalna karalność, brak matury).
Dziś przed głównym wejściem do budynku stoi grupka "młodych gniewnych". Jeden z nich do innego (pisownia oryginalna!!!): "Ty k**wa - ale jak już mnie przyjmum do tyj policji - to mi chyba prawko oddadzom? No nie? Na h*j im pies bez szmaty?"
Szczękę zbieram nadal
Komentarz
-
-
Z serii CZARNY HUMOR:
Woj.Komisja Lekarska przyjmuje obiegówki kandydatów do służb mundurowych. Idzie "Ojro" - to kandydatów kupa. Tym bardziej, że wymagania obniżono (dopuszczalna karalność, brak matury).
Dziś przed głównym wejściem do budynku stoi grupka "młodych gniewnych". Jeden z nich do innego (pisownia oryginalna!!!): "Ty k**wa - ale jak już mnie przyjmum do tyj policji - to mi chyba prawko oddadzom? No nie? Na h*j im pies bez szmaty?"
Komentarz
-
Komentarz