I potem jest jak wczoraj kolezanka opisala sytuacje w domu. Maz wraca i slyszy ze mlodemu uszkodzil sie jakis sprzet grajacy w szkole. Mlody do pokoju i przesluchanie 45minut jak na komendzie. Pytania szczegolowe i mniej szczegolowe po czym oznajmia, ze juz wie kto to zrobil i jutro idzie do dyrektorki :lol: On juz sam sie na tym lapie, ze rozne nawyki przenosi do domu, mimo ze jest spoko gosciem. Na spacer w pewne rejony tez w zasadzie nie moze isc z rodzina, bo ma szanse spotkac swoich podopiecznych, ktorych trzeba by bylo zatrzymac :roll:
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafikiwestwi78, jakbym wiedział to bym nie pytał :P chyba logiczne :P
Komentarz
-
-
Biszczu, jak nie będziesz chciał to nie będziesz oficerem. Chyba na siłę do szkoły oficerskiej nikogo nie wyślą. Jak wygląda sama służba w Policji to wiem od taty, więc nie musisz mi mówić, że najpierw super a potem radź sobie sam :wink: shok, w cywilu super nie jest, ale mundur też na pewno ma swoje wady :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczudziwną Poliklinikę musisz mieć we Wrocławiu skoro mają takie kryteria....
Komentarz
-
-
Biszczu, tego nie powiedziałem :wink: ale jak nie będę chciał to nikt mnie nie zmusi do oficerki
[ Dodano: Nie 01 Gru, 13 21:20 ]
aBencjusz, lekarze orzecznicy w tym kraju to grupa ludzi posiadająca bardzo tajemną wiedzę (tak tajemną, że sami o tym nie wiedzą). Przykłady z komisji lekarskich? Np. człowiek po wypadku, który stracił nogę jest wzywany na komisję żeby sprawdzić czy świadczenie nadal mu się należy. Przepraszam, noga miała mu odrosnąć? Komisje lekarskie w tym kraju (czy to w służbach czy w ubezpieczeniach) to bardzo dziwna bajka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiale jak nie będę chciał to nikt mnie nie zmusi do oficerki
Sam z czasem stwierdzisz, że całe życie być "krawężnikiem"
i mieć nad sobą przełożonych (nie zawsze mądrzejszych) - to ślepy zaułek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiaBencjusz, lekarze orzecznicy w tym kraju to grupa ludzi posiadająca bardzo tajemną wiedzę (tak tajemną, że sami o tym nie wiedzą). Przykłady z komisji lekarskich? Np. człowiek po wypadku, który stracił nogę jest wzywany na komisję żeby sprawdzić czy świadczenie nadal mu się należy. Przepraszam, noga miała mu odrosnąć? Komisje lekarskie w tym kraju (czy to w służbach czy w ubezpieczeniach) to bardzo dziwna bajka...
ja miałem podobne przejścia, choć nie aż tak drastyczne to było.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiaBencjusz, a to alergia jest jakąś znaczącą przeszkodą? IMO to chyba nie bardzoZamieszczone przez BiszczuaBencjusz, dziwną Poliklinikę musisz mieć we Wrocławiu skoro mają takie kryteria....Zamieszczone przez aBencjuszOsobiście byłem świadkiem takich sytuacji przy swoim poborze. Mam krzywą przegrodę nosową, nic wielkiego - pamiątka po stłuczonym nosie i przeszedłem na kolejny etap, kolega który przyjmował się ze mną miał też krzywą przegrodę, odpadł we Wrocławiu dostał się dopiero po odwołaniu w Katowicach.
Tak to było i jest na przyjęciach :-(
Zamieszczone przez Waśkadopiero przekonało komisję że inwalidzie bez nogi można dać grupę dożywotnio.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiWaśka, to była dość głośna sprawa we wrześniu (chłopak stracił nogę jak go auto potrąciło i po 2 latach komisja z ZUSu stwierdziła, że już mu renta nie przysługuje i zabrali) :shock: EOTByła 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikijak nie będziesz chciał to nie będziesz oficerem
Komentarz
-
Komentarz