jest ktoś może na szkoleniu do PKW Afganistan w Elblągu?
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Każdego zawodu. Tak przerysowany filmik można też dopasować do górnika, kierowcy MPK czy sanitariusza pogotowia ratunkowego.
Szkoda, że nasz rząd nie robi nic aby taka wizja była tylko czystym, absurdalnym i zabawnym s-f...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KiniuTVP INFO - wywiad z dzisiaj z min. Bieleckim od 7 min. 5 s. o reformie emerytalnej.
http://www.tvp.pl/publicystyka/polit...1-2010/4311076
Komentarz
-
-
andrzej1962 masz rację, ale szkoda zdrowia. Polak to zawistna bestiai nigdy Ci nie wybaczy tego, że masz emeryturę szybciej jak on. A jak już ją dostaniesz, to dlaczego masz więcej pieniędzy. Przecież byłeś tylko zwykłym psem wlepiającym mandaty, albo trepem wynoszącym jedzenie ze stołówki. :zastrzelic Taka już jest nasza nacja, że zazdrościmy naszych emerytur, nauczycielskich wakacji i ferii, lekarzom łapówek, biznesmenom pieniędzy, pani z mięsnego wynoszonej kiełbasy, itd. itd. ... Nieprzekonanych i tak nie przekonasz, a stres na żyłach i tak się odkłada.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Skoro pan Bielecki jest jeszcze w wieku "produkcyjnym" dajcie mu "klamkę" i niech biega po ulicy i pilnuje porządku.
Spotkanie z Bonim w sprawie reformy dopiero 4 maja...
Komentarz
-
-
Dziwne że ciągle się słyszy że to niesprawiedliwość dziejowa że mundurowi mają wcześniejszą emeryture....pytanie tylko ilu z nas z niej korzysta??a jak już skorzysta to dalej tyra na swoim lub znowu dla kogoś innego na podatki by dołożyć do tego utopijnego państwa...bo z tej emerytury to nikt by się chyba nie potrafił utrzymać siebie i rodziny....tyra na podatki by utrzymać tych co zarzucają nam tą niesprawiedliwość odwracając od siebie od swojej nieudolności w rządzeniu...wszak każdy temat zastępczy jest dobry :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
A ja jestem jednych z wyjątków.
Miedzy innymi dlatego, że miałem już wypracowanych 85% (i tak nic więcej poza 75% nie dostałbym). A że doszły jeszcze inne okoliczności to powiedziałem pass.
Pracuję w cywilnej firmie i co na to Państwo:
ano Państwo kradnie na potęgę:
1. Bierze wszelkie ubezpieczenia (czyli podwójnie)
2. Płacę (a w zasadzie firma ) na ubezpieczenie emerytalne-co jest kpiną bo nigdy na nie nie przejdziemy (wyjątek 1% którzy w cywilu zarabiają dużo więcej niż w wojsku i dożyją)
Przez chwilę miałem zakładać jeszcze swoją firmę, ale płacić potrójnie to już byłby masochizm
Komentarz
-
-
Kto w tym kraju po wprowadzeniu tych zmian będzie chciał pracować w służbach mundurowych :?:
Kto uwierzy w jakieś duże pensje w nowym systemie, z czego :?:
Przecież grabie ciągną tylko w jedną stronę :!: Tak jest od wielu lat :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz