jest ktoś może na szkoleniu do PKW Afganistan w Elblągu?
Mundurowi na Naszym forum
Zwiń
X
-
Każdego zawodu. Tak przerysowany filmik można też dopasować do górnika, kierowcy MPK czy sanitariusza pogotowia ratunkowego.
Szkoda, że nasz rząd nie robi nic aby taka wizja była tylko czystym, absurdalnym i zabawnym s-f...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
kur................ jak oni by tylko ograniczali, 40 lat emeryt oj jak boli. Kur............. czy im ktoś zabraniał się przyjąć do tej pracy?! Dlaczego jest tyle wakatów jak jest tak fajnie. Skoro nowa ustawa obejmie nowych od 2012 dlaczego nie ma tłumów do przyjęć aby się załapać na "lajtową" pracę ?! Skoro pan Bielecki jest jeszcze w wieku "produkcyjnym" dajcie mu "klamkę" i niech biega po ulicy i pilnuje porządku. Obawiam się, że na sam widok dziadka usłyszałby słowa jakimi prawdopodobnie posługują się niektórzy parlamentarzyści w Wawie spier.................... stąd. I tyle miałby do powiedzenia dziadek. I jeszcze miałby dobrze jakby mu tej klamki nie zabrali.Zamieszczone przez KiniuTVP INFO - wywiad z dzisiaj z min. Bieleckim od 7 min. 5 s. o reformie emerytalnej.
http://www.tvp.pl/publicystyka/polit...1-2010/4311076
Komentarz
-
-
andrzej1962 masz rację, ale szkoda zdrowia. Polak to zawistna bestia
i nigdy Ci nie wybaczy tego, że masz emeryturę szybciej jak on. A jak już ją dostaniesz, to dlaczego masz więcej pieniędzy. Przecież byłeś tylko zwykłym psem wlepiającym mandaty, albo trepem wynoszącym jedzenie ze stołówki. :zastrzelic Taka już jest nasza nacja, że zazdrościmy naszych emerytur, nauczycielskich wakacji i ferii, lekarzom łapówek, biznesmenom pieniędzy, pani z mięsnego wynoszonej kiełbasy, itd. itd. ... Nieprzekonanych i tak nie przekonasz, a stres na żyłach i tak się odkłada.
Komentarz
-
-
Ha ha ha dobre :!: Jeszcze sobie krzywdę zrobi bo nie będzie wiedział do czego ta ,,klamka" służy :szeroki_usmiechZamieszczone przez andrzej1962Skoro pan Bielecki jest jeszcze w wieku "produkcyjnym" dajcie mu "klamkę" i niech biega po ulicy i pilnuje porządku.
Spotkanie z Bonim w sprawie reformy dopiero 4 maja...
Komentarz
-
-
Dziwne że ciągle się słyszy że to niesprawiedliwość dziejowa że mundurowi mają wcześniejszą emeryture....pytanie tylko ilu z nas z niej korzysta??a jak już skorzysta to dalej tyra na swoim lub znowu dla kogoś innego na podatki by dołożyć do tego utopijnego państwa...bo z tej emerytury to nikt by się chyba nie potrafił utrzymać siebie i rodziny....tyra na podatki by utrzymać tych co zarzucają nam tą niesprawiedliwość odwracając od siebie od swojej nieudolności w rządzeniu...wszak każdy temat zastępczy jest dobry :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
A ja jestem jednych z wyjątków.
Miedzy innymi dlatego, że miałem już wypracowanych 85% (i tak nic więcej poza 75% nie dostałbym). A że doszły jeszcze inne okoliczności to powiedziałem pass.
Pracuję w cywilnej firmie i co na to Państwo:
ano Państwo kradnie na potęgę:
1. Bierze wszelkie ubezpieczenia (czyli podwójnie)
2. Płacę (a w zasadzie firma ) na ubezpieczenie emerytalne-co jest kpiną bo nigdy na nie nie przejdziemy (wyjątek 1% którzy w cywilu zarabiają dużo więcej niż w wojsku i dożyją)
Przez chwilę miałem zakładać jeszcze swoją firmę, ale płacić potrójnie to już byłby masochizm
Komentarz
-
-
Kto w tym kraju po wprowadzeniu tych zmian będzie chciał pracować w służbach mundurowych :?:
Kto uwierzy w jakieś duże pensje w nowym systemie, z czego :?:
Przecież grabie ciągną tylko w jedną stronę :!: Tak jest od wielu lat :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-

Komentarz