Ja polecam Łazy. Jest parę ośrodków / pokoi / kempingów / domków do wynajęcia więc z noclegiem nie powinno być problemu. Jeżeli chodzi o samą miejscowość to raczej cicho: parę straganów, sklepów, ze 2 smażalnie i kilka knajpek, ale raczej bez wielkiego gwaru i tłumu turystów. A jak się człowiek chce wyszaleć to do Mielna niedaleko, a jak chcemy po mieście się powłuczyć to można się do Koszalina wypuścić (busiki kursują do tych miejscowości więc piwkiem można się schładzać)
Wczasy nad morzem w bardzo spokojnym miejscu - gdzie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12
Zamieszczone przez 4x4BKFA może chciałbyś wynająć na te 3 tygodnie mieszkanie - studio dwupokojowe w Bułgarii - w miejscowości Obzor, jakieś 40km na południe od Varny?
Planex real estates company offers living premises, holiday homes and the other properties in varna region. The top offers of planex holding are an under construction premises located in obzor region.
Taniej niż w Polsce, gwarancja pogody Wprawdzie kuchnia dopiero się robi, ale na sezon będzie gotowe.
Kuchnia już się prawie zrobiła.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez 4x4BKF2500 za dwa tygodnie, za trzy 3500pln. Od połowy sierpnia wolne. Lub od 16 maja do 11 czerwca.
Kuchnia już się prawie zrobiła.4x4
Komentarz
-
-
koledzy i koleżanki a był ktoś w miejscowości Chłapowo :idea:
jak to wygląda z bliska??
http://villaaltair.pl/1.html -wstępnie mam zarezerwowane w tym domku-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Agamek12, no właśnie tego sie obawiamy z żoną bo na zdjeciach widać że ten klif to trochę spory jest...,podobno ten domek jest gdzieś obok zejścia 12 gdzie jest dojazd dla karetek i jest łagodniejsze zejście (ciekawe jak naprawdę jest) ale z 1,5rocznym dzieckiem i tobołami to tak jak piszesz może być nie atrakcyjnie...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
I żaden z tu obecnych nie wspomniał o Białogórze kawałek za Dębkami wszystkie karwieńskie błota się chowająSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
sebastian7905, rozwiń temat.Co prawda mam juz zarezerwowane ale chętnie poczytam :idea:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Słuchaj jest to miejscowość niedaleko Dębek co do lokalizacji to możesz sprawdzić w google,
ale jest tam spokojnie ,są dyskoteki wieczorem można posłuchać muzyki w knajpce na takim niewielkim deptaku (zdaje się "Bazyland" czy jakoś tak )można znaleźć filmiki stamtąd na youtube ,jest tam fajny klimat szczególnie jak jedziesz ekipą ,ale niekoniecznie ,jet tylko kawałek do morza bo ok . 2km ,ale można pojechać bryczką lub rikszą ,ja chodziłem spacerkiem i nie było źle ,w tym roku też pojadę choć w Karwi mam darmowy nocleg to i tak wolę mniejszy tłok polecam.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12to myślełem że piszesz o Łebie
Jak jesteś z Wa-wy to na pewno Łeba lub Jastrzębia Góra tak już jest ,ale polecam to miejsce o którym pisałem (jeśli chcesz spokoju, puki co)
Pisałem o Białogórze widać to we wcześniejszym moim pościeSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Koledzy, właśnie wróciłem z Karwieńskich Błot II i potwierdzam, że jest to faktycznie "dziura". W całej wsi (bo to wieś) nie ma ANI JEDNEGO automatu na jakiekolwiek atrakcje dla dzieci . W całej wiosce są jedynie 3 sklepy spożywcze, chyba jeden przemysłowy i kilka barów. Fajne jest to, że właściwie każdy pensjonat i bar na własny plac zabaw. Słowem: dla rodziców z małymi dziećmi to jest RAJ, bo nie mają szans na nic naciągnąć W barach (ja najczęsciej jadłem w Irenie) obiad 2-daniowy kosztuje od 15-16zł w górę. Zaopatrzenie w sklepach w podstawowe artykuły spozywcze dość dobre, ale ceny (na niektóre) stosunkowo wysokie. O kupnie Pampersów i innych rzeczy dla małych dzieci mozna właściwie zapomnieć (ja nie potrzebowałem, ale też nie widziałem tego w sklepach). ALE: jeśli dzień jest słoneczny, to właściwie o 8.30 nie ma szans kupić kajzerek czy innych słodkich bułek No i trzeba uważać, bo obsługa czasem się myli (mi np. sprzedali raz otwarte/używane masło, policzyli za nektaryny jak za brzoskwinie, raz kupiłem wędlinę, której cena 15zł była podana za 1/2kg a nie za 1kg :shock: , na zupce dla małej córy nie było daty przydatności, itp. - a ile razy nie zauważyłem "pomyki", to już nie wiem) i często ma zły hymor :shock: . No i poza tym CISZA, dość puste plaże, bezpłatne parkingi (mając wózek zdecydowanie polecam dojazd autem), itp. Słowem - bardzo fajne miejsce dla szukających spokoju. No i jak komuć zachce się cywilizacji (automaty na monety, zapiekanki, tłumy ludzi, stoiska z mydłem i powidłem, wesołe miasteczko, itp.), to do Karwii jest tylko 5km. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
siostra z mężem i synem spędza urlop w miejscowości Chłopy koło Mielna i są zadowoleni...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz